Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Kolczyki z modeliny

Polecane posty

co prawda nie w moim guście, ale wykonanie na prawdę świetne !! :)

super, bardzo podoba mi się opcja z drutem, też mam zamiar dodać go do swoich pomysłów, możemy wymienić się doświadczeniami :):):)

Gość mirelkaa
haha jasne , szkoda tylko , że moich nikt tak pozytywnie nie ocenia jak Twoich :( lubię je robić , ale jak mało komu się podobają to raczej nie uskrzydla:( sprzedałam kilka par , ale myślałam , że się bardziej spodobają..

no wiesz z tego co czytalam w Twoich komentarzach to chyba nie ma na co narzekać?? :) mi się bardzo podobają może powinnaś bardziej je rozreklamowac? Ja nie sprzedałam jeszcze nic :D

może zwyczajnie trafiłaś na osoby którym akurat nie przypadły do gustu, albo problem leży gdzie indziej, może spróbuj stworzyć swój własny styl, taki żeby każdy miał pewność, że nie zobaczy na innych uszach nawet podobnych, już sama nie wiem :)

Gość sasasaaaaaaaaaaaaaaaaa
fajne są, bardzo fajne!!!

Ja staram się robić różne żeby nie było na 'jedno kopyto' , ale i tak wiele trzeba się jeszcze nauczyć:) to jest moje hobby, tak spędzam wolny czas, ale teraz bardziej mi zależy na pracy , której nie umiem znaleźć;/

kotolotko ładne masz te wyroby :) wg mnie dość prosto jest nanizać paciorki na gotowe półfabrykaty, ale Ty masz pomysł, do tego + za staranność wykonania :)

Gość jak jest przez tel
ja robie ladniejsze z filcu ;)

robiłam dla siebie i noszę, teraz zaraziłam córę ale młoda woli bransoletki ;)

ee za leniwa jestem :D nie chce mi się teraz robić fotek, zresztą są rozparcelowane, przeważnie u młodej w różnych skrytkach ;)

Gość krokodylica
Pięknie to robisz. Masz "to coś w rękach". :)

dziękuję Wam bardzo a "naniziać" to jaki to region naszego kraju? :D Ja bym bardzo chętnie zobaczyła te z filcu... :D

Powiem Wam, że od wczoraj chodzę jak nakręcona to był świetny pomysł zapytać o opinie bo naprawdę nabiera się chęci do dalszej pracy, milion mam pomysłów szkoda tylko, że tak mało czasu, ale pracuję nad tym :D I jeszcze raz wielkie dzięki dla każdej z Was :)

Mumi, ja tez chetnie bym zobaczyla :) a Mirelko są wakacje wiec o prace nie tak trudno, a w jakiej branży szukasz?

Hehe dziwne słowo fakt :D Mumi- jak ci sie bedzie kiedyś chciało to wrzuć , chętnie obejrzymy:) kotolotka-A tak w ogóle to łatwo jest zrobić takie kolczyki z modeliny ?? Nigdy nie próbowałam, jak to się robi?? :D fajne są niektóre jak przeglądam, zrób takie zwierzaczki ;D

Heh to mi znajdź , bo mnie jakoś nie chcą;/ obojętnie, nie cierpię handlu , ale tak już jest , że tylko tam dostaję, chętnie bym popracowała w jakimś biurze, ale nie mam takiego wykształcenia , jedynie staż w podatkach...

No na początku wychodzi różnie, ale jak poćwiczysz to jest ok tylko bardzo czasochłonne (przynajmniej w moim przypadku :) ) a zwierzaczki to raczej nie bo tego jest, że tak powiem od groma :)

Ja zaczynałam jako kelnerka (dobra kasa jeśli napiwki są dla Ciebie a nie do podziału) a potem przeszłam można powiedzieć za bar i tak zostałam :) teraz jestem na urlopie wychowawczym i raczej już do tej pracy nie wrócę, ale strasznie miło ją wspominam i polecam :D

Gość KOCHAUBYM CIĘ
:P

A to jest taka zwykła modelina czy zamawiasz w jakimś specjalnym sklepie?? Może kiedyś spróbuje :D a jeśli chodzi o kelnerkę to ja mam ciężko żeby herbatę donieść albo talerz zupy a co dopiero jak widze jak te dziewczyny manewrują tymi tacami - ukłony hehe :D