Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość knsuwdhegf
fiedmannn gadasz jak ksiadz hehe :) seks to sama przyjemnosc wiec po co tyle czasu sie meczyc a jak ci po slubie panna powie ze jestes zbyt slaby w te klocki i co wtedy?rozwod po paru miesiacach i caly czar prysnie albo odwrotnie to ty stwierdzisz ze zona nie ma weny do jak ty to byc okreslil daru od Boga z calym szacunkiem do wiary ale troche rozumu ludzie gdyby tak kazdy przestrzegal tego co jest w zakazach to swiad byl by w monotonii ludzie z nudy i braku rozrywki by poumierali

aha bo autor wykazuje sie tolerancja propagujac szowinistyczne poglady? kultury tez wczesniej nie okazal, a na poczatku dyskusja wygladala zupelnie inaczej.

Gość fiedmannn
Wpis z 21 53 to podszyw. Znikam na jakis czas

Gość Ale najważniejsze jest
Przeklęte - na początku nikt go nie wyśmiewał. Wszyscy dyskutowali w miarę na poziomie, ale z czasem okazało się, że autor należy do kategorii ciężkich dyskutantów, którzy nie uznają innych argumentów oprócz swoich własnych. Nie dziw się, że na stronie 25 wątku nikt już nie bierze go poważnie.

Gość Ojaaaaa
Beznazwy pewnie że te wszystkie nicki to jedna osoba... :-D autorze ty na moje pytania nie odpowiadałeś to ja też mam cie w dupie ha ha ha cnotliwy pasztecie!

Gość tinka aknit
do fiedmannn---chlopie teraz dopiero wpadlam na ten topik jak sie tu produkujesz.a wiec zboku spadaj jestes zboczonym starym erotomanem vel bialy mis vel piotrus vel duzo innych.spadaj bo zaraz wkleje twoje zboczone tematy na temat zony dzieci i synowej,na rzyganie sie zbiera co piszesz stara swinio

on mial jakies inne tematy wczesniej? czyli to wszystko to jednak prowokacja? (;

Gość Ale najważniejsze jest
Prowo? Szlag, a ja się tak nakręciłam:(

Szowinistą nazywa się każdego, który nie ma modernistycznych poglądów obyczajowych. Faszystami nazywa patriotów. Nudne to już jest. Jeśli was objechał, to nieładnie to o nim świadczy, ale te śmichy z katolików, są żałosnym przejawem współczesnej kultury rzekomej tolerancji, która jest przede wszystkim dla tzw mniejszości seksualnych i promocji promiskuityzmu, ale dla konserwatystów, tradycjonalistów, wierzących to już jej nie wystarcza. Wielu się nauczyło tego rechotu od Wojewódzkiego i jemu podobnych i uważa, że to jest sublimacja inteligentnego światopoglądu.

Gość Dajmy na to, że są
Ja odnoszę wrażenie, że to jeden wielki żart.

''Szowinistą nazywa się każdego, który nie ma modernistycznych poglądów obyczajowych. Faszystami nazywa patriotów. Nudne to już jest.'' - Nie nie kazdego, tylko takiego, ktory sugeruje, ze kobiety nie sa inteligentne, przeczytaj sobie wszystkie wypowiedzi tego pana zanim wskoczysz w jakiekolwiek konkluzje. A tak btw miedzy faszysta a patriota istnieje ogromna przepasc :o ''Jeśli was objechał, to nieładnie to o nim świadczy, ale te śmichy z katolików, są żałosnym przejawem współczesnej kultury rzekomej tolerancji, która jest przede wszystkim dla tzw mniejszości seksualnych i promocji promiskuityzmu, ale dla konserwatystów, tradycjonalistów, wierzących to już jej nie wystarcza.'' Nikt tu nie promuje 'puszczania sie', byla mowa o seksie pozamalzenskich w zwiazkach z dlugim starzem (chociazby w moim wlasnych wypowiedziach). Rowniez pisalam na poczatku, ze do przekonan nie mam zamiaru sie czepiac, tylko do tego co ten pan tu wszystkim wmawia czyli tego, ze zjadl wszystkie rozumy a my maluczcy nie mamy zielonego pojecia o seksie - najlepiej poczytaj sobie jego wypowiedzi o seksuologach itp. ''Wielu się nauczyło tego rechotu od Wojewódzkiego i jemu podobnych i uważa, że to jest sublimacja inteligentnego światopoglądu.'' Ja akurat nie jestem fanka pana Wojewodzkiego, ktory mimo tego, ze wklada flage Polski w psia kupe jest rowniez rasista, a swoj swiatopoglad tworze sama, tak jak wielu innych ludzi tutaj. Z reszta mowienie o czyims swiatopogladzie, ze jest sublimacja inteligentnego jest krytyka, takze wesze tu troche hipokryzji. Ogolnie prosze zapoznac sie z calym watkiem, nie tylko z ostatnimi stronami. Pozdrawiam.

