Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Ty jestes chora ! Nic Ci nie zarzucam, nawet nie zwracałam sie do Ciebie, a Ty przypierdalasz sie BEZ POWODU tylko dlatego, ze napisałam ,ze akurat robie inaczej niz Ty :O!!

Gość fiedmannn
Gdzie napisalem ze wiekszosc zajmuije to 5 tygodni? Dawajc cytat, jelsi nie dasz to bedziesz KLAMCZYNIA. czekam!

Gość anusiakowa87
Facet jak możesz się tak wymądrzać na temat seksu mając tylko i wylacznie wiedzę książkową? Tego się kurna czytać nie da co piszesz

Gość fiedmannn
Ja przynajmnej widziale na oczy ksiazke o seksu. Wy tylko to robicie, mniej lub bardziej nieudolnie.

Gość czarabka
Dawajcie dalej, się uśmiałam z teorii autora :D Z takim nie podyskutujesz, on zawsze wie lepiej...

Cała ta rozmowa jest śmieszna:) Krytykowanie autora jest niestety dla Was tłumaczeniem się, albo raczej chęcią wmówienia sobie, że 10 partnerek/partnerów seksualnych to normalne, spotykanie się z kimś tylko dla seksu też jest czymś normalnym; a seks jest tym samym co jedzenie i picie - zaspokojeniem potrzeby fizjologicznej:) Strasznie Wam współczuje

Gość fiedmannn
Oczywiscie cytatu sie nie doczekam, Jakos mnie to nie dziwi

Gość Bogowie, ale piła...
Człowieku, to są konkrety, potwierdzone praktyką:) Orgazm analny jest faktem i mają go również faceci. I niech wreszcie dotrze do twojej makówki, że męska skóra NIE JEST mniej wrażliwa niż kobieca. To wszystko jest kwestią uwarunkowań OSOBISTYCH danej jednostki ludzkiej. To, że ciebie nie podnieca dotyk kobiety znaczy, że jesteś: 1. zimny jak ryba, co już koleżanki wcześniej zauważyły 2. jesteś gejem

"wstydz sie :p" W ramach wstydu i kajania się wstawiłam sobie w stopkę cytat tego mądrego człowieka. :classic_cool:

Gość fiedmannn
Jest mniej wrazliwa!!! To nie jest kwesita osoby tylko plci!

Jak ze mna dyskutujesz to wyrazaj sie kulturalniej to raz. Dwa przytocze Ci moze Twoj pierwszy post skierowany do mnie: ''Beznazwy JA chodze tylko do facetów, tak jak wiekszosc moich kolezanek ..'' - wyraznie zwrocilas sie DO MNIE w odpowiedzi na moj post wiec ja odpowiedzialam :s ja sie do Ciebie o nic nie czepialam, nie wyzywalam Cie, nie nazwalam Cie 'chora' ani nie odzywalam sie niekulturalnie, bronilam tylko swojego zdania. Takze nie pisz juz do mnie bo sloma Ci z butow wystaje na kilometr :/ Chyba, ze zaczniesz pisac w jezyku polskim, a nie lacina podworkowa. Pozdrawiam.

Gość Majka291
fiedmannn nie ma takich kobiet daj sobie z kobietami spokój, nie zawracaj im dupy

Gość fiedmannn
Również zmysł dotyku u kobiet jest o wiele bardziej rozwinięty niż u mężczyzn. Skóra dorosłej kobiety jest co najmniej 10 razy wrażliwsza na dotyk i nacisk niż skóra mężczyzny. Oksytocyna, hormon pobudzający potrzebę dotykania i uruchamiający receptory dotyku, dodatkowo wpływa na zwiększoną u kobiet potrzebę przytulania i dotyku. http://www.medigo.pl/a,i,2038,one_zwenus_oni_zmarsa

Podaj dowód, że jest mniej wrażliwa. CZEKAM. Jak nie podasz będziesz KŁAMCZYNIEM.

pacia: nikt tutaj nie probuje sobie udowadniac ,ze duza ilosc partnerow jest w porzadku bo dla jednych jest, a dla innych nie jest. Nie kazdy traktuje seks jak potrzebe fizjologiczna, co innego uprawianie seksu w dlugim zwiazku, w ktorym dwie osoby sie kochaja, a co innego puszczanie sie. Pozdrawiam :)

Gość fiedmannn
Linka juz podalem. Skóra kobiety ma cieńszy naskórek (ok. 14-20 warstw komórek) podczas gdy naskórek mężczyzny jest o wiele grubszy (ok. 30 warstw).

napastliwa, dobre. Ty tu jestes od napastowania i wyzywania bo argumenty sie skonczyly. Cos masz nie po kolei, do widzienia ;]

Gość Majka291
kobieta jak ma orgazm to jej całe ciało drży, a Tobie co najwyżej koniec fiuta dziwisz się że każda chce seksu?

I właśnie w tym tkwi twój idiotyczny problem: Czy masz jakieś własne empiryczne doświadczenia? Nie. Ja mam. I powtarzam raz jeszcze, że mój facet bardziej reaguje na mój dotyk niż ja na jego. Ale o tym przecież na medigo nie napisali, więc to jest obłudne KŁAMCZYŃSTWO.

Gość fiedmannn
kobieta jak ma orgazm to jej całe ciało drży, a Tobie co najwyżej koniec fiuta Dokladnie tak jest. Orgazm kobiet jest nieporownywalnie silniejszy niz u faceta!

Bogowie, ale pila: moj facet tez ma podobnie. On reaguje na rozne pieszczoty na ktore ja nie reaguje, a ja na niektore, ktorych on nie lubi ;) Tak to juz jest. Nie ma ksiazki pod tytulem jak zadowolic moja zone anne kowalska (czy jakas inna), wszystkiego musisz dowiedziec sie sam z cwiczen praktycznych ;)

Gość fiedmannn
Pisze jak byk ze skora kobiet jest duzo bardziej wrazliwa od skory meskiej. Reakcja twojego faceta i twoja na dotyk temu nie przeczy! Takie sa fakty!

Gość Majka291
bo facetów podnieca, jak kobieta go dotyka i pokazuje mu że go chce a kobiety podnieca jak facet ją pier...li :)....jak dziwkę

Gość anusiakowa87
To w takim razie ja i mój mąż jesteśmy jakimiś dziwolągami bo na mnie sam dotyk nie dziala a jego nie można dotkąć po pewnych miejscach na ciele bo ma tak wrażliwe np brzuch...

Gość Mała Myszka...
Nie wiem czy wiecie, ale seksuolodzy uważają, że wlaśnie seks po ślubie gwarantuje udane pożycie intymne w małżeństwie.