Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DNS1

Dlaczego grubym kobietom nie chce sie ruszyc tylka? I czemu sie wspomagaja?

Polecane posty

Gość DNS1

Przceiez wystarczy godiznka dziennie lub 3 razy w tygodniu i nie wpierdalanie slodyczy,zeby troche chociaz schudnac. Czy to tak wiele? Pozniej narzekaja. Najgorsze jets to nrzekanie. Albo kupuja rozne Aqua Slimy i zagryzaja je wafelkami lub ciastkami. Wiecie co mnie najbardziej denerwuje? Ze sie nie ruszaja, wpieprzaja slodycze a kupuja rozne preparaty ziolowe albo wspomagacze zeby schudnac, no paranoja

Słusznie. Faktycznie wystarczy odrobina samozaparcia. wywalenie słodkich napojów, cukru, słodyczy, białego pieczywa + choćby 30min dziennie ruchu ( rower itd) i kg lecą.

Gość no ja własnie tez tak miałam
"Słusznie. Faktycznie wystarczy odrobina samozaparcia. wywalenie słodkich napojów, cukru, słodyczy, białego pieczywa + choćby 30min dziennie ruchu ( rower itd) i kg lecą." właśnie!!!! wiec czemu faceci tego nie robia? tylko chodzuja na potege swoje brzuchale i wielkie owłosione dupy? upasa sie jak swinie i do nas pretensje albo chudy jak szkielet i sie kłuci :P

"prawiczek bez wiary Problem w tym, że nie każdy ma psychikę zdolną do samozaparcia." a ty masz takie samozaparcie? bo mi sie wydaje ze masz zaparcie ale intelektualne ;)

Gość DNS1
Wiekszosc tlumaczy sie brakiem czasu ale jak to brakiem czasu? Czy to takie trudne zrobic podczas ogladania swojego ulubionego serialu kilka brzuszkow albo wymachów nogą? To chwila. Tlumacza sie tez ze musza sie zajac dziecmi itd, ale czasami tych dzieci nie ma, sa np na podworku albo spia. Albo jeszcze taka sytuacja, czasami widze rodzinki wypoczywajace na plazy, to te tluste babska zamiast bawic sie w wodzie plywac cieszyc sie, leza plackiem na plazy i opalaja te swoje tluste zady

wiadomo, że leniwe grubasy są zarówno wśród mężczyzn, jak i kobiet. Być może czasem otyłość jest wynikiem choroby (niedoczynność tarczycy), ale chyba wszystko można jakoś leczyć? Rzeczwyiście osoba gruba czy otyła kojarzy się z taką pasywnością i biernością wobec życia... Bo osobiście nie wiem jak gigantyczne fałdy na brzuchu itd. mogą nie przeszkadzać komuś w życiu i w jaki sposób ktoś taki może być atrakcyjny dla partnera.

Gość jokerrka
o dobry przyklad z tą plażą, tez czasami to widzę :/

Gość Magdalenus_901107
Bo jesteśmy leniwe. Ja tez jestem taką grubaską(75kg/177cm). Od dziś mam zamiar zabrać się za siebie, po raz kolejny z resztą. Ograniczenie cukrow+stepowanie. Ale nie wiem,czy to ma sens,bo brak mi wiary w siebie...

"wiadomo, że leniwe grubasy są zarówno wśród mężczyzn, jak i kobiet." własnie :) a z tego co widze to jest bardzo duzo szczupłych kobiet u nas a wiele grubasów wsród facetów :) wyjdzie na ulice i zobaczycie ile spaslaków albo szkiletów chodzi :) "Wiekszosc tlumaczy sie brakiem czasu ale jak to brakiem czasu? Czy to takie trudne zrobic podczas ogladania swojego ulubionego serialu kilka brzuszkow albo wymachów nogą? To chwila. Tlumacza sie tez ze musza sie zajac dziecmi " własnie!!!!!! ogladajac mecz albo grajac zamias wpiepszac chipsy i pic piwo moze zrobic pare pompek ni przysiadów, a zamiast tłumaczyc sie tym ze jest zmeczony po pracy i che odpoczac moze pojsc na siłownie albo basen lub pobiegac...to przeciez chwila :)

Dlaczego grubym kobietom nie chce sie ruszyc tylka?" bo sa Mc"Donaldy :D

przemysł zielarski i farmaceutyczny też musi na kimś zarobić :) a przecież każda chce zamienić kluseczki na figurę laseczki :p

Spróbuj sobie udowodnić, że jednak jesteś w stanie przejąć kontrolę nad sobą, swoim ciałem, stylem życia itd. Tylko żadne głodówki tutaj na nic się zdają. Jak wiadomo najlepiej jeść 5-6 razy dziennie i mają to być małe posiłki. Pić dużo wody no i ruch. Może zamiast na wstępie wyrzekać się wszystkiego, spróbuj jeść połowę tego wszystkiego, co jadłaś dotąd, a na pewno schudniesz.