Gość Temat umarł
...fiedmannn wiecznie żywy!

Gość fiedmannn
Zyje i mam sie dobrze!

Gość XDXDXD;P
Byleś poruchać?

Gość Evilucifer
ło kurde,że wam się jeszcze chce pierdolic...idźcie w kimę dzieciaki:)

Pierwszy raz doczytałam do końca taki długi wątek;D baw po pachy;D podyskutowałabym ale idę uprawiac seks:D uhhhh.....ale ze mnie grzesznica xD

ale widze, ze Ty tez z ciekawosci powrociles :P btw wlasnie sobie zdalam sprawe, ze zle sformuowalam ten komentarz dotyczacy belkotu i sublimacji wiec prosze go ignorowac :P Chodzilo mi o to, ze mowiac o sublimacji sugerujesz problemy z osobowoscia, co jest jako tako krytyka. Nastepnym razem 2 razy przeczytam zanim napisze bo to nie mialo sensu :P

Gość Evilucifer
ciekawosc była na tyle duża,że wróciłem, ale prawdę mówiąc zdołełem przeczytac tylko ostatnią stronę. tak czy siak - autorowi należy się naprawdę duże ciacho skoro siedzi tu od 14. spadam, dobranoc wszystkim, Beznazwy - liczę na chociaż symboliczna zniżkę jak będę do Ciebie chodził na terapię:P

Gość Evilucifer
ok, trzymam za słowo i naprawdę już spadam. pa:)

Gość fiedmannn
Mowilem ze wroce, co tez uczynilem. Nie rzucam slow na wiatr

Gość tinka aknit
do fiedmannn---chlopie teraz dopiero wpadlam na ten topik jak sie tu produkujesz.a wiec zboku spadaj jestes zboczonym starym erotomanem vel bialy mis vel piotrus vel duzo innych.spadaj bo zaraz wkleje twoje zboczone tematy na temat zony dzieci i synowej,na rzyganie sie zbiera co piszesz stara swinio

Gość fiedmannn
Dziewczyny po co nam orgazm?? Nasza skóra jest taka cienka! Facet po minucie dochodzi automatycznie i idzie spać! Ale nam przecież i tak wtedy jest przyjemniej niż jemu bo mamy cienka skórę Gdyby karali za glupote to bys dostala dozywocie.

Gość tinka aknit
SPADAJ STARY ZBOKU EROTOMANIE SLOMA Z BUCIOROW CI WYLAZI;CHYBA KONIA WALISZ PRZY PISANIU TEGO TOPIKA

Gość tinka aknit
SPADAJ STARY ZBOKU EROTOMANIE SLOMA Z BUCIOROW CI WYLAZI;CHYBA KONIA WALISZ PRZY PISANIU TEGO TOPIKA

Gość fiedmannn
Nie spinaj sie tak, bo Ci zylka peknie

Gość Fefjaog
Zajebisty topic! Popieram autora:-)