Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość Majka291
Jełop z Yale jebania pojąć nie może. Znać tam sobie jakąś Jełopkę i czekajcie razem:)

Aha czyli studiujesz prawo na Yale i nie nauczyli Cie tam jak argumentowac swoje racje, jak prowadzic dyskusje i jak uzywac dowodow (materialow) i skad brac (prawdziwe) materialy jesli chce sie cos komus udowodnic? Jesli dalej nie wiesz jak uzywac prawdziwych publikacji, ksiazek, raportow z badan i artykulow z porzadnych zrodel to nie wroze Ci tam dobrej przyszlosci ;) Mysle, ze autor udowodnil co chcial i dyskusje mozna na tym etapie zakonczyc :P

Gość fiedmannn
Beznazwy. WAtpie byc wiedziala co uczna na prawie na Yale. Nie studiujesz ani nie studiowalas na tym uniwersystecie...

Gość Evilucifer
Enfant Terrible - jasne, że prowokuje, aż taki idiotów to chyba nie ma. każdy może życ i miec wartości jakie mu się podobają, tyle, że zobacz jak koleś się wypowiada o ludziach współżyjących przed ślubem. bliska przyjaciółka mojej też chce czekac do ślubu, u niej to ma podstawy religijne, ale nas ani nikogo innego nie krytykuje i nie twierdzi, że niedziewice są jakoś gorsze

To dużo tych Yale...to inne pytanie, jakie sławne badanie zostało tam przeprowadzone? Podpowiem-bardzo nieetyczne.

Gość Majka291
czyli wiesz, jak dużą przyjemność daje kobiecie seks i nie chcesz jej tego dać, tak?

Gość fiedmannn
Czy ja twierdze ze niedzwiewice sa gorsze? Jesli tak to prosze o cytat. Czekam

Enfant, chyba nawet sie z Toba zgodze (raz hehe), ze to moze byc prowokacja, a on ma niezly ubaw :P Innej opcji tu chyba nie ma :P

jego kolejny topik to bedzie uzalanie sie, ze dziewic brakuje... daremny ten czlowiek :o

Gość fiedmannn
Eksperyment Milgrama

Gość fiedmannn
czyli wiesz, jak dużą przyjemność daje kobiecie seks i nie chcesz jej tego dać, tak? Chce dac ale po slubie. Szacunek przede wszystkim.

Autorze: to nie ucza Cie tam podstawowych rzeczy? Przeciez to jest jedna z dwoch najlepszych uczelni w stanach i napewno jest w pierwszej piatce najlepszych uczelni na swiecie. I nie nie studiowalam tam, ani nie studiowalam prawa, ale takie podstawy (typu argumentacja, dyskusja) sa raczej niezbedne do prowadzenia jakiejkolwiek sprawy w sadzie (;

Ludzie...ja mam teraz zagrychę żeby chociażby wieś o nazwie Yale znaleźć w której ten znawca wszystkich tematów mógłby studiować xD I znalazłam jedno miasto...w Michigan xD

Gość Evilucifer
fiedmannn - twoje pisanie o tym, że szanujący się facet niedziewicy nie weżmie to nie jest sugerowanie, że jest ona gorsza. albo te teksty o tym , jak to zwierzęta z nas bo nie umiemy opanowac popędu, co z resztą jest bzdurą?

Gość Majka291
Chce dac ale po slubie. Szacunek przede wszystkim. jaki szacunek? nie masz szacunku do potrzeb kobiety żadnego

Ten gość powiedział kiedyś, że lubi denerwować. On się trochę kobiet boi...wybaczcie mu :)

Gość fiedmannn
To nie jest bzdura z tym popedem! Tak wlasnie jest, m.in to nad odroznia od zwierzat. To co pisales to szanowaniu to sa fakty, ja pisalem o zachowaniu a nie ocenialem!

szacunek... a czy seks odbiera szacunek? nie sadze :o

Gość fiedmannn
jaki szacunek? nie masz szacunku do potrzeb kobiety żadnego Mam ogromny szacunek i tego samego wymagam od kobiety. Jesli ona chce po slubie, to ja to rozumiem i przyjmuje a nie opuszcczam kobiete. To jest wlasnie szacunek, ale skad Ty mozesz wiedziec o tym...

Gość bkxcycvb
Pragnę podkreślić, że seks służy przedłużaniu gatunku, jeśli się dotąd nie zorientowaliście (co jest prawdopodobne, biorąc pod uwagę boom na antykoncepcję). A wy uczyniliście sobie z niego boga i nadrzędny cel istnienia. A jak tego seksu nie ma, to jest katastrofa kosmiczna i lamentowanie wniebogłosy. Jeśli się para nie dupczy, to zaraz krzyk: "nie ma chemii, nie ma bliskości, trzeba się rozstać! Seksuolog! Rozwód! Zdrada!" - bo przecież brak seksu to choroba, patologia, nieszczęście. Ok, warunkujcie swoje relacje z ludźmi ilością odbywanych stosunków, skoro bez bolcowania nie umiecie w ogóle żyć. Ale przestańcie wciskać swoją rozciekaną, hedonistyczną filozofię ludziom, dla których seks to prokreacja, nie używka, której trzeba brać więcej i więcej. Płacą wam za propagandę pt. "seksić się na potęgę"? Nie? To alkowiane tematy wałkujcie tam, gdzie ich miejsce - w alkowie. Mam dość wszechobecnej dupnej agitacji.

Gość fiedmannn
Jesli kobieta chce sie kochac z facetem przed slubem mimo ze on nie chce i go z tego pwoodu rzuca to to szacunek zaden bynajmniej nie jest!

Gość Majka291
za dużo się naczytał o Maryi Niepokalanej Dziewicy to jebany katolik w końcu

I ty się stary dziwisz, że cię żadna nie chce? :3

Gość Evilucifer
vera - kolega pewnie ogląda "siódme niebo". tam był motyw jak ten młodszy syn bzykał przed ślubem i tatuś pastor go z tego tytułu posłał na terapię do psychologa friedman - pisałem , że bzdurą jest , że nie umiemy opanowac popędów. bo umiemy. tylko jak się ma fajną kobitkę to po prostu sie nie chce

Gość Majka291
a dlaczego on nie chce? może on jej nie chce w ogóle? jak cię kobiety nie pociągają to im życia nie niszcz swoim szacunkiem nie ma nic gorszego niż Twój zakłamany szacunek

Gość fiedmannn
Czy ja sie dziwie temu ze wiecej jest ludzi glupich niz madrych? Nie dziwie sie. Masz odpowiedz na swoje pytanie.

Gość fiedmannn
Kobiety mnei pociagaja, ale ja w przeciwienstwie do Was wiem co to jest szacunek!