Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Napis na nagrobek-powazny temat

Polecane posty

Gość jak tylko od Ciebie
Przepraszam mam dzis dolowaty dzien

dobranoc . Dyżur sie kończy jak znalazł i za 2 godz bedę w domu . teraz to już naprawdę dobranoc .

Gość jak tylko od Ciebie
mam egoistycznie dolowaty dzien bo mysle o sobie ale nie zmienia to faktu, ze zazroszcze wszystkim tym ktorzy umarli spelnieni i kochani oddalabym za to wiekszosc zycia ktore mi pozostalo

Gość jak tylko od Ciebie
dobrej nocy ja tez ide spac nie bede Wam tu juz zasmecac

ja tylko od Ciebie-to bylo do Ciebie przytulam Cie calym sercem:0cala soba mam takiego przyjaciele-dzisiaj napisalam,ze nie mam ochoty pisac,ze wszystko oki,ze po staremu odpisal-matrtwie sie,uwazaj na siebie tylko tyle ale jak dobrze:)

"Bo jesli pragnę -zobacze znów, Twoje oczy i uśmiech Twój."

Gość cvb
Ale czytająć tego facia trudno nie przyznać mu racji .

cvb -tak ciekawy punkt spojrzenia'kazdy ma inne potzreby ja codzinnnie jestem na cmentarzu i sie nie modle tylko rozmawiam

Gość cvb
nie czytałam wszystkiego to nie wiem , czy ty brzydula wklejałaś zdjąćie tego swojrgo grobu ? na której stronie chętnie zobaczę to o czym piszecie .

Gość cvb
rzeczywiście paskudny .jakbyś miała do ojca jakieś żale to jeszcze bym zrozumiała ale ty niby tak cierpisz i tak go kochasz . naprawdę ci sie podoba ?

Gość nnh
cvb=spox? zal

Gość cvb
a przez to ,że jest z jednaj strony dłuższy to wyglada jakby się z jednej strony zapadał . I pewnie jeszcze kupe szmali kosztował ?

Gość cvb
ło boszsz . skoro mam takie zdanie jak gościu to nim jestem ? to może jakby mi sie podobał to byłabym brzydulą ? ogarnij sie matole .

wróciłam z pracy o 23.30 .i byłam tak zmeczona , a jeszcze mąz chciał skype .i otwarłam piwo i tak siedze ,i mysle i nic nie ma sensu -ogólnie doły . dzieci nie ma . od 4 nocy i dni dom pusty,wyjechali wszyscy , jestem sama . Nie boje sie , tylko samo to ,że pusto i nie chce się kłac ,bo zamiast ryczec do szklanki i monitora ,porycze sie w poduszke .

Gość cvb
nie dość ,że paskudny to jeszcze drogi .nic lepszego nie było ?przecież teraz jest tyle pięknych eleganckich projektów a to to takie nie wiadomo co .