Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Kolczyki z modeliny

Polecane posty

Gość dfdfffgg
nie podoba mi sie, a strona za ciemna, zmien kolor bo oczy bolą

no to może zmywak? u nas dziewczyny na zmywaku miały podstawy prawie tyle co kelnerki, nie wiem to taki przyklad jeśli nie znajdziesz w biurze :) a modelina to różnie ale taka zwykła szkolna raczej nie. Modelina firmy speed jest dość dobra, astra, ale najlepsza jest fimo tylko dosc droga

Ma prawo Ci się nie podobać :) w związku z tym raczej jej odwiedzać nie będziesz więc pozwól, że zostanie taka jaka jest :D

Dajesz mi ambitne propozycje ok :D a to zamawiasz internetowo tą modeline?

No faktycznie naprawdę piękne i widać pełen profesjonalizm, ja idę trochę w innym kierunku niemniej naprawdę wielki podziw dla autorki :)

Mirelka jak to się mówi -jak się nie ma co się lubi.. - :) możesz robić coś tymczasowo, a swoja drogą szukać tej wymarzonej :)

tak, głównie przez internet, ale astre i fimo można kupić normalnie w sklepie, a mam pytanie, jakiej grubości drucik używasz?

Juto będę szukać cały dzień pracy :D a co do drucika to różne, chodzi Ci o bazę? o,8 mm ale różnie jak mówię , a do owijania to tak o,3mm :) dobra zmykam na razie, mam nadzieję , że jeszcze pogadamy niebawem:)

Gość hgfgfghhjh
ta wariatka zglasza do usuniecia wsxystkie posty ktorej nie podoba sie jej strona albo te jej wyroby, zalosne

Takich ludzi właśnie się obawiałam, kłamliwych i obłudnych robiących coś tylko po to żeby uprzykrzyć innym życie.. bo przecież mogą, są ANONIMOWI... do głowy by mi nie przyszło usuwać posty.. a na dyskusje tego typu jestem za stara, wolę nie mówić wcale.

Nie rozumiem ludzi, którzy piszą kłamstwa żeby komuś zrobić przykrość:/ ludzie chcą normalnie porozmawiać , ale oczywiście zawsze ktoś nieproszony musi się wtrącić:/ najlepiej to olać chyba i już :)

Dokładnie tak jak mówisz :) ale jak sobie pomyśle, że takie pomyleńce chodzą w realu to aż mam ciarki :]

a mam jeszcze jedno zapytanie :) z czego kupujesz druciki? w sensie z jakiego materiału :)

Nie cierpie modeliny, kolczyki nie sa w moim stylu, ale starannie wykonane i jak na modeline super :)

To są posrebrzane druty jubilerskie , często zamawiam na www.pasart.pl

Gość fgfggghjhjhjk
to dziwne bo napisalam posta, ze strona ma okropny czarny kolor i męczy oczy, a po jakims czasie patrze-posta nie ma. sam sie chyba nie usunał? paskudne są te twoje wyroby, nawet dziecko by umialo takie cos zrobic, więc nie podniecaj sie tak wielka artystko za dyche tylko lepiej zajmij sie dzieciakiem.

Skąd się tacy ludzie biorą to nie wiem.. Jeśli dobrze poczytasz swoimi bystrymi oczkami to się swojego posta dopatrzysz a NAWET odpowiedzi na niego.. Zdaje się, że tylko zrobiłaś z siebie bałwana.. a o moje dziecko (nie dzieciaka.. dzieciakiem zdaje się byłaś dla swoich rodziców skoro wychowali taką ignorantkę) się nie martw ma się świetnie. Jeśli chodzi o moje wyroby to też się nie obawiaj mają swoich kibiców i wybacz ale jakoś nie ubolewam, że nie trafisz do grona zainteresowanych.. Tyle w temacie.

Napisalam taką długą wypowiedz i mi skasowało.. jeśli jeszcze wskoczy to będą dwie.. Do Ciebie hghlala coś tam.. Jeśli dobrze popatrzysz swoimi bystrymi oczkami to zobaczysz, że Twój post jest na swoim miejscu, a NAWET odpowiedz na niego.. zdaje się, że robisz z siebie bałwana na własne życzenie.. Jeśli chodzi o moje dziecko (nie dzieciaka, dzieciakiem to najwidoczniej byłaś Ty dla swoich rodziców skoro wychowali Cię na taką ignorantkę) to się nie martw ma się świetnie, a i moje wyroby niech Ci snu z powiek nie spędzają bo też mają swoich kibiców.. i wybacz proszę, że to powiem, ale nie będę rozpaczała, że Ty do nich nie należysz .. Tyle w temacie.

Gość sdsdddffg
no teraz to sama sie zblaźnilas idiotko hehe

Gość cukierek_miętowyy
mi też się bardzo podobają :) może nie ograniczaj się tylko do kolczyków.... ja bym chciała taką broszkę... do torebki bym sobie przypięła :) kombinuj dalej może wyjdzie z tego coś dobrego :) pozdrawiam