Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KANNET

WYŻSZA SZKOŁA ZARZADZANIA GDAŃSK

Polecane posty

Gość KANNET

Cześć, jak w tytule wyższa szkoła zarządzania w Gd. Mają tam jakieś specjalne wymagania? Czy raczej latwo się tam dostać?

Gość fertylcco
łatwo, jak wszedzie na prywatne

Gość KANNET
A JAK z fizjoterapią orientujesz sie? trzeba tam biologie?

Gość FRVGTHYUJIK
Warunki rekrutacji Kandydaci przyjmowani są bez egzaminów wstępnych. O przyjęciu na studia decyduje kolejność zgłoszeń. Za zgłoszenie uznaje się dostarczenie kompletu wymaganych dokumentów w wyznaczonych terminach. Studia licencjackie i inżynierskie: wypełnione podanie (druk dostępny w dziale promocji i rekrutacji lub na stronie), świadectwo dojrzałości + kserokopia, cztery matowe zdjęcia (zgodne z wymogami stosowanymi przy wydawaniu dowodów osobistych), kserokopia dowodu osobistego (dowód do wglądu), kserokopia dowodu wpłaty wpisowego (oryginał do wglądu) lub podpisany regulamin promocji "0 zł wpisowego", kandydaci na kierunek fizjoterapia zobowiązani są dołączyć do dokumentów podpisane oświadczenie. DODATKOWO: Kandydaci na kierunki fizjoterapia i informatyka - zaświadczenie lekarskie wystawione na podstawie skierowania wydawanego przez dział promocji i rekrutacji WSZ. Kandydaci zamieszkali poza Trójmiastem mogą otrzymać skierowanie drogą pocztową. W tym celu należy wysłać na adres rekrutacja@wsz.pl swoje dane (imię i nazwisko, datę urodzenia, adres do korespondencji, kierunek studiów). Tegoroczni maturzyści mogą już składać dokumenty, wystarczy, że zamiast świadectwa dojrzałości dostarczą podpisane oświadczenie. NIC O BIOLOGII NIE MASZ WSPOMNIANE MOZE ZADZWON I SIE DOWIEDZ

Gość KANNET
halo halo ktoś jeszcze?

Gość fusihdsgui
a o jakiej soecjalizacji myslisz? ja zapisalam sie na zarzadzanie i bede wybierac specjalnosc zarzadzanie finansami. Chcesz studiowac zaocznie czy dziennie? ja zaocznie ale jestem pelna obaw co do znalezienia pracy w czasie tych studiow bo weekendy musze miec wolne na studia;/ Tyle ze ja na innej uczelni, heh drugi koniec polski:)

Gość wesiopesdio . ..
no a pozniej sie peltaja na prywatnych uczxelniach ze traktuