Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelapolesie

klienta u mnie w butiku

Polecane posty

karolinkaaaaaaaaaaaa - a żebyś wiedziała, że uczciwi. Pochodzę z takie rodziny i takie wartości otrzymałam. Nie raz mnie, czy moim rodzicom takie rzeczy się zdarzały i zawsze oddawaliśmy. ZAWSZE. Więc wyobraź sobie, że istnieje coś takiego jak uczciwość.

Gość andzelapolesie
nie mozna powiedziec ze to kradziez - kobite pierwszy raz na oczy widzialam - gdyby to byla z mojego osiedla albo moja klientka oddalabym , ale ona byla pierwszy raz u mnie i pewnie ostatni.Za gapowe sie placi - podejrzewam ze jak ja bym zgubila to by mi nikt nie oddal Torba lezy i czeka do 17 jak przyjdzie to oddam.

Gość bułka z marmoladą
a masz kamery?

Gość jestem opiekunka
nie oddawaj pierodlenie o wartosciach mnie smieszy wez te 5 kafli i jedz na zakupy po pracy zoreb przyjecie w domu i ciesz sie widocznie los chcial zeby ci skapnelo nic nie dzieje sie bez przyczyny;]

Za gapowe sie placi - podejrzewam ze jak ja bym zgubila to by mi nikt nie oddal No, ucisz swoje sumienie, ucisz. Podświadomość jest jak zwierzątko, jak je wytresujesz, to będzie działała, jak chcesz. Wmów sobie coś, zaczniesz w to wierzyć. I nie pisz, że nikt, bo ja bym ci oddała i znam wiele osób, które by to zrobiły.

Gość jestem opiekunka
ale maja nerwy hahaha bo by chcieli byc na twoim miejscu ;D

Gość andzelapolesie
ale powiem wam lepsze jaja teraz dokladniej obejrzalam dowod tej kobiety i na zdjeciu w dowodzie to nie jest ta kobieta co u mnie w sklepie byla. W tym portfelu co jest dowod jest prawie 2 tys zl w roznych banknotach a w tej portmonetce jest wiecej. dowod jest innej babki - ta na oko miala ze 45 lat a dowod jest kobitki 1955r czyli ile ma ? 56 ? dobrze licze? dowod rej jest na inne nazwisko niz ten dowod

Gość jestem opiekunka
pal głupa nie oddawaj jak przyjdzie mow ze bylo pare klientek po niej i z emoze ktras wziela te torbe a ty nie zauwazylas :)

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
no ja tez bym oddala moze poszukaj w notesie jakiegos nr co dokos bliskiego i zadzwon ze zostawila a jak nie to czekaj az sie sama zglosi

jestem opiekunka - nie mierz wszystkich swoja miarą. Na 5 tysięcy to ja nakichać mogę, ale oddałabym 5 zł. I powtarzam, znam wiele innych osób, które zrobiłyby tak samo.

Gość jestem opiekunka
no czyli ta pania pokaralo zajebala komus ortfel a potem zgubila zajebany i sowj wiec bierz oba sa twoje :)

Gość looooolsjhshs
U mnie klienta również zostawiła torebkę.... był w środku portfel, dokumenty, ponad 1000zł i notes z numerami tel. gdzie miała zapisany swój własny, więc zadzwoniłam i wyjaśniłam sytuację, że sotawiła u mnie torbę.... Wyobraxcie sobie moją minę jak po 20 minutach wpada z policją z tekstem, ze jej torbę ukradłam!! dobrze, że monitoring był i było widać wszystko jak zostawiła tę nieszczęsną torebkę i, że sprawdziłam zawartość i od razu zadzwoniłam:O a bab ma dożywotni zakaz wstępu do mojego sklepu.. I bądź tu uczciwym, również nie wiadomo na kogo się trafi!

Gość tez uwazam ze
to jest pewna forma kradziezy poniewaz autorka wie do kogo naleza te pieniadze, co inngo jakby znalazla 5000 tys w niepodpisanej kopercie a co innego w torebce z dokumentami, rob jak uwazasz autorko tzo w koncu twoje sumienie nie nasze

Gość jestem opiekunka
oblubienica buahahah ze niby taka bogaczka jestes :D smiech az cie rozkurwia ze nie ty to znalazlas :D

Oblubienica ma rację. Poza tym autorko po co ten temat, skoro jesteś zdecydowana na zabranie cudzych pieniędzy?

Gość jestem opiekunka
angela nie oddawaj !!!!!

Gość aha czyli okraść złodzieja
jest ok? ludzie z pokrętnymi zasadami :O

jestem opiekunka - owszem, jestem bogata i co z tego? Jesteś żałosna, ze myślisz takimi kategoriami i jeszcze bardziej żałosna, że sądzisz, że każdy reprezentuje twój poziom. Nie każdy.

Gość Przywłaszczenie cudzego
mienia niestety albo stety jest kradzieżą. Ja bym oddala i to zgłosiłabym na policję wtedy masz bardzo duże szanse na 10% znaleźnego inaczej może być różnie. A zresztą z pewnością są tam kamery i łatwo sprawdzić że wchodzi do Butiku z torbą a wychodzi bez, lepiej nie ryzykować.

Gość aha czyli okraść złodzieja
oby Was też ktoś okradł, nie oddał kasy którą zgubicie, ani dokumentów gratuluję postawy życiowej

Gość looooolsjhshs
okropna to mało powiedziane, czułam się taka upokorzona, że nie wiem:( a baba glupiego dziękuję nie powiedziała nawet i jeszcze była wielce zła, ze dostała opierdziel od policjantów i że jej powiedzieli, ze za oskarżenie mnie mogę ją do sądu podać, to jeszcze myślałam, że ich wzrokiem zabije.. Nie życzę nikomu takiej sytuacji:O

Gość głupie prowo a wy matołki
sie napalacie :D

Gość jestem opiekunka
oblubienica soro kichasz kasa to prosze zrob cos poczciwego dla kogos biednego a nie tu sapiesz ile jest matek ktore potrzebuja pomocy ile starszych osob nie wspomne o dzieciach skoro taka prawa jestes to terz zrob dla kogos cos dobrego.

Gość Pomijając kwestie moralne -
w twoim butiku nie ma przypadkiem kamer? Bo wtedy się nieźle wkopiesz (i może byłoby dobrze, złodziejko)

Masakra, z tego co piszesz. Nie dość, że zachowałaś się bardzo porządnie, to cię tak durna baba potraktowała. Mogłaś ja podać do sądu:D

Gość nie czulabym sie dobrze
przeciez kobieta moze wygladac mlodo, to ze wyglada na 45 lat a ma 56 to normalne. Ja mam 34 a wygladam na 23-25 :)