Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totami

nie jest mi dane bycie matką

Polecane posty

Gość totami

staramy się ale nic z tego nie wychodzi dziś po raz kolejny się rozczarowałam chyba odpuszczę, bo to nie ma sensu

Gość totami
piąty już mam dosyć

Nie bądź śmieszna. Piąty? To Ty dopiero zaczynasz starania moja droga.

Gość mn bm
piąty, to chyba prowokacja.. co ma powiedzieć kobieta która stara się nie 5 a 50 cykl..wstydziłabyś się wypisywać takie bzdury..

Gość wybierz sie do gina
Moze cos doradzi

Gość SWDERFGTHYJU
A MYŚLAŁAŚ O ADOPCJI ? JA WŁAŚNIE ADOPTOWAŁAM

Szybko się poddałaś, zbyt szybko :( Ja się staram ponad 3lata. I się nie poddaje, nawet nie ma takiej opcji....Jest ciężko ale musi się udać....

Do roku prób to nawet lekarze się nie chcą mieszać. Więc bez takich panik bo to nie pomaga.

Gość totami
dlaczego prowokacja ? ze strony zdrowotnej wszystko z nami w porządku kochamy się w dni płodne a tu nic z tego

Gość 5 cykl to nie wiem czy
się śmiać czy płakać... :o myślisz ze to takie łatwe jak osrac kibel? Wstyd. Jak będziesz starac się 2 lata to dopiero możesz powiedzieć ze masz dość....

Gość totami
współczuję kobietom które tak długo próbują i nic z tego nie wychodzi myślałam, że w moim przypadku to żaden problem

Gość totami
to czemu takie gówniary po 15 lat tak szybko zachodzą ?

Gość jurcysiowa
ja staram się dwa lata i wcale nie mam dość

Gość JA juz walcze 3 lata
i co ja mam powedziec:O 5 cykl to jeszcze jest nic

A wiesz ile razy tym gówniarom udaje się nie zajść w ciążę? Jak będziesz po roku starań wybierz się do lekarza, a teraz nie narzekaj tylko do roboty. Wiem że to dołujące jak co miesiąc czujesz że to już a tu lipa, ale dasz radę. No chyba że to naprawdę prowokacja.

Gość jurcysiowa
co miesiąc jest nowa nadzieja która na pewno kiedyś nadejdzie trzeba w to wierzyć i modlić się o mały cud

Wiem, co czujesz, bo ja tez za kazdym razem czulam sie okropnie... staralismy sie od października? To pół roku? No jakos tak... I dopiero jak sie odstresowałam, zaczełam spacerować, to sie udało... serio... człowiek nawet czasem nie zdaje sobie sprawy w jakim stresie zyje...

Gość totami
nie nie prowokacja może to przeszkoda ze mam ciężką pracę i dużo dźwigam sama już nie wiem wiem, że z naszą płodnością jest wszystko w porządku to czemu tak trudno trafić ?

Ja też myślałam, ze to żaden problem zajść w ciążę a tu zonk :(:( A z hormonami masz wszystko oki, partner miał badane nasienie.....?

Gość totami
fakt żyję w dużym stresie

Gość wery heppi
czemu gówniary 15 letnie zachodzą??? - bo o ty nie myslą by zmachac dziecko lecz by się bzyknąc i czerpać z tego radoche. Za dużo o tym myslisz, a pozatym 5 cykl a ty masz dość??? nie rozśmieszaj mnie! ja się starałam prawie 4 lata i się doczekałam dziecka, ale w momencie kiedy olałam temat i czerpałam z seksu garściami :D dziecko to nie urządzenie że jak ty wciśniej guziczek z napisem:chce dziecko to ono nagle sie pojawi, tak to nie działa, to nie machina a życie.

Gość JA juz walcze 3 lata
nie paniku 5 cykl to naprawde jest nic co bys zrobila jak bys musiala przykladowo sie starac 3 lata i czekac czekac i jeszcze raz czekac

Gość totami
tak wszystko w porządku wyniki książkowe dlatego mnie to dziwi

Gość totami
szukam nowej lepszej pracy i lepszej atmosfery ale same wiecie jaka jest sytuacja z praca w Polsce najgorsze, że kończy mi się umowa za 4 miesiące i to też jest dla mnie duży stres może dlatego się zamykam

Gość tak jak tu ktos pisze
nie basz smieszna 5 cykl to zadne starania jak bedziesz sie starala 3 lata to wtedy pogadamy

Gość totami
daję sobie jeszcze kilka prób i koniec co będzie to będzie trudno to wpędziłoby mnie w depresję