Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejezeoawala

Kryteria doboru faceta

Polecane posty

Gość takajedna87
Facet który ma zdrowe podejście do seksu w życiu nie pisałby o nim używają słowa "ruchanie". Nawet we własnym towarzystwie faceci nie powinni tak mówić bo to sprowadzanie seksu do czegoś wulgarnego, mechanicznego i brudnego. No i świadczy o braku kultury osobistej, takim językiem to się posługują panowie spod budki z piwem. Kobieta o której mężczyzna powie " wyruchałem ją" jest sprowadzana do roli przedmiotu, do taniej dziwki a nie do partnerki.

Gość alejezeoawala
Wlasciwie podejscie do seksu to zdaniem kobiet taki gdy bierzesz wszystko co ruszasz. Inaczej jestes ciota, niesmialy i nie masz zdrowego podejscia do seksu.

Gość wielki radża
chodzi ci o to, że nie miałem tyle seksu co przeciętnie, że to mnie dyskwalifikuje? jeśli tak to przykro mi, że tak myślisz/myślicie: bo byłem nieśmiały. poza tym nie jestem prawiczkiem, ale kogo to teraz obchodzi. a może chodzi ci o to że nie uprawiałem seksu w znaczeniu jakim przypisujesz słowu ruchać się? jeśli tak to rozumiem że możesza myśleć że interesują mnie one-night-stands i tylko seks w związku. jednak to nie jest mój sposób bycia, ale co tam, użyliśmy tego samego słowa w innym znaczeniu.

Gość wielki radża
no więc o który z przypadków wam chodzi? jeśli o pierwszy to jest mi bardzo przykro...

Gość takajedna87
Nie było kryteriów: "zasada ta jest podstawą w wieloletnim związku a chyba o takiej miłości piszemy a nie o chwilowym zauroczeniu; czy się mylę?" Ale żeby w ogóle ten związek mógł zaistnieć to najpierw trzeba pokochać za coś ! Coś musi Ci się w partnerze spodobać, urzec Cię. Przecież nie zakochujemy się całkowicie przypadkowo, czyż nie ? Odpowiedz sobie na pytanie czemu nie zakochałaś się w bezdomnym tylko akurat w swoim teraźniejszym chłopaku. Dopiero kiedy związek już trwa wiele lat można powiedzieć kocham kogoś też pomimo jego wad bo zalety przeważają.

Gość takajedna87
Wieli Radżo przecież Ci już na to odpisałam na poprzedniej stronie.

Gość wielki radża
czyli rozumiem że ilość seksu jaki się uprawiało nie ma tutaj wpływu. w takim razie mogę wszystko zwalić na karb nieporozumienia i chwilowego braku kultury z mojej strony. uff...

Gość wielki radża
fiku mikuu, ile ty masz lat, że mówisz mi bączku, co pączusiu?

Gość czesławe
prawdziwy facet nigdy nie pierdzi po gazowanym :classic_cool:🖐️

Gość wielki radża
a czyli jesteś dojrzała, cukiereczku? mój śmiech musi gdzieś ujść, bo choć coś tam wiem o zyciu to nie twierdzę że jestem dojrzały. za wiele rzeczy nie rozumiem i przyznaję się do tego otwarcie...

Gość wielki radża
pa pa!, ja już kończę bo mam jeszcze coś na jutro do zrobienia.

Gość gość
Poznalam mojego faceta to juz mieszlal sam od 8 lat. Ma swoje mieszkanie. Ma swoj samochod. Ma swoja dobrze prosperujaca dzialalnosc. Nie ma kredytow. Nie ma dzieci. Bylych zon. Nikogo nie utrzymuje. Sam na siebie zarabia i przy tym nie wegetuje.