Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Iloncia7033333

frustracja, nerwy w pracy jak sobie radzić

Polecane posty

Gość Iloncia7033333

Pracuje jako kelnerka w UK ale jest coraz gorzej. Chodzę tam niechętnie poniewaz czuje się jak nieudacznik. Wczoraj dostałam mega zjebe ponieważ przez 1 godzine musiałam obslugiwać zarówno restauracje jak i bar ponieważ kolega na chwile wyszedł. W czasie kiedy robilam drinki dwie osoby z restauracji poprostu wyszły nie placąc rachunków oczywiście wszystko moja wina a wiadomo ile te 2 kolacje kosztowały :/. Pare dni temu zapytałam się koleżanki gdzie kupiła sobie czarną spódniczke powiedziała że w h&m kupiłam sobie identy6czną i co?? Dzisiaj dostałam jeszcze większą zjebe od tej samej gościówy że spódnica jest o wiele za krótka (lekko przed kolano) i że to nie dyskoteka :/ codziennie coś jest nie tak :( czuje się z tym bardzo źle poprostu nie chce mi się chodzić do tej roboty :( Jestem zestresowana w nocy nie mogę spać a jeżeli już usne to śni mi się że obsługuje ludzi w restauracji ale nie mogę ich zrozumieć bo mówią z dziwnym ang. akcentem. Pracy zmienić nie mogę bo za parę miesięcy wracam do Polski na studia nie jestem tu na stałe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować