Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelapolesie

klienta u mnie w butiku

Polecane posty

Gość andzelapolesie
a jak jakis zapach czy cos zostanie - nie wole nie ryzykowac problem tylko z kluczami bo nie spala sie w piecu ale doksy zniszczy i torbe i te smieci tez - kazalam mu jeszcze przejrzec czy tam czegos nie ma ciekawego. przyjedzie zabierze o 15 - pol godziny mam nerwow a ona ma pol gdzoiny w razie czego zeby sie pojawic

Gość OMG!
złodziejka! złodziejka! złodziejka! złodziejka! złodziejka! złodziejka! złodziejka! złodziejka! złodziejka! złodziejka! złodziejka! i niech wizja tych wpisow sni Ci sie po nocach :D

Gość andzelapolesie
po ip mnie nie namierza bo korzystam z netu wifi z uczelni obok - oni maja otwarta siec wiec mnie nie znajda a nie sadze zeby taka kobita na kafeterie wchodzila a i pewne szczegoly tez zmienilam - glupia nie jestem

Gość złodziejka
masz racje... zlodziejka!złodziejka!złodziejka! wstyd mi za takie szmaty-nie ludzi!

Gość andzelapolesie
gdybym napisala wszystkie szczegoly to kazda z was moglaby tu przyjsc z policja :)

Gość Meleńka 88
Szopenowa - w pełni się z Toba zgadzam !:)

Gość PRZYKAZANIE 7
NIE KRADNIJ! (ku przypomnieniu)

Gość andzelapolesie
zlodziejka nie jestem niemowcie tak bo nie ukradlam tylko znalazłam dokumenty w torbie sa innej kobiety niz byla w sklepie - i to mnie zastanawia a moze tamta buchnela komus torbe i weszla do sklepu zeby uciec przed kims i wyszla bez bo sie bala ze ja zlapia? roznie bywa tu obok jest ryneczek i tam non stop wyrywaja torebki - dlatego ja nie chce miec problemow i po policjach lazic- zniszczymy i tyle

Gość karierowiczka czy też nie
trzeba pilnowac swoich rzeczy moja przyjaciolka znalazla kiedys w parku neseser z kasa, dokumentami itp, latwo bylo zidentyfikowac czyj, wiec zadzwonila do tej baby, dostala 100zl znaleznego plus jakas droga perfume ALE okazalo sie iz babie sie wlamali do samochodu, mysleli ze w neseserze jest lapotp, jak sie okzaloze papiery, to wywalili w krzaki nieopodal miejsca zdarzenia, nie przegladali nawet dokladnie. jednak w sklepie nikt by nie zostawil torebki z portfelem, nikt pokrzywdzony. jak baba jest debilem, to jej sprawa. ja sama nigdy nie nosze w portfelu wiecej niz 500-1000zł, jak mam kolo tysiaca to potrafie wysiadajac z metra czy autobusu kilka razy sprawdzic, czy portfel jest, albo jak wyjde ze sklepu, spakuje rzeczy to po 20 metrach i tak sprawdzam, czy mam portfel - dla bezpieczenstwa. Nigdy nie zgubilam telefonu, portfela, kluczy - co najwyzej zostawie w domu, bo zapomne wziac, ale w obcych miejscach sie pilnuje!!! trzeba byc debilem, zeby taka sume zostawic i nie pilnowac. chyba, że jest mega bogata i dla niej to jak dla nas 5zł, ale wtedy tym bardziej jej nie szkoda.

Gość andzelapolesie
a od oniedzialku i takna urlop ide wiec nie bedzie sklep czynny 2 tyg wiec sprawa przycichnie - moze nawet jutro nie otworze

"Kradzież lub przywłaszczenie cudzej rzeczy ruchomej jest zawsze czynem zabronionym pod groźbą kary. Przestępstwo kradzieży cudzej rzeczy ruchomej penalizowane jest w art. 278 1 kodeksu karnego i zagrożone jest karą od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności, natomiast przestępstwo przywłaszczenia cudzej rzeczy ruchomej jest zagrożone karą pozbawienia wolności do lat trzech." Pozdrawiam 🖐️

Gość andzelapolesie
ja tez 20 razy sprawdzam jak mam wieksza gotowke przy sobie i zawsze wiem gdzie mam portfle klucze i dokumenty i druga sprawa- nie nosze bez celu kasy tylko mam karte - tu nie bylo zadnej karty platniczej ale moze to ze wzgledu na wiek kobity - te strasze to nie maja kart tylko rente w pko odbieraja i stad sa kolejki tak mnie teraz naszlo- moze to troba tej kobitki co jest dowod - moze szla z bankui jej wyrwali- tu jest bank niedaleko a ta moze porzucila u mnie

Gość podziwiam NERWOW
złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka! :D KRADZIEZ TO KRADZIEZ - Przywlaszczylas sobie NIEswoja rzecz! a jak cos Ci sie nie zgadzalo to trzeba bylo to na policje zglosic - oni by juz do tego doszli złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!złodziejka!

Gość andzelapolesie
mam nadzieje ze mi tu zaraz nie wpadnie banda lysych do sklepu po ta torbe- przyjedzie moj chlopak to jade z nim - bhoje sie teraz jak mi wyobraznia ruszyla przyjedzie to zamykam i jade do domu

Gość podziwiam NERWOW
to tym bardziej niech Cie sumienie zezre... wyobraz sobie swoja matke ktora wyplacila rente - wziela kredyt - cokolwiek by zadluzenie splacic i zgubila lub jej ktos buchnal.... w ten sposob bedzie jeszcze wieksze zadluzenie miala... i nic do garnka nie wlozy! gratuluje nerwow brzydze sie takim tałatajstwem

Gość qwerty123456sfs
też jeszcze jakiś czas temu nie wiedziałam, że jest w nasyzm prawie coś takiego jak przywłaszczenie. robic sobie problemy......po co??

Gość andzelapolesie
as kto mi udowodni cokowliek? ja nie mam swiadkow i ona tez nie

Gość golonko
zapach? , jesli przetrzesz szmatka to za h** nic nie znajda na dokumentach. a jesli chodzi o ip to sie mylisz.. moj chrzestny jest policjantem w warszawie i ostatnio wlasnie opowiadal o przypadkach odgrażania sie i ze policja ma 100 procentowy dostep do internetu i zarządzania nim i wszystko znajda. lepiej nic juz nie pisz tutaj. i te dokumenty oddaj zrob choc tyle

" as kto mi udowodni cokowliek? ja nie mam swiadkow i ona tez nie" Żebyś się nie zdziwiła :classic_cool:

Gość andzelapolesie
no dobrze oskarzajcie mnie jakby wam sie trafilo cos takiego to byscie tez wzieli moze niech sie jeszcze tu ewa33 wypowie i mnie pogrąży ja nie oddam postanowione i juz

"akby wam sie trafilo cos takiego to byscie tez wzieli" Mów za siebie patałachu :D

jakby wam sie trafilo cos takiego to byscie tez wzieli - ile razy mam pisać, że bym nie wzięła:o

Gość andzelapolesie
niech se kontroluja ja korzystam z wifi uczelniw pracy a oni maja tam pracownie - byle gowniarz moze siedziec teraz w tej uczelni i pisac to a laptopa nie zawsze do pracy biore wiec raczej sie nie boje ze mi cos udowodnia

Gość jestem opiekunka
spokojnie, skoncz to pisanie tu i juz.

Gość o ja pier***e
Mysle ze jakby zglosic ten topic na policje to w ciagu pol h by CIe znalezli... IP z tamtego budynku - kradziony sygnal - jakis lumpex w poblizu... przeleca wszystkie i juz po sprawie :) osralabys sie a nie mialabys zadnego sensownego alibi

Gość zglosilam
juz na policje - wiec strzez sie kochaniutka... i niech Ci skora na dupie cierpnie!

Gość andzelapolesie
oblubienica bo ty chyba swieta jestes ja normalnie tez bym nie wziela ale sama zostalam oszukana kilka razy , i okradziona i policja bezradnie rece rozkladala dlatego zachowam sie jak zimna suka i nie oddam chocby skaly sraly to nie oddam