Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelapolesie

klienta u mnie w butiku

Polecane posty

Gość skoro sa dwa rozne dokumenty
to tak naprawde nie wie do kogo pieniadze naleza. Ja bym poczekala do konca dnia, jak ktos sie zglosi to najpierw musialby powiedziec co i ile dokladnie bylo w torbie. Gdyby sie zgadzalo oddalabym nawet nie chcac znaleznego. Jakby sie nikt nie zglosil kase bym wziela, dokumenty odeslala. Bylam juz w sytuacji gdy z ojcem znalezlismy portfel Zglosilismy sie na policje, a ze w srodku byly dokumenty to z policja pojechalismy odddac to co znalezlismy. A facet pobilby mojego ojca twierdzac, ze ten mu portfel ukradl. Dobrze, ze policjanci byli z nami to ustawili faceta do pionu i jeszcze kazali znalezne wyplacic. I nie oszukujmy sie, wiekszosc ktora pisze tu jak by uczciwie postapila tak naprawde wzielaby kase a dokumenty wyrzucila. Tu kazdy bedzie sie przedstawial z jak najlepszej strony, a w zyciu codziennym jest juz inaczej.

Gość skoro wyglądala
na biedną nie wpadłas na to że te pieniądze moze dostałana jakies rachudnki / opłaty i bez tego to ona bedzie miała długi? Szczerze mówiąc ja nawet bym znaleźnego nie wzieła 500 bo to może tez jej byc bardzo potrzebne...

Gość looooolsjhshs
Z nerwów powiedziałam jej, że ma "wypierdalać" z mojego sklepu, ale z taką powagą, że nawet się nie przejmowałam już policjantami... A jak wyszli to zamknęłam sklep i się poryczałam.. na prawdę człowiek chciał być uczciwy a tu taki numer.... Teraz myślę, że właśnie mogłam ją podać, bo przecież miałam dowód z kamer, że tego nie zrobiłam i że mnie oczerniła jakby nie patrzeć... no ale wtedy sobie powiedziałam, że nie będę z głupią się sądzić...

jestem opiekunka - a skąd ty wiesz, co ja robię, kiedy nie pisze na tym forum:o Ale ja nie jestem jak święty Aleksy - wszyscy musza widzieć moje dobre uczynki, bo nie robię ich dla poklasku.

Gość jestem opiekunka
wiec ich nie robisz.

Gość różowe tabletki na uspokojenie
ja bym chyba oddała :) kiedyś dopiero po kilku godzinach zorientowałam się, że nie mam telefonu, okazało się ,że wypadł na parkingu jak wysiadałam z samochodu. babeczka która go znalazła zadzwoniła na ostatnio wybierane numery i tak udało jej się ze mną skontaktować przez znajomych, oddała tel, nie wiedziałam jak jej dziękować bo sporo za niego zapłaciłam. I wiecie co? Minęło ledwie kilka dni i ja znalazłam czyjś telefon. Nie miałam wątpliwości, czy oddać czy nie, bo pamiętam jak się czułam nie mając swojego

no wlasnie nagle tacy sie wszyscy idealni zrobili a ciekawe ile z nas by na prawde oddalo ta kase???ja sie nie bede na sile wybielac ,nie wiem do konca co bym zrobila..bo w takiej syt nie bylam (ale gdybym na ulicy znalazla kase to bym nie szukala wlasciciela) zrobisz jak uznasz za sluszne.zechcesz oddac-oddasz. nie-zostawisz.tylko pamietaj o mnitoringu jesli go masz.bo babka moze sie polapac i wiesz...dwa..jesli pracujesz u kogos..moze szefostwo chcialo Cie sprawdzic????bo kto w dzisiejszych czasach nosi 5 kawalkow w portwelu???pomysl tez o tym..

Gość jestem opiekunka
gdybym teraz zalozyla temat "czy oddalisbyscie znalezione 5 tys" 99% osob napisaloby z enie i by sie rozmarzylo w temacie co sobie za to kupic.

Gość andzelapolesie
nie mam zadnych kamer - to jest sklepik 30 metrow zapchany stojakami wieszakami taka szafiarnia - sama tu jestem i nie mam swiadkow. nie wiem co zrobic patrze w ten notes ale sa telefony i adresy z nazwiiskami nie ma nic takiego jak mama czy dom czy maz zobacze poczekam troche jak nie przyjdzie do 17 to najwyzej na policje oddam chociaz kasa by mi sie przydala zus bym zaplacila i dwie faktury za prad nie wiem co zrobic

jestem opiekunka - oczywiście, ty wiesz lepiej, co ja robię, a czego nie:) Dla nie żałosne jest pomaganie innymi chwalenie się tym, zwyczajnie żałosne.

Gość andzelapolesie
boje sie tez tego ze nie mam swiadkow ile w tej torbie bylo - a jak ona mi powie ze bylo 10 tys ? i bede miala problemy? rozmwaialam teraz ze swoim chlopakiem - kazal nie oddawac bo baba moze teraz powiedziec ze 10 tys bylo albo wiecej i ze jej ukradlam- on zaraz przyjedzie do mnie po ta torbeke i ja zniszczy powiedzial zaufam mu

Gość bukaaa
najdziwniejsze jest to, ze kobieta się nie wróciła. :o Jak kiedyś zostawiłam rękawiczki w sklepie, to obeszłam wszystkie, a tu tyle kasy, dokumnety i nikt się nie interesuje?

Gość jestem opiekunka
OBLUBIENICA WIESZ PO CZESCI CIE ROZUMIEM BO NIE DOSKWIERA CI BIEDA MASZ WYSTARCZAJACO PIENIEDZY NA RACHUNKI I ZYCIE NIC NAD TOBA NIE WISI OCZYWISCIE PEWNIE ZAWDZIECZASZ TO SOWJEJ CIEZKIEJ PRACY OK ALE NIESTETY SWIAT NIE EJST SPRAWIEDLIWY I NIE KAZDMEU SIE POWODZI SKORO ONA MA ZUS I 2 PRADY I NIKT SIE NIE ZGLOSI TO NIECH TO OPLACI BEDZIE JEJ LZEJ JA SAMA TEZ BYM TAK POSTAPILA OBKUPILABYM DZIECKO I MZOE RAZ W ZYCIU MIALOBY NOWE RZECZY A NIE PO STRASYZM KUZYNOSTWIE .

Gość tez uwazam ze
Czytając wypowiedzi jestem w szoku ile kobietek sobie by po prostu wzięło te pieniądze. Wow. Niech zgadnę co niedziele do kościoła biegacie. Autorko od tego jaka podejmiesz decyzje dziś będzie zależało jak potoczy się twoje życie, hehehe. Nie weźmiesz tej kasy to jakoś drastycznie się nie zmieni. Natomiast jeśli sobie zostawisz te pieniądze twoje życie może się wywrócić do góry nogami na twoją korzyść bądź nie korzyść. Tak czy inaczej to jaką decyzję podejmiesz w związku z torebką będzie miało wpływ na Twoją przyszłość, dlatego przemyśl wszystko, do 17 masz dużo czasu.

Gość jestem opiekunka
TYLKO DAJ MU SAMA TOREBKE BO moze wyda po dordze polowe

jestem opiekunka - ja wiem, co znaczy nie mieć kasy. Uwierz. Ale zauważ, że to ty napadłaś na mnie z całym jadem tylko dlatego, że mam inne zdanie na ten temat. I zaczęłaś mnie oczerniać oraz wyciągać fałszywe na mój temat świadectwo. Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz, ale mądrzysz się na mój temat, dla mnie to niezrozumiałe.

a sklepik jest Twoj??jesli nie to moze tak jak napisalam szefostwo chcialo sprawdzic?? oddanie samego portwela to glupota bo zapytaja gdzie znalazlas..babka powie ze byla tam w sklepie i bedzie od razu ze Ty wzielas kase. mozesz np odeslac -i powiedziec ze znalazlas dokumenty puste i chcialas oddac bo kiedys tez zglubilas itd.

Gość jestem opiekunka
przepraszam , mam gorszy dzien

Gość andzelapolesie
w sumie ktos madrze powiedzial - mogla inna klientka zabrac - ja nieraz mam tak ze 5 osob jest w sklepie i kazda grzebie w innym kącie sklepu i ja nie mam obowiazku pilnowac czy kazdy cos zabral w przymierzalni mam kartke ze za rzeczy pozostawione sklep nie bierze odpowiedzialnosci zdarzalo sie ze ludzie rozne rzeczy zostawiali parasolki , rekawiczki, torbe z zakupami tez ktos zostawil ale torebki nie - zawsze sie ktos zglaszal kiedys klucze lezaly ponad tydzien i wywiesilam kartke na sklepie i sie kobitka zglosila ale podejrzewalam ktora to byla i sie potwierdzilo ze to to ona a ta na oczy pierwszy raz widze - adresy w tych dokumentach sa z innej czesci miasta zaraz moj chlopak przyjedzie i ja zabierze zeby mi w sklepie nie lezala jakby przyszla sama lub z policja mysle ze gdyby sie skapnela ze u mnie zistawila to juz by byla skoro ma samochod to by sie wrocila

Gość jestem opiekunka
no pewnie ze tak ...mysle ze skoro dwa dowody miala inne to sie boi po nia wroic bo jesli kogkos okradla to by odrazu wpadła no kazdy normalny czlwoiek wkoncu sie orientuje ze nie ma torby tel czy kluczy

Gość Meleńka 88
Mimo wszystko oddalabym kase, wydaje mi się ze ta Kobieta co zgubila torbe bedzie szczesliwa i w zyciu by Cie o takie cos nie posadzila, tylko bedzie Ci wdzieczna. - mi by takie cos do glowy nie przyszlo zeby znalazce oskarżyć tak jak pisalyscie powyzej ... Pozdro!;)

Gość Ja bym nie oddała
Zabralabym kase, a portfele i dokumenty spaliła, torebke bym nosila jak ladna

Gość andzelapolesie
ratowniczko - tak sklep jest moj - wzielam dwa lata temu dotacje iotworzylam - na rachunki zarabiam jednak tylko przyda mi sie ta kasa zaplace zus i zalegle za prad moze cos do domu kupie bo z chlopakiem zyjemy tylko dzieki temu ze on ma warsztat i jako tako zarabia na samochodach sprowadzonych ja samam bym sie z tego nie utrzymala- ludzie wchodza ogladaja ale chcieli by za darmo najlepiej a ciuchy mam naprawde fajne

" Zabralabym kase, a portfele i dokumenty spaliła, torebke bym nosila jak ladna " Polactwo robactwo. Gardzę takimi ludźmi

Gość jhjhssss
Jakby do jutra sie nie zglosila do zamkniecia sklepu to tez bym sobie zostawila 🖐️

"przyda mi sie ta kasa zaplace zus i zalegle za prad moze cos do domu kupie bo z chlopakiem zyjemy tylko dzieki temu ze on ma warsztat i jako tako zarabia na samochodach sprowadzonych " To bierz te kasę :) Teraz tylko czekać, aż tobie się coś takiego przydarzy, i stracisz oszczędności 🖐️

Gość andzela polesie taki
nick wszystko tłumaczy , andzela polesie -to kurwa w dresie, na retkinie przesiedlili w latach 60 patologie z bałut, ma to w genach

Gość andzelapolesie
torba jest taka barazowa - brzydka znoszona - taki worek z zamszu - kiedy to modne bylo??? juz po problemie zaraz przyjedzie i spali w piecu u siebie w zakladzie pieniadze tez mu dam