"Dlaczego grubym kobietom nie chce sie ruszyc tylka?" bo sa Mc"Donaldy" bo chipsy, tłuste rzacie i piwo ( u facetów)

ja tez teraz jestem grubas ale jestem w 9 mcu ciazy, ciekawa jestem czy mnie to usprawiedliwia- w oczach innych ludzi.

Gość silne samozaparcie
to nie jest wcale takie proste to o czym piszecie.to tak jak z rzucaniem papierosow..ja tez zaczelam sie odchudzac tzn bardziej zrezygnowalamze slodyczy .makaronow,pieczywa bialego,ziemniakow.ale wczesniej nie umialam sie do tego zabrac chociaz chcialm.czasami probowalam ,udawalo sie przez 3-4 dni.mysle ze do tego tez trzeba w jakis spospob dojrzec.to nie jest takie proste,naprawde. sama schudlam 10 kg ,a mam kolzeanke ktora ma wzrostu 155 waga 80 .i teraz jej sie przygladam to co je .ile je.i wiecie co TO JEST STRASZNE!!!!!!MASAKRA ,pochlania tabliczke czekolady,chipsy .a dupsko rosnie.namawialam ja zebysmy razem zaczely jednak ona nie chciala.

""bo mi sie wydaje ze masz zaparcie ale intelektualne " Masz rację, wydaje Ci się." tak samo jak tobie :)

to nie jest wcale takie proste to o czym piszecie.to tak jak z rzucaniem papierosow." własnie nie to jest bardzo proste Trzeba tylko chciec i zamiast wygodnie posadzic dupe w jakims Mc 'Donaldsie czy innym KFC wziąć można rower i np pojezdzić To jest takie głupie tłumaczenie że to trudne że cięzkie wystarczy trochę samo determinacji i sie uda

Gość sgkomsush
ja tez teraz jestem grubas ale jestem w 9 mcu ciazy, ciekawa jestem czy mnie to usprawiedliwia- w oczach innych ludzi." pochwalilas sie ze dalas doopy?:D czy pozalilas ze jakis kutas bachora ci zmajstrowal :D

sgkomsush- z takim chamem jak Ty to nawet żal dyskutowac!!! jestem dnem totalnym,żegnam.

Gość DNS1
Quis leget haec? Czyzby jakis gruby feministyczny babol ;> :D

"ja tez teraz jestem grubas ale jestem w 9 mcu ciazy, ciekawa jestem czy mnie to usprawiedliwia- w oczach innych ludzi." pochwalilas sie ze dalas doopy? czy pozalilas ze jakis kutas bachora ci zmajstrowal" ohohohohohohohhooohoh ... nie ładnie nie ładnie.

Gość DNS1
lumena26 nie przejmuj sie idiota :) i nie, nie dyskwalifikuje Cie to, jestes w ciazy i masz prawo, pozdrowienia dla Ciebie i dziecka :)

Gdzie takową sprzedają? " Prawiczek skoro jestem człowiekiem to taką elementarną wiedzę powinieneś posiadac i wiedzieć że takie zachowania można w sobie wyrobić pod wpływem zmiany myślenia :) czy raczej trudno ci to pojąc ?

"Gdzie takową sprzedają? " Prawiczek skoro jestem człowiekiem to taką elementarną wiedzę powinieneś posiadac i wiedzieć że takie zachowania można w sobie wyrobić pod wpływem zmiany myślenia " mówiłam ze ma zaparcie?!

w gruncie rzeczy (i wbrew pozorom) wszystko siedzi w psychice :) najciężej zacząć coś ze sobą robić, przestawić się na aktywny tryb... bo diet cud nie ma niestety, więc zmiana sposobu odżywiania musi być na całe życie :D