Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Kolczyki z modeliny

Polecane posty

Ciesze się bardzo:) robię też inne rzeczy, mam tego bloga dopiero od niedzieli i jeszcze nie wszystko ogarnęłam zdjęciowo :) Mam nadzieję szybko nadrobić zaległości! Zapraszam serdecznie do śledzenia, a jeśli miałabyś jakieś specjalne życzenia to skorzystaj z opcji - napisz do mnie - na pewno odpowiem :)

Gość cukierek_miętowyy
z miłą chęcią będę śledzić Twoje poczynania :) a jak mi "wpadnie coś w oko" to może nawet skusze się na jakiś Twój wyrób :) powodzenia życzę :)

Gość tirarira ra
brzydkie

Gość madrakamilka
Moze dla bardzo mlodych dziewczyn beda ok, modelina jest tandetna aczkolwiek wykonanie bardzo starannne

Myślę, że to kwestia gustu bo w kręgu zainteresowanych mam całkiem dorosłe osoby :) Na kotki i pieski są za stare ale jak coś jest fajnie zrobione to na prawdę wygląda super :)

Gość kolczyki z modeliny
nie maja najwiekszego grona wielbicielek moze ze wzgledu na nietrwalosc materialu (dosc kruchy) i elegancje (raczej dla dzieci i mlodziezy). Jesli chodzi o "krecone" wyroby z posrebrzanego drutu, tez rynek pomalu sie nasyca, jest sporo w internecie, na jarmarkach, letnich kramikach. Mnie zachwyca bizuteria typu ankars. Tu jeden z najprostszych przykladow, uwazam, ze dosc oryginalny https://picasaweb.google.com/117831306214342442383/wponfI a tu inne przyklady kolczykow robionych ta sama metoda https://picasaweb.google.com/117831306214342442383/Sergi_iz_bisera

Tak jak mówiłam wcześniej jest to kwestia gustu ja osobiście okres z koralikami mam już za sobą.. :) Prawdą jest, że w internecie nic jeszcze nie sprzedałam, ale mam tą stronę dopiero od niedzieli, a na allegro nie mam ochoty wystawiać, jednak gdyby nie grono zainteresowanych i kibicujących mi osób z otoczenia wcale bym tego nie robiła :)

Gość kolczyki z modeliny
masz rację, to na pewno rzecz gustu a gustach sie nie dyskutuje. Niemniej uwazam jak ktoras z poprzedniczek, ze Twoje prace sa bardzo staranne i czyste. Nie przejmuj sie glupia krytyka, bo najlatwiej jest prymitywnie docinac, nic ze swej strony nie oferujac. Ty nie marnujesz czasu na pierdoly jak wiele kafeterianek tylko robisz cos poza wychowywaniem dzieciaczka. Zycze Ci powodzenia i sukcesow w pracy tworczej. p.s. a moze sprobuj np. wykonac jakies modelinowe figurki typu rybak z fajka w zebach, albo jakies fajne aniolki (w kolnierzach marynarskich) i sprobuj to sprzedawac, mysle ze w Ustce, w sezonie...

Kochana chciałabym być w Ustce w sezonie :) Niestety ta torba na zakupy to jedyny morski akcent w te wakacje :D Robię też różne inne rzeczy między innymi właśnie aniołki zwierzaczki co tam kto sobie życzy :) Jednak najwięcej mam pomysłów na biżuterie. Zaczynam powoli bo kompletuje sprzęty i materiały, mam nadzieję, że do końca tygodnia się wyrobie tak żeby w łikend nadrobić zaległości :) Bardzo krzepiące są takie wypowiedzi jak Twoja ponieważ mimo, że Cię to nie zachwyca, doceniasz moją pracę i życzysz powodzenia :) Ze swojej strony zrobię wszystko żebyś może za jakiś czas zmieniła zdanie na temat modeliny :D :) Oczywiście liczę na odwiedziny w związku z tym :D:D:D

Gość kolczyki z modeliny
www.creative-handmade.org/jewellery/sergi/sergi-arbuzy-ruchnoj-raboty-iz-polimernoj-gliny.html rukami.in.ua/search/?tag=%D0%B1%D0%B8%D0%B6%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F - takie tam... inspiracje. POZDRAWIAM

Gość kolczyki z modeliny
www.creative-handmade.org/jewellery/sergi/sergi-arbuzy-ruchnoj-raboty-iz-polimernoj-gliny

Zgadzam się to wszystko z pakamery jest śliczne ale raczej nie w moim stylu, to jest zupełnie inne modeliniarstwo :) foremki, silikon itd. mnie bardziej kręcą płaszczyzny i geometrie :)

Kolczyku z modeliny :) a raczej kolczyczko :D te prace z rosyjskiej strony to są jednej osoby?? jeśli tak to jestem pod wrażeniem wszechstronności :) Ja właśnie wypalam kolejną partię więc zapraszam jutro rano :) będzie na sportowo i z elementami zachodzącego słońca :D

takie na szybko więc bez specjalnych szaleństw :D a u Ciebie jak? poszukiwania udane??? powstaje coś nowego??? :)

Dobra dobra lepiej się nie tłumacz :D poszukiwania uznam za udane jak dostane w koncu jakąś robotę :P dobra zmykam stąd bo zaczynam się uzależniać od tej kafe :P jutro zajrzę:) Dobranoc :)

Zostawiłam komenta u Ciebie:D widzę, że dostała 'pałera' do tworzenia :D ja chwilowo nie mogę , bo nie jestem u siebie i jeszcze trochę to potrwa , więc kiedy ja coś stworzę to nie wiem :D