Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelapolesie

klienta u mnie w butiku

Polecane posty

"Mysle ze jakby zglosic ten topic na policje to w ciagu pol h by CIe znalezli... IP z tamtego budynku - kradziony sygnal - jakis lumpex w poblizu... przeleca wszystkie i juz po sprawie osralabys sie a nie mialabys zadnego sensownego alibi" Dokładnie to samo pomyślałam :D W takich momentach żałuję, że nie jestem społeczniakiem. Chociaż autorka na pewno pierwsza poleciałaby z czymś takim donieść 🖐️ Ten typ tak ma

Gość dfreef
autorko wiesz ze twoj temat podalam na forum policji ? i wyslalam jeszcze na maila do policji ,niedlugo pojawia sie pewnie w twoich drwiach jak zainteresuja sie ta sprawa, nawet jesli korystasz z sieci z uczelni obok i tak cie znajda

Gość andzelapolesie
jasne jasne

andzelapolesie- kurwa mać:o Przepraszam. To, że jestem uczciwa, nie znaczy, że jestem święta, no ludzie. Co za myślenie:o

Gość golonko
co ty za bzdury gadasz ip ma kazdy komputer i mozna go wa każdej chwili namierzyć a nie siec ;/

dfreef, podaj link :D Możliwe, że ten temat to prowo, bo wątpię, żeby ktoś pisał o takich rzeczach w internecie 🖐️ Chociaż z drugiej strony autorka inteligencją nie grzeszy, więc kto wie

Gość golonko
jesli ktos zadzzwonil by na policje to 10,15 minut i wiedza gdzie jest twoj laptopa nie ze siec z uczelni co to ma do rzeczy, i kazdy to wie;/

Gość jestem opiekunka
mnie by sie przydala 1/10 tego co ona znalazła a co dopiero 100%

Gość jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alez jestes głupia;/wysłałam link z kafeterii na adres zielonogórskiej policji,takie jakby pogotowie.jesli oni cos z tym zrobią,tzn przekażą dalej,to ok.Nie wiem,czy da sie ciebie namierzyc,czy nie, nie zamierzam w to wnikac;/drażni mnie towja głupota niesamowicie;/

Gość andzelapolesie
nie obsrala bo zeby policja cos zrobila to musi poszkodowany zglosic sprawe z urzedu ci nie orzyjma takiej sprawy

Szopenowa - ostatnio tu laska pisała, że niedługo ślub, a odkryła że facet ja po rogach wali. Szczegóły były:D Zdjęć w stopce miała kilka, w różnych pozycja itp. Lans ogólnie pełną gębą. Śmieszy mnie to, przecież nie wiem tak naprawdę - ty możesz być sąsiadką zza ściany albo koleżanką z pracy mojej mamy.

Gość andzelapolesie
a poza tym to bylo marne prowo a wy łykacie wszystko jak gorące sperme ale sie usmiałam z was:)

Gość golonko
no logiczne ze policja ja może namierzyc potrzebuja z tego co wiem do 15 minut i musiala by wypie***lic laptopa.

Gość jestem opiekunka
o boi sie.

Gość dfreef
na forum jeszcze chyba sie nie pojawilo ale wyslalam na tego maila komendant@lodz.policja.gov.pl podalam link do tematu i w skrocie opisalam sprawe niewiem skad jest autorka wiec znalazlam policje w lodzi ale oni przeciez moga prekaywac sprawy do innych miast

Gość jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie sądze,zeby to było prwo;/ Daj znać,jak sprawa się zakonczyła;// Nie pozdrawiam

Gość golonko
teraz mozesz pisac ze to prowo chcesz to zadzwonie do wujka i wszystko ci tu wywale wraz z artykułami i przekonasz sie ze da sie cos zrobic i poszkodowany nie jest potrzebny.. oto przyklad ktory przytoczyl m wujek teraz: jak policja widzi ze ktos okrada twoj dom a ciebie w nim nie ma to ma nie zareagowa?

Gość i dlatego sie nie zakłada taki
tematow na forum :) Zazdrosnym wywłkom gul chodzi bo same by sobie wzięły te 5 kawałków, a tak nie mogę to na złośc zgłaszają na policje. :) I pierdolą peany na swoją cześc jakie to one uczciwe, jakie piękne, cudowne wartości wyniosły z domu... ochhhh bo się zaraz posracie. :)

Gość za pozno...
spoko za prowo tez Ci sie moze oberwac ;)

Gość dfreef
teraz piszesz ze prowo jak dalismy linki do policji , wiec ja osobiscie mysle ze to nie jest prowo :-) tylko teraz autorka sie boi ;-)

Gość Ubaw po pachy:-D
Ale masz nasrane w glowie autorko. Jak mozna byc tak glupim? Niech Cie policja,i najlepiej skarbowka przeswietli.

Gość andzelapolesie
jasne jasne akurat mnie namierza:)zeby policja tak szybko w tym kraju dzialala

Gość golonko
nie wiedomo o ktorej sprawdzaja forum na posterunku tam gdzie podaliscie. przeslalam wujowi link do tematu. niech od razu sie tym zajma bo dzewczyna wyrzucie jeszcze wczesniej laptopa i guzik z tego bedzie

Gość fkarolinkajr
ja tez wyslalam ale do swojej policji w Olsztynie

Gość zgłaszam topik do policji
"władze forum" mają obowiązek dostarczyć nr IP użytkowniczki jeśli zaistnieje podejrzenie przestępstwa-tu kradzieży,a jest to kradzież bo inaczej nie można nazwać (masz dokumenty),słowo pisane jest jak wyrok może posłużyć w sprawie to tyle

autorko sporo już wiemy o tobie:) prowadzisz butik z ciuszkami od 2 lat, wiemy mniej więcej gdzie go prowadzisz, jeżdzisz micrą, twój chłopak ma zakład samochodowy no no, zapewne znajdzie się za jakiś czas ktoś kto cię zna i kojarzy głupia jestes jak but, żeby pisać o sobie aż tyle informacji