Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana za życia

mój mąz wzoraj wyszedł z domu koło 18

Polecane posty

Gość luuuuuuuuuuuudziska
acha tak :-O nawet nie wiesz, jak policja reaguje na tak idiotyczne sprawy :-O przyjada bo muszą, ale ona będzie siedziec w domu z dzieckiem i nie otworzy. Przeciez nikt nie musi wiedzieć, ze ona jest w środku :-O Autorko, jak ludzie mają sie dosyć, to nie patrzą na regułki sadowe co im wolno a czego nie, tylko poswiadomie dążą do tego, by się uwolnić od drugiego człowieka. Moja sąsiadka z naprzeciwka wywaliła chłopa z domu, bo też chlał (a mieszkanie była na niego!)więc nie poitolcie, ze ma siedzieć potulnie i patrzeć z córką na jego zapijaczoną mordę

Gość luuuuuuuuuuuudziska
ta przepisy prawne, sam/a się odeslij do nich. Prawo w tym kraju ma w dupie bezbronne dzieci i ofiary, bo większe prawa ma osoba która krzywdzi :-O

Gość jnbkmjbk
jak pisałem , zrobic mozna wszystko !! ale spodziewac sie mozna reakcji meza innej nizli sie spodziewa , a policja przyjechać musi i przyjezdza ! ale nie musi jej wzywac , zwyczajnie moze wywazyc drzwi i na nowo zamek wprawic inny i nikt mu nic nie zrobi !

Gość jnbkmjbk
Dokładnie i dlatego wlasnie o tym wspominam !! ty nie masz zadnych praw , nawet zmienic ci zamków nie wolno , on też zły ma - jego wywalic z mieszkania w ktorym sie zneca nad rodzina moze tylko sad ! zrozum to w koncu głupia przemądrzała babo !

Gość jnbkmjbk
zle napisałem prawo masz - złozyc do sadu wniosek o eksmisje :)

Gość luuuuuuuuuuuudziska
zarozumiały i równie głupi facecie odczep się ode mnie! myślisz, ze pozjadałes wszytskie rozumy bo znasz jakąs tam regułkę :-O weź sie nie ośmieszaj :-O niech przyjeżdża, niech wyważa drzwi :-O ten facet to ciota, która przylezie skacowana i jedyne co zrobi to rozpłacze się na schodach :-O tacy właśnie jesteście w większości, hojrak w gębie, a dupa w życiu :-O bez odbioru!

Gość przegrana za życia
wiecie, tak mi się właśnie myśli, że wyrzucić to go mogę, jeżeli sam się zgodzi pójść, przecież jest zameldowany, mieszkanie jest na współwłasność. pisze tu ktoś, ze pewnie i tak nic nie zrobię, bo jestem potulna, itp.. łatwo mówić, nie będąc w mojej sytuacji.

Gość przestań sie już użalać
nad sobą bo az śmierdzi od ciebie potulnoscią i strachem :-O po kiego szukasz rady i wsparcia skoro i tak wiesz, z epalcem nie kiwniesz, bo jesteś słaba :-O i boisz się :-O :-O właśnego męża :-O wiele kobiet było w twojej sytuacji i jakoś dały radę a siedz cicho na dupie i wylewaj żale na forum, bo najłatwiej to powiedzieć, co ja mogę biedna zrobić, zamiast po prostu chociaż spróbowac COŚ zrobić :-O żenada

Gość przestań sie już użalać
i wcale mi ciebie nie szkoda, bo człowiek w zyciu ma to, na co się godzi i takie życie na jakie się godzi! TRy nawet palcem nie chcesz kiwnąć :-O acha napisałaś pozew :-O ojej, rzeczywiście facet przestraszy się papierka wrzuconego do szugflady i leżakującego w dobrej wierze od listopada :-O weź się ogarnij! Twój facet wie, ze nic nie zrobisz, bo jesteś słaba i potulna i dlatego robi z tobą co chce! i nawet mu się nie dziwie, dziwie się tobie, ze na to pozwalasz i skazujesz córkę aby to wszystko pzrezywała

Gość ilado
i co wrócil?

Gość muszejuz
przestań sięjuż użalać...ale ty jesteś idiotą/tką jesli w ten sposob chcesz zmobilizowac ja zeby poszla do tego sadu wyrzucila go z domu to chyba ci sie nie uda....zreszta widze że nie wiesz o czym piszesz...wypadaloby ci zyczyc takiej drugiej polowki,zebys zobaczyla jak to jest i jak to latwo sie wyrzuca osobe ktora kochasz z domu.

Gość muszejuz
a ona slaba wcale nie jest!!!! ona poprostu kocha i liczy ze sie cos poprawi. Takie uwagi jak ty napislas/ales sa smiechu warte. przegrana za życia.... bardzo ci wpołczuje, decycja nalezy do ciebie....wiem że w glębi serca wcale nie chcesz sie z nim rozwodzic czy wyrzucac go z domu,ale kiedy go nie ma i nie wraca, a ty siedzisz w oknie i patrzysz i myszlisz i nic nie wiesz....wtedy moglabys przekroczyc próg sądu i załatwić to wszystko... powiem ci ze ja nie wierze w takich ludzi ze sie obudza z wody, czy że rzucą wode, czy że przestaną pic, nie wierzę.

Gość wrócił już?
ja bym podzwoniła po wszystkich znajomych, jak mąż pije z kumplami, to któryś coś moze wie. Jaki by nie był, nie sposób sie nie martwić. O rozwodach to może późnioej, niech się znajdzie jegoość. Do rodzicó tez by zadzwoniła- jego! Niech wiedzą, ze żona na niego czeka, od wczoraj.

Gość wrócił pewnie i kochana
żonka poszła mu zrobić rosołek na kaca:d