Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona i on 0000

czy piersi zawsze bolą na początku ciąży???

Polecane posty

Gość ona i on 0000

Zawsze odkąd pamiętam piersi bolały mnie od owulacji do @...i to strasznie, nie dawałam sobie z tym rady.Teraz do @ zostały mi 2 góra 4 dni.Piersi urosły jak zawsze ale zero bólu,nic nie czuję.To jest mój 2 cykl starań.Może któraś kobietka miała tak,że piersi zawsze bolały a jak była ciąża to nie???Wiem ,że muszę zrobić test i będę wszystko wiedziała ale jest trochę za wcześnie.

Gość ona i on 0000
Wypowiedzą się jakieś mamusie?Lub kobiety w ciąży?:)

Gość To nie jedzcie nigdzie
Mnie na początku samym nie bolałay wcale...nie pamiętam jak pózniej ale na początku nie.Mogą nie boleć a jest ciąża:)

Gość ona i on 0000
Może wypowie się jeszcze jakaś mamusia?

Gość mrs cole
Piersi moga bolec w crazy ale Nie musza. Tak swoja droga,to Nie ma co sobie co miesiac wkrecac. Potem przychodzi ogromne rozczarowanie. A 2 miesiace staring to rule co nic.

Gość mrs cole
2 mce staran to tyle co nic. Przepraszam as literowki

Mnie bolały zawsze przed @, a jak zaszłam w ciaze, to ból był 3xsilniejszy!!!!!!!!!!!! Teraz przed@ nie czuje nic:) Nawet mnie podbrzusze nie boli i @ stała sie regularna i krótsza:):):):)

Witam:) Przy pierwszej ciąży nie bolały mnie piersi, zero jakichkolwiek objawów, żadnych mdłości, zupełnie nic. Przy drugiej ciąży bolały mnie piersi, brzuch i okazało się niestety, że ciąża się nie rozwijała. Pozdrawiam