Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaaaaaaaaaaaaa

jakiego sms-a napisać do faceta o tej porze?

Polecane posty

Nie bardzo pomaranczko , poniewaz puste i ordynarne dziewczyny mnie nie interesuja 🖐️

Gość naisz mu ze jakims cudem
jednakże przyznaj ze swą pałka zapałką poparzył byś niczym meduza jej mięsną kluche?

Haha :D Coraz bardziej mnie bawisz ;d Co Cie boli blaszko hmm ?:D To ze na taka pustaczke bym nawet nie spojrzal ? Chyba tak 🖐️

Gość złaaaaaaaaaaaaa
to chyba ty masz kompleksy wyładowując je anonimowo na forum. wiesz taką cwaniarą to mogłabym być... tylko po co?? dla tak bezwartośćiowych ludzi jak ty...??? phiiiiiiiiiii :D spójrz na siebie... :/

ja tez włąśnie 3ci rok minął 2 dni temu ( o kur zapomniałam , ale on tez nie lepszy wrr ) i na początku tez było tyle czułości z mojej str ze az mdli a on gdzies taki zimny , teraz juz wiem dlaczego tak było . teraz jest odwrotnie zupełnie i mi to odpowiada , ja sie nie staram a on zabiega i wszyscy są zadowoleni :classic_cool:

Gość napisz mu
mmm... misiaczku, czemu nie ma CIę tu abyś zakisił ogórasa w mojej beczułce? :classic_cool: napisz

carrie nie jest pusta.obserwuję ją ....jest mądra i mimo swych bezwzględnych wypowiedzi udowadnia Ci ze w tym oto matrixie kazdy moze co chce....mysle ze jestes zbyt nie uprzejmy dla carrie, mysle ze w Tobie siedzi siła walki....ale prawdziwy mezczyzna nie walczy z kobieta...za to silna kobieta potrafi miękkiego rycerza tępym ostrzem zranić....

Gość lallalalalala
Jesteście chore ;) Już dawno stwierdziłam, że na kafe sama patologia siedzi. Ale dobrze, że tu trafiłam, bo inaczej bym nie wierzyła w to, co mi matka powtarzała o ludziach, jak byłam jeszcze nastolatką ;) Ale podsumujmy: niech każda zdobywa doświadczenia i uczy się na własnych błędach ;) A Ty Carrie niedługo się przekonasz, jak z takim podejściem i zachowaniem będzie wyglądał Wasz związek;) Może już się przekonałaś i się zastanawiasz: dlaczego on nie okazuje mi tak uczuć jak kiedyś. hehe. Prawda boli wiem ;) Paaaaaaaa

Gość Panktórypokochałsztuke
Znacie jakieś ciekawe utwory Pana Komedy?

Srednio mnie intereuje jaka ona jest :) Skoro ktos jet wobec mnie chamski , nie zamierzam sie temu spokojnie przygladac , a to ile ona tu jest i co pisze mnie rowniez srednio interesuje 🖐️

Piczka, ja nigdy nie lazlam w dupe facetowi, ale uwazam ze kobieta ma pelne prawo wyznawac milosc w jaki tylko jej sie podoba sposob, lepiej zalowac, ze czegos sie nie zrobilo, a nie udawac kogos, kim sie nie jest, a w razie gdyby zwiazek zostal zawiazany w forme malzenstwa, meczyc sie cale zycie, bo malzonek wyszedl za kogos, kogo wcale nie zna, a potem wychodzi kaszana. :O 🖐️

lallalalalala....jestes egoistką...egoistyczni ludzie mają dobrze...ciesz sie tym i uczcij to chwilą objadania sie ysznymi czekoladkami co by Ci pupka nie urosła ..

chamski jest ten co uwaza ze nie wolno okazywac uczuc, aczkolwiek to nie jest zabawa. uczucie nie okazuje sie poprzez napisanie sms-a ale mówiac prosto w oczy ...sms-y sa zbedne iz nie jeden teraz pierdzi w kołdre,drugi nie ma pod reka okularów i nie doczyta a trzeci nie odpisze bo zwyczajnie jest zyebany po robocie .... z chamstwem trzeba sie urodzic....i taki cz łowiek nie jest w stanie powiedziec komus ,,kocham cie do szalenstwa'' bo w duchu mysli ze tej drugiej osobie sie to nie nalezy..bo jest inny,,,z innej planety

czemu od razu stwierdzasz ze to udawanie , okazywanie uczuc jak najbardziej ale nie na kazdym kroku i ciągle sobie słodzic bo na dłuższą metę to nudzi , na swoim przykladzie ci powiem ze wcale nie udaje , po prostu troche dojrzałam , zmienilam się i w jego oczach wcale nie na gorsze .

Taaaa pewnie , a wyzywanie kogos jet przejawem kultury :D Jestes jej papuga czy jak ? :D🖐️

Gość jagoda-tylko-jedyny
a mi faceci słodza i nosza na rekach mimo iż ja im komplementuje.. dziubusuje im ale daje iim tez pole do popisu w innych sferach, to oni mi pomagaja gdy tylko tego chce i nawet nie musze ich o to prosic.. mówie ze to by sie przydało czy tamto i mam. zawsze za mną niegają mimo ze staz mamy dłuugi. jestem juz 4 lata z mezczyzna z poprzednim byłam 3.. i tez do konca zwiazku było ok. nawet po rozstaniu dostawałam sms ze nigdy mnie nie przestanie kochac bo mam to cos. facet tez potrzebuje komplementów! i NIE TYLKO ZE JEST DOBRYM KOCHANKIEM! BO JAK BEDZIE MIAŁ 50 LAT TO POCZUJE SIE DO NICZEGO, ZNAJDZIE SOBIE TAKA KTÓRA MU BEDZIE KOMPLEMENTOWAŁA JAKI TO JEST KOCHANY, MIŁY, ODPOWIEDZIALNY ZNAJDZIE SOBIE MŁODSZĄ WTEDY GDY JEGO SEKSUALNOSC WEDŁUG NIEGO ZACZNIE ZAWODZIC.a przeciez mowiliscie mu tylko ze jest wam z nim dobrze gdy przezyliscie rozkosz w łózku. facet jest prosty i na przyszłosc tez potrzebuje komplementów. moi rodzice sa ze soba bardzo długo, moj tata do dzis zrobi bardzo duzo dla mojej mamy... jak biegnie jej otworzyc drzwi gdy wraca z kads..byscie zobaczyli jak sie kochaja wzajemnie. musicie kompelemtowac facetów. ale tylko wtedy kiedy sie starają!! najpierw on sie stara a ty go wtedy doceniasz! miłosc istnieje. mam ja codziennie w domu.