Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelapolesie

klienta u mnie w butiku

Polecane posty

Gość andzelapolesie
widzisz mylisz sie nie mieszkam na retkini nie mieszkam w lodzi tylko poza na polesiu mam sklepik tylko

Gość Ja bym nie oddała
Sama jestes robactwo !! Przynajmniej szczerze mowie :) Nie bede sie z kims patyczkowac, jak jest takim tępakiem żeby torebke z 5 kawałkami zostawić gdzieś i nie wiedziec gdzie i sie nie zglosic po to, zal.

Gość andzelapolesie
Mam pomysl ,teraz klientkom bede kazala zostawiac torby u mnie przy kasie na przechowanie ,to pewnie czesciej beda ich zapominaly

"Sama jestes robactwo !! Przynajmniej szczerze mowie Nie bede sie z kims patyczkowac, jak jest takim tępakiem żeby torebke z 5 kawałkami zostawić gdzieś i nie wiedziec gdzie i sie nie zglosic po to, zal." Ja też szczerze mówię tępa dzido 🖐️ I nie dziw się tak, że ta kobieta zostawiła torebkę. Już ja znam takich co się dziwili a potem załatwili się tak samo a nawet gorzej ;)

Gość tez uwazam ze
Twoje problemy mogą się dopiero zacząć, co prawda nie muszą, czas pokaże, nie wiesz kogo okradasz może nie właściwą osobę.

Gość andzelapolesie
a na wszelki wypadek wyczyszcze historie w laptopie bo glupio by bylo jakby policja wpadla i znalazla ten topic a ja udaje glupia ze nic nie wiem :) juz mi przeszlo cisnienie moze za to kiedys odpowiem albo los sie zemsci ale ja tyle razy po dupie dostalam ze moze to jest wlasnie rekompensata jest jeszcze 28 zl w monetach to mi na flaszke starczy dzis wieczorem zeby sie upic:P

Gość Ja bym nie oddała
Sama jesteś tępą dzidą :) Grasz na forum w necie świętą i co z tego ?? Gówno to kogo obchodzi, debilko.

Gość wypraszam sobie ktoś pisał
że pewnie większość by wzięła kasę a dokumenty wyrzuciła jeśli tak jest to naprawdę wstyd mi za to społeczeństwo zawsze staram sie oddać rzeczy które ktoś zgubił, bo mam nadzieję że jak ja coś zgubię to też trafię na kogoś uczciwego i myślącego np wypasiony telefon - znalazłam całkiem niedawno - zadzwoniłam na numer : Mama - okazało się że jakiś synalek, zanioslam, kobieta była w szoku i nie wiedziała jak dziękować . Głupie, bo powinna to byc normalna, naturalna reakcja kazdego cywilizowanego człowieka

Gość Ja bym nie oddała
i jeszcze sie lansuje bluzeczka z targu buhaha

"Sama jesteś tępą dzidą Grasz na forum w necie świętą i co z tego ?? Gówno to kogo obchodzi, debilko." Nie jestem świętą i nie muszę grać - nie jestem po prostu pustą złodziejką.

"i jeszcze sie lansuje bluzeczka z targu buhaha" Akurat nie jest z targu chociaż nie raz są tam fajne rzeczy ;) Próbuj dalej zakompleksiona złodziejko 🖐️

O już się zaczyna, obrażanie, bo ktoś ma inny pomysł nażycie:D Prawda jest taka - nie buduje się szczęścia na cudzym nieszczęściu. Vide Anna Boleyn (czy jak to tam się pisze)

Gość andzelapolesie
Wieczorem wypijemy bro pod blokiem i bedzie git. Mialam szczescie :)

"O już się zaczyna, obrażanie, bo ktoś ma inny pomysł nażycie" Najbardziej dziwi mnie szczycenie się cwaniactwem

Gość golonko
sluchaj, zatrzymaj kase spoko, ale kobieta dosc po dupie dostanie ze tyle kasy straci wez spal torebke ale dokumenty połóż gdzie na parapecie przy sklepie ktos na pewno odesle, moze i rekompensata ale nie taka ze jeszcze jej dokopiesz palac dokumenty i wyrzucając klucze.

Gość andzelapolesie
w sumie mialam sprzedac samochod zeby wyjsc na prosta a tak to uratuje przynajmniej moja micrusie bo przywiazalm sie do niej i dzieki tej babie mam samochod i pieniadze jak przyjdzie to beda zimna rybą i powiem ze nie u mnie ze nie widzialam i ze pani wogole nie kojarze - bo nawet bym jej chyba na ulicy nie rozpoznala nie mam pamieci do twarzy = wiem ze na pewno to nie jest ta co na zdjeciu z dowodu i tej legitymacji - to jest jakas kolejowa legitymacja bo jest pkp na niej napisane przeowzy regionalne - migawka albo jakas sluzbowa moze

Szopenowa = wiesz, taki nasz naród. Poniekąd nie nasza wina. Dzieje nasze nas do tego zmusiły, że kto nie kombinuje, ten nie je. Moja koleżanka w Szwecji była rok - mówi, że coś mogło upaść, portfel chociażby i leżeć gdzieś przez tygodnie i nikt nie wziął. Ale ich stać na to, by nie brać. A u nas? Jak komuś brakuje co miesiąc, to się waha w takich sytuacjach.

Gość andzelapolesie
z tym browarem pod blokiem to ktos sie podszywa nienie oddam dokumentow bo jak odciski czy cos pobiara? wole nie ryzykowac - zaraz przyjedzie i zabierze a wlozylam ja do wora ze smieciami zeby nikt ne widzial ze niesie do auta cos

Gość andzelapolesie
Wrozbita Maciej przewidzial ze bede miala nagly przyplyw gotowki

Gość andzelapolesie
ocho widze podszywy sie zaczely

"Jak komuś brakuje co miesiąc, to się waha w takich sytuacjach." Rozumiem, ale sumienie i honor ponad wszystko.

złodziejka

Gość golonko
jakie odciski prosze cie;/ przetrzyj dokumenty szmatka jakas.. to nie ameryka

Gość andzelapolesie
zlodziejka sie nie czuje bo nie ukradlam kradziez to jest celowy zabor mienia lub wprowadzenie kogos wblad zeby zle rozdysponowal swoim majatkiem ja znalazlam- mogla w kazdym innym sklepie zostawic

złodziejka i tyle

Szopenowa - prawda. Ale nie potępiam. Mój tata kiedyś znalazł portfel i dokumenty na czasowe zameldowanie w akademiku. Poszedł do tego akademika i oddał. Pani na recepcji mówi, żeby zaczekał, może jakiś znaleźne dostanie, ale on nie chciał. Ja mam tak samo.

Gość dfreef
autorko mam pytanie po co wogole zakladałas tu taki temat??? opisalas dokladnie co bylo w torebce i jaki kolor ma torebka, opisalas jak wyglada twoj sklep i o ktorej godzinie zostawila ta torebke i w ktorym miejscu w sklepie a teraz wyobraz sobie ze ten topik moze przeczytac ktos z rodziny albo znajomych tej kobiety... wtedy latwo znajda cie po adresie IP

Gość qwerty123456sfef
jakis czas temu znalazlam iphone. zawsze chciałam mieć taki telefon- niestety mnie nie stać. Bardzo chciałam go sobie zostawić, ale czułam się jakbym go komuś ukradła. Zadzwoniłam do faceta, że znaazłam, odebrał telefon i dał 50 zł. nie żałuję, że tak zrobiłam.

celowy zabór mienia a co to niby jest? niechcacy tę kase bierzesz?

A przywłaszczenie cudzej własności, kiedy masz dane tej osoby i wiesz komu oddać? Co innego jakbyś znalazła na ulicy plik banknotów, co innego jak ktoś zostawia swoją własność i dużą sumę pieniędzy wraz z dokumentami w Twoim sklepie. Rób jak chcesz, ale przez takie nieporadne ofermy jak ty ten kraj wygląda jak wygląda 🖐️