Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaaaaaaaaaaaaa

jakiego sms-a napisać do faceta o tej porze?

Polecane posty

Gość złaaaaaaaaaaaaa
ja?? znam:) ale tym razem chciałam tak poważnie zapytać... już napisałam bez waszej pomocy... :P danke szun:P by the way? co porabiacie??

Gość lallalalalala
Do autorki: facetom niedobrze od takiej słodkości non stop;) Daj mu spokój chociaż o tej godzinie ;)

Nie chodzi mi o to ze nie moze , tylko lepiej jak to facet dziewczyne adoruje moim zdaniem , niz ona jemu pierwsza wysyla takie esy :)

Gość złaaaaaaaaaaaaa
gdyby nie fakt, że milczałam cały dzień... musiałam chociaż jedno słowo:) też się nauczyłam, żeby nie przesadzać, nie śpieszyć się...

Gość lallalalalala
złaaaaaaaaaaaaa- a on Tobie w ogóle coś napisał dziś?

Hahaha, ja jebie, ale z Ciebie cymbal. Czyli co, po 3-4 latach zwiazku dupa ma udawac nadal niedostepna? Puknij sie w czerep. :classic_cool:🖐️

bo faceta trzeba olac a jak ma na tacy wszystko podane to sie znudzi , kiedys mój jaki szomk przezył , zrobilismy sobie kolacje ja skonczylam a on jeszcze je i mówi do mnie troche w zartach "przyniesiesz mi chleba ?" a ja na to "tak " a ten jaki zdziwiony i uśmiech na twarzy , on wie ze ja mu nie będe usługiwac i jak jestem miła to docenia :classic_cool:

Widze ze jestes plytka i ordynarna , takze nie mamy o czym rozmawiac :D 🖐️

Gość Panktórypokochałsztuke
A musisz pisać? Jest późno, wszyscy mają już wszystkich dosyć, a ja słucham muzyki Andrzeja Kurylewicza, i gdyby mi teraz ten głupi telefon zadzwonił, rozjebał bym o ścianę na przedzie. Pozdrawiam.

Gość naisz mu ze jakims cudem
zakładam ze jestes 16 latką która zagubiła sie w swiecie techniki i uwaza ze wysyłajac smsa okaże miłosc lub uczucie płonace rodem z piekła.gdzie jak matrix cyferki pokaża mu w tę noc jakim ważnym jest dla ciebie diamentem w tym szarym swiecie.mysle ze masz kompleksy i myslisz ze zwykłym nacisnieciem klawisza ,,wyslij'' obudisz w nim porządanie lub jakiekolwiek obudzą sie w nim bodźce , które sprawią ze zafascynowanym sms-em stanie mu pałka zapałka i uzna , że tak ...oto jestes Ty jego wybranka.... tak jest , ten sms mu otworzy oczy... jestescie sobie od teraz przeznaczeni

No wg Sebastosa, kobieta nie moze wyznac milosci facetowi, powiedziec mu ze jest jedna z waznyejszych osob w jej zyciu, a jej zycie dzieki niemu zmienilo sie w pozytywna strone. :O 🖐️

to wy macie w nocy dźwięki włączone ? ja wieczorem zawsze wyłączam , sen to dla mnie świętość , choćby się paliło , waliło to wieczorem nikt się do mnie nie dobije :classic_cool:

Sebastos, powiem tyle - jestes frajerem i nic nie wiesz o zyciu, ja czytac umiem doskonale, a że Ty nie potrafisz przelac mysli na forume to juz Twoj problem. Bez odbioru jełopie. :classic_cool:🖐️

Gość lallalalalala
CarrieBradshaw- kolejna wierząca w wielką miłość i to, że facet zawsze się stara tak jak na początku znajomości przez całe życie ;) Też taka byłam ;) Kiedyś zrozumiesz;) Zresztą nawet facet Ci to mówi, że faceci lubią raczej zdobywać a Ty go jedziesz za to ;) Zbyt szczęśliwa to Ty w związkach nie będziesz ;)

"No wg Sebastosa, kobieta nie moze wyznac milosci facetowi, powiedziec mu ze jest jedna z waznyejszych osob w jej zyciu, a jej zycie dzieki niemu zmienilo sie w pozytywna strone. " oj carrie chyba masz zły dzień , nikt nie napisał ze kobieta nie moze wyznac miłości , oczywiscie ze moze , jeśli jest to rzadkie i niezbyt nachalne

Nigdzie nie napisalam, ze wierze w wielka milosc. Ale wierze w rownouprawnienie. Mam prawo srać, puszczac baki i wyznawac milosc. 🖐️

Twoje zdanie dziewczynko to ja mam akurat gleboko .......:D Jestes frustratka ktora swe niepowodzenia tutaj wyladowywuje :D 🖐️

Gość lallalalalala
I powiem jeszcze, bo wkurzasz mnie Carrie. Wiadomo, można powiedzieć, że się kocha, bo każdy tego oczekuje niezależnie od płci. Ale temat był o czymś innym: czy pisanie słodziutkich, pełnych miłości i uczuć smsów facetowi, który sam nie napisał wcześniej takiego do dziewczyny jest słuszne, wpływające pozytywnie na związek? Ja uważam, że nie. Facet to bardzo prosta maszyna - bez obrazów dla facetów ;) Kobiety też łatwo przejrzeć.

Dziewczyna weszla tu z zamiarem pojechanai komus i mysli ze sie wybije :o Zalosna jeste....🖐️

Gość naisz mu ze jakims cudem
i tak oto sebastos i carrie okazali swe uczucie do siebie dzieki klawiaturze, w rzeczywistosci pili by do białego rana szeptajac sobie do ucha jak nie zle sie bawia