Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki radża

największe schizy kobiet - napiszcie byśmy was zrozumieli

Polecane posty

Gość wielki radża

jakie są najczęstsze powody tego że wam odwala? napiszcie Panie proszę, wtedy my mężczyźni będziemy was lepiej rozumieć. Panów proszę o powstrzymanie się od chamskich komentarzy w imieniu kobiet.

Gość wielki radża
jak to jest z tym że nie wiecie czego chcecie? jakiś przykład? czy dlatego mężczyźni mogą w ogólności uwodzić kobiety że niejako wskazują im czego mają one chcieć?

jako facet napiszę bez żadnego chamstwa, ani złośliwości powód : brak faceta :P

dla mnie największą schizą jest jak facet kłamie - po huj? jak ma jaja to niech mówi prawdę. Nie znoszę klamstwa prosto w oczy. I przypuszczam ze faceci też nie lubią być okłamywani.

Gość kobitkom odwala z powodu
cipności i wrodzonej zdradliwości

Gość croatia82
"powód : brak faceta " phi :D też mi coś 🖐️ a w szał wpadam kiedy facet KŁAMIE

Gość brak spermy je poraża
i kasy

Gość croatia82
o Prazynka 🖐️ dokładnie

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Prazynko, Z całym szacunkiem, ale ludzie w ogólności, a kobiety w szczególności uwielbiają kłamstwa. Uwielbiają ich słuchać ... nie lubią tylko jak okaże się, że jest to jednak kłamstwo :)

jak kobieta mówi - powiedz prawdę a facet mimo to kłamie to jest tchórzem, po prostu nie ma jaj...i to jest takie frajerskie... I można oszaleć od tego.

Gość dziewczyna szu
najczesciej zloscimy się przez was panwie, wiec musicie sie bardziej starac :)

Gość wielki radża
ale ja się pytałem nie o wady mężczyzn tylko wasze schizy. no chyba że mówicie o schizach na tamat wad mężczzyzn to ok:)

Gość one żyć nie potrafią bez
parówki na kolacje

Prazynko, To się tyczy obu płci.

Gość wielki radża
kurde, sam wiem z mojego doświadczenie że mówienie prawdy godzi bardziej w kobietę niż mężczyznę. przykład: koleżanka któa nie była w moim typie pytała mnie się czy łądnie wygląda musiałem skłamać, bo byłoby jej bardzo przykro, coś tam dyplomatycznie powiedziałem mimo że wisiała nade mną przez kilka dni, zauroczona. mi zaś było by wszystko jedno jak by mi ktoś powiedziął że jestem brzydki czy okropny....

wielki radżo, Właśnie o tym pisałem. Każdy lubi słuchać kłamstw na swój temat ale kobiety bardziej.

Gość IMO13832
Prazynka_87 "jak kobieta mówi - powiedz prawdę a facet mimo to kłamie to jest tchórzem, po prostu nie ma jaj...i to jest takie frajerskie... I można oszaleć od tego." Taaaaa. Gdzieś to już słyszałem. "Czy grubo wyglądam w tych spodniach? Powiedz szczerze." :classic_cool:

Dobra:) Podam dwie sytuacje kłamstwa 1. Ona- dobrze wyglądam w tej sukience On- tak świetnie ( naprawdę laska wygląda jak wieprz) 2. Ona - powiedz że nikogo innego nie masz On- nie, zalezy mi tylko na Tobie Ad 1 - można powiedzie prawdę , lepiej żeby Twoja kobieta wiedziała że coś jej tam wystaje , że w czymś źle wygląda, nie musisz jej mówić wprost :jesteś gruba:) ale możesz powiedzieć, tamta niebieska Cię wyszczupla. Ad2. Okłamując kobietę w taki sposób, to frajerstwo. Ja osobiście wolałabym usłyszeć - tak spotkałem się z tą dziewczyną , coś do niej czuje...

Obu stronom zależy na tym samym - lojalności, czułości, zrozumieniu, i dobrym seksie...a mimo to nie można sie dogadać...niedomówienia?

Gość nie było kryteriów
napisz co konkretnie rozumiesz przez "schizy" i "odwalanie" a postaram się podzielić z tobą moją cenną opinią.;)

Gość wielki radża
czemu wy kobiety pierdolicie, pardon, gadacie tak dużo ciągle, ja zwyczajnie chyba z żadną z dziewczyn którymi byłem zainteresowany nie pogadałem nie podyskutowałem. po prostu każda z was jest jak UZI!!! z czego to wynika, że (no sorry za okreśłenie) ale bredzicie i bredzicie. ja już mógłbym dawno zaproponować rozwiązanie danego problemu a wy nawet go nie chcecie rozwiązać tylko "przeżywać problem"

Prazynko, Sytuacja pierwsza to właśnie to o czym pisałem. Ten eufemizm użyty przez Ciebie "niebieska Cię wyszczupla" nie można zaliczyć jako powiedzenie prawdy - prawdą by było jakby powiedział "wyglądasz źle, niebieska niewiele pomoże" Druga sytuacja dzieli się zaś na 2 opcje: 1. Ty wiesz, że on kogoś ma 2. Ty nie wiesz, że on kogoś ma Ad.1 Jego kłamstwo będzie jakby Ci przywalił w twarz - obrzydliwe i nie do wybaczenia. Ad.2 Jego kłamstwo będzie dla Ciebie miodem na serce.

Gość ta wyjątkowa
gdy ktoś kupił TĘ parę butów lub TĘ sukienkę :P

Gość ta wyjątkowa
"bredzicie i bredzicie. ja już mógłbym dawno zaproponować rozwiązanie danego problemu a wy nawet go nie chcecie rozwiązać tylko "przeżywać problem" zaobserwowane choćby na kafe - 100 postów, z których każdy zawiera jakąś radę, a autorka nadal przeżywa... i nie odnosi się do żadnej z odpowiedzi

,,Ad.1 Jego kłamstwo będzie jakby Ci przywalił w twarz - obrzydliwe i nie do wybaczenia.'' No ja miałam taką sytuację. Ale tak sobie myślę, ze gdyby mi się tak przydarzyło , że kogoś tam poznałam , to nie chciałabym robić facetowi rogów. Po prostu bym go zostawiła...

Gość wielki radża
czyli mogę powiedzieć dziewczynie że jest wymalowana i opięta jak tani baleron w tej swojej kiecce tylko kulturalnie jakoś, żeby się przebrała. bo czasem to aż wstyd. moda damska jest złożona w przeciwieństwie do męskiej i mężczyźni mogą popełnić mniej błędów w unbiorze (pomijam niezadbanie, bycie zapyziałeym) niż kobitki. czy to jest chamskie, że powiem jej w czym jej ładnie?

Największym i chyba jedynym powodem mojego częstego wkurwienia jest brak porządnego rżnięcia :) Zawsze! Ogólnie jestem zdania, że każda chce zajebistego seksu- nawet jeśli bardzo się upiera, że jest inaczej. Kwestia tego, czy potrafi się do tego przyznać, czy żyć jako hipokrytka. Ave!

"No ja miałam taką sytuację. Ale tak sobie myślę, ze gdyby mi się tak przydarzyło , że kogoś tam poznałam , to nie chciałabym robić facetowi rogów. Po prostu bym go zostawiła... " Brawo dla tej Pani, jeżeli taka sytuacja rzeczywiście nastąpi i postąpisz tak jak napisałaś, to wiedz, że Twoje zachowanie będzie prawidłowe.