Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

heheheh, wiesz sobie komu chcesz :-) Tylko przestan sie zalic, ze jestes sam, i nie potrafisz stworzyc normalnego zwiazku. Ale ja mam nadzieje ze to PROWO :-D

Owszem, każde mój stosunek z mężem kończy moim i jego orgazmem. Wyobraź sobie, że żona zostawi cię takie niezaspokojonego... Nic miłego, uwierz.

Gość fiedmannn
Podniecaly ale potrafilem zahamowac swoj poped, bo nie jestem zwierzeciem. Tym soie wlasnie rozni czlowiek od zwierzat. Mysli i potrafi pohamowac swoj poped.

Gość fiedmannn
Nie ma obowiazku by kazde zblizenie konczylo sie orgazmem! Tym bardziej ze orgazm u kobiet nie jest automatyczny jak u faceta!

Widzisz, mój mąż wie, co zrobić, by mnie zaspokoić całkowicie, a nie zrobić sobie dobrze, a mnie zostawić. Nadal nie wiemy, co robisz ze swoją erekcją:) Bo to mnie intryguje.

''Nie ma obowiazku by kazde zblizenie konczylo sie orgazmem! Tym bardziej ze orgazm u kobiet nie jest automatyczny jak u faceta!'' a skad Ty to mozesz wiedziec ??? :-O

A niech sobie żyje kobieta całe życie bez orgazmu. Jakaś kara za ten owoc z rajskiego drzewa musi być. :classic_cool:

Gość fiedmannn
Skad moge wiedziec? Wyobraz sobie ze sa osoby ktore czytaja ksiazki.

Gość 3krotka333
Obowiązku nie ma jasne,ale co Ty możesz wiedzieć o orgaźmie albo jego braku,skoro nigdy seksu nie uprawiałeś? Ja tam czułabym się rozczarowana gdyby mój seks nie kończył się orgazmem,jasne,raz kiedyś może się tak zdarzyć ale nie nagminnie.To jest frustrujące,gdy człowiek zostaje niezaspokojony.

Gość fiedmannn
A kto mowi ze kazde zblizenie ma sie konczyc bez orgamzu dla kobiety? Napisalem ze nie kazde ma sie kocznyc orgazem a Ty mi od razu popadasz w skrajnosc! Poza tym seks dla kobiety bez orgazmu, dobry seks jest przyjemniejsza niz dla faceta z orgazmem.

Ja potrzebuję orgazmu i nie wyobrażam sobie zbliżenie bez niego. Jest spełnieniem i zwieńczeniem.

Poza tym seks dla kobiety bez orgazmu, dobry seks jest przyjemniejsza niz dla faceta z orgazmem Jezu, jakie brednie:o

Gość hhhajkhjahajaaka
są takie kobiety,ja Cię rozumiem,też wolałabym po slubie

"Poza tym seks dla kobiety bez orgazmu, dobry seks jest przyjemniejsza niz dla faceta z orgazmem." A skąd Ty możesz o tym wiedzieć? :o :o :o :o :o Bo tak ktoś w jakiejś książce napisał? :o

Gość 3krotka333
I kolejny raz napiszę- co autor może o tym wiedzieć?Jakieś głupie teorie,które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością!

Gość fiedmannn
Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli - seks orlany jest duzo przyjemniejszy dla kobiet

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Teraz przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, może zrozumiesz, że przeczysz sam sobie.

stary, ale juz przestan pier.do.lic, NIE SPALES Z KOBIETA ANI RAZU, wiec sie nie osmieszaj wklejajac cytaty z ksiazek :-O 💤

Gość fiedmannn
Zaraz sie dowiem ze seks dla facetow jest przyjemniejszy. Nie wiecie nic o seksie mimo ze go podobno uprawiacie. ZERO wiedzy teortycznej.

Gość nie dziala :P
PERWERSJO!!!!!!!!!!!!!!!!1 Co do włochatej klaty, zdecydowanie polecam Henry'ego Cavill'a :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Niezle sie usmialam. Mowisz, ze nie traktujesz ludzi jak przedmioty...Hmm, ale takze uwazasz, ze TY mozesz sobie pouzywac bo u faceta orgazm jest automatyczny, a skoro u kobiety nie jest to nie jest obowiazkiem zeby miala orgazm? Bo wlasnie to powiedziales :s TO jest wlasnie traktowanie czlowieka jak przedmiot, jesli nie chcesz sie wysilic troche zeby Twoja kobieta miala orgazm to nie spelnisz jej potrzeb tylko sam siebie zaspokoisz sorry... A co do niedopasowania seksualnego to lepiej nawet sie nie wypowiadaj dopoki nie zaczniesz z kims wspolzyc. Tu nie chodzi tylko o rozmowe, mozesz sobie rozmawiac ile chcesz, ale w gre wchodza tez ludzkie rozmowy i poziom libido, ktory zmienia sie z roznych fizjologicznych i psychologicznych przyczyn! Na to rozmowa nie pomoze. Z reszta chodzi tez o np rozmiar partnera (tak chodzi mi o przyrodzenie), nawet ginekolog Ci to powie. Jesli jest za duzy a partnerka za plytka to przyjemnosci z tego nie bedzie :s Poki co nazywasz ludzi, ktorze swoje juz przeszli i maja na ten temat wiecej wiedzy AMATORAMI, a tak naprawde amatorem jestes Ty bo widze, ze nic na ten temat nie wiesz. Czytaj sobie ksiazki.

Czy ty człowieku nie pojmujesz, że zostawienie rozgrzanej, napalonej kobiety tuż przed jej orgazmem, bo i tak jej było przyjemniej niż tobie, to nie jest normalne?

Gość są takie kobiety
Jestem jedną z nich. A dlaczego po ślubie? Bo nie można dać mężczyźnie piękniejszego, większego prezentu niż czystą siebie. To dla niego wyróżnienie. Chciałabym, żeby mój mąż to docenił. Wiedział, że żaden inny facet mnie nie miał. a mąż jest tym jednym jedynym wyjątkowym, to dla niego "trzymałam" cnotę. Tak to czuję. Nie jestem ani garbata, ani "moherowa" Zdrowa, mająca powodzenie 20-latka. 9pisze to bo wiem, że większość już widzi mnie jako zakompleksioną okularnicę w spódnicy do kostek:) ) Pozdrawiam autora topiku:)

Gość fiedmannn
Ciekawe gdzie przecze? Myslenie nie jest twoja mocna strona. To ze seks z orgazmem dla kobiet jest przyjemniejszy niz dla faceta nie wyklucza ze dobry seks bez orgazmu dla kobiety takze jest lepszy niz seks z orgazmem dla faceta! Mysl to nie boli!

Gość biedny ty jestes
szukaj sobie i rezerwuj zonę w podstawówce najlepiej i nie licz ze dziewica ci z nieba spadnie