Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama rozrabiaczki

Dziecko spadło z łóżka Ma bardzo zaczerwienione i sine pod okiem i

Polecane posty

Gość mama rozrabiaczki

na policzku.Ola schodziła z łóżka i tak jakos raczka jej sie odsunęła że spadła na lewa czesc twarzy.Stało sie to około 16.30 .Mała bardzo płakała. Teraz śpi .Co powinnam zrobic? Isć jutro do lekarza? Córka ma 2.5 roku.

Gość myślę żę:
powinnas zachowac spokój jesli nie zuważysz nic dziwnego to nie masz sie co zamartwiac tylko nastawic psychicznie na co raz wiecej sinaczków ;)

Gość mama rozrabiaczki
No ona to na kazdym kroku sobie cos zrobi...

Moja córcia wyskoczyła z łóżeczka na główkę jak miała 1,5 roku. Niby nic jej się nie stało, zaraz potem zasnęła, ale oko zaczęło jej czerwienieć, a w końcu zasiniało i zamieniło się w typową "śliwę" - dziecko nie mogło otworzyć oka. Nie wymiotowała, miała apetyt, ale mimo to pojechałam z nią na izbę przyjęć - tam rentgen i okulista, na szczęście skończyło się tylko na wielkim siniaku. Obserwuj dziecko, jak będzie wymiotować, od razu jedź do szpitala.

chyba nie ma dziecka które nie wywinęło by jakiegoś numeru. mój tez kidys spadl z łóżka. jak nie stracilo dziecko przytomności to ic mu nie będzie. Musiało by się naprawde porządnie rąbnąć żeby coś się działo powaznego.

No dokładnie, choćby się nie wiadomo jak pilnowało, to i tak tego typu wypadki się zdarzają. Nawet nie chcę mówić, jak patrzyli na mnie i męża ludzie na izbie przyjęć, gdy weszliśmy z małym dzieckiem z okiem spuchniętym na fioletowo - zielono :(

Gość mama rozrabiaczki
No podam wam przykłady : wczoraj uderzyla sie nózka o kaloryfer dwa dni temu upadła na kraweznik troche wczesniej uderzyła główką w kaloryfer Ja rozumiem ze dzieci spadaja tłuka sie ,ale normalnie jak pojde do lekarza to mi powiedza że dzieciatko bije1N a dodatrk wielki siniak na środku pleckow bo trzeba bylo na zjedzalnie tylem wchodzic .Juz nie mam siły alebo ona jest zbyt ruchliwa lub ja zbyt leniwa?

Gość mama rozrabiaczki
No własnie ta śliwa to tam jest i to nie mała.

to jak ty mogłaś nie pilnowac takiego malego dziecka??????????/ Wqrzają mnie takie matki.

mój syn wraca z przedszkola z siniakami na plecach, nogach i rekach i z podrapana twarzą czasami. tzn ze dobrze sie bawił.

Gość mama rozrabiaczki
Nie pilnować ? Ja siedziałam z przodu łóżka a babcia z tyłu ...Zreszta nie bede sie tobie tłumaczyć.

Gość i dzieki tym kobietom
ha ha ta beatka:) do tematu.moj synek to urwis.non stop cos sie u nas dzieje.niech ta faza juz minie,bo oszaleje!