Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

świat wypadł mi z moich rąk

Polecane posty

pije dopiero drugie piwo i jestem nawalona :( i pomyslec, ze na imprezach z kobiet zawsze wypijam najwiecej. wydaje mi sie, ze on juz szedl kolo mego domu kilka razy heh. caly czas mam wrazenie, ze wyjze przez okno i zobacze ich jak sie przechadzjaca nocą.

Gość ilonaaa215
Vodka Zazdroszczę Ci, bo ja właśnie jak chcę się szybko napić to nie mogę:(

ilona kochana, widzisz moje zycie wyglada podobnie. praca, dom, picie, jakas imprez, spanie w dzien, noce zas nieprzespane. :(

Gość ilonaaa215
Nie mogę nawalić się tak żeby totalnie nie myśleć, rzadko mi się to zdarza, a tak bym chciała nie kontaktować, po prostu uciec od tego wszystkiego, już nie myśleć...

ilona dlaczego nie jeesteście razem> sorki za bledy, ale sie nawalilam troszke. ja tak mam tlyko jak pije sama.

Czas, a wiec trzymaj się ciepło kochana ! dobranoc !!!

Gość ilonaaa215
Ja ostatnio właściwie tak wolę, tj w nocy nie spać, a w dzień odsypiać. wtedy jakoś łatwiej, mogę przespać to wszystko, dopiero w nocy mysleć, wtedy nie odczuwam już tak tej codziennośc, wtedy nie czekam na telefon od niego całe dnie...

ilona, a dlaczego nie mozesz ? taka twarda głowa czy alko nie lubisz?

ilona ja zdecydowanie wolę noc. ostatnio gadałam z tym drugim do 3.30 na gadu. spać poszłam o 4. masakra jakaś, bo o 6 musialam juz wstac, ale przywyklam do takiego trybu zycia. albo kiedys rozstalam sie z nim o 7 rano :D albo o 5.30 :D

Gość latajacy dywanik Alladyna
:)

Gość ilonaaa215
Też pije sama, coraz częściej, to moja ucieczka. A nie dlaczego nie jesteśmy razem? Sama nie wiem, on ma swoje wymówki, swoje żale do mnie a prawda jest chyba taka że wybrał picie, tak myślę, on ma z tym problem. Swoją drogą to glupie że ja robię podobnie i korzystam z jego sposobu na odreagowanie. Był 2 miesiące w holandii, wrócił z kasą i się zaczęło. Przepija wszystko, jak nawet łapiemy jakiś kontakt to mnie wyzywa od najgorszych itp. Bylismy razem rok i nie pił, było ok, teraz wszytsko się posypało. Ma mnie gdzieś, a ja umieram, Wczoraj gadalismy przez tel, umowilismy się że dziś wieczorem pojedziemy gdzies razem, tak się cieszyłam, a dziś...nawet sie nie odezwał. Moxe ma kogoś? nie wiem. Ale czy miłość może tak szybko mijać?:(

Gość ilonaaa215
I to się ciągnie już dwa tygodnie. Wszytsko się zmieniło. Do tego czuje się jak idiotka bo sama zabiegam o kontakt, zamiast zachować godność i nie odzywac się skoro mu nie zależy. ALe mi jest tak cięzko:(

ilona a moze wlasnie siedzi nawalony ? moja kolezanka ma podobnie, facet za granice, a jak rpzyjedzie przepija wiekszosc kasy. Ja nie oceniam, bo sama piję. Nie rozumiem jednak dlaczego się nie odezwał. Nawet jesli nie chcail sie spotkac z jakiegokolwiek powodu to powienien napisać. ale cyz ma kogos? trudno cenić.

ilona ja Cibeie rozumiem, bo ja kontakt z tym drugim, znaczy kochankiem (nie oszukujmy się) tez nawiązałam jako pierwsza i jako pierwsza, zabiegałam o spotkanie.

ale jezeli Tobie zalezy to coz... wiaodmo, ze bedziesz zabiegac, naet esli on bedzie mial to w dupie :( dywaniku... co tam ?

zastanawiam sie czy mu czegos nie napisac...

Gość ilonaaa215
Może i siedzi nawalony, ale wiesz jakie są myśli. Z zkim siedzi itp. Po południu dziś napisałam żeby upewnić się że widzimy się wieczorem, nie odpisał, a prosiłam żeby przynajmniej napisał tylko że nie widzimy się i tyle, żebym nie czekała, dzwoniłąm to nie odebrał aż w końcu wyłączył tel tak mnie potraktował:( jak kogoś nie wartego nawet jednego smsa. Najgorsze że nawet jeśli pije to będzie pił kilka dni, bo on pije ciągami. A ja juz wariuje przez tą niepewność

latający.. a co chcialabys mu napisac? ja sie nawet nie odwazylam puscic mu strzalki jak szedl praktycznie przed ami :(

wlasnie nie wiem. najlepiej chyba nic.

ilona to straszne :( mi sie wydaje jednak, ze on pije. choc to trudno stwierdzic, ale znajac zycie mam wraznie, ze nie jest z kims, nie chodzi o kogoś, tlyko o alkohol :( co nie zmienia faktu, ze nic go nie usprawiedliwia i zacohwał się bardzo bezczelnie i chamsko.

latający dywanik chyb tak... :( ja tez milczę :(

Gość ilonaaa215
Ale powiedz czy to możliwe żeby zapominal o mnie totalnie gdy pije jeśli podobno kocha/kochał? Już nieraz tak było, mieliśmy się spotkac, a poźniej cisza i dowiadywałam się że pije. To możliwe? Znasz kogoś kto poza piciem ni widzi swiata? Ja się napiję-ok, ale cholera i tak o nim myślę... i tak za nim płaczę:(

ilona, no widzisz sama piszesz, ze dowiadywałaś się, zejak sie nie spotkał z Toba to zaś pije, wiec wydaje mi sie, ze teraz tez tak jestv:(

Gość ilonaaa215
Ale zawsze to trwalo tylko góra 3 dni ten jego ciąg, poźniej odzywał się, przepraszał, a teraz nie gadamy ze sobą od dwóch tygodni, w tym czasie już wytrzeźwiał w niektóre dni a mimo to mało mieliśmy kontaktu. Nie wiem czy to wynika z tego że teraz ma więcej kasy? A tak się narobił w tej holandii, teraz wszytsko przepije:( czemu on jest tak glupi po alkoholu:(

ilona, widzisz ja potrafilam pic 3 tygodnie, teraz ciagne czwarty, tlyko, ze z przerwami :( mysle, ze predzej czy pozniej sie z toba skontaktuje i bezwzgledu na to o co chodzi, wreszcie się dowiesz.

idę spać, bo co chwilę, pod oknem mego pokoju słyszę głosy i latam do okna, bo mam wrażenie, ze to on. pozdrawiam papa

Gość ilonaaa215
Ale ja chyba w miedzyczasie powinnam zachowac resztki godności i pierwsza się nie kontaktowac, nie prosić, jak myslisz? A ty jak piłaś to też tak do upadłego? Bo on praktycznie do nieprzytomności pije, nawet jak zaśnie i chcesz go pózniej dobudzić to nie ma szans dopóki nie wytrzeźwieje

Gość ilonaaa215
ok trzymaj się i dziekuje że popisałaś ze mną, pa

ilona, ja nie piję do upadłego chyba tylko i wylacznie dlatego, ze mieszkam z rodzicami. wpadnij jeszcze, dobranoc :* tulę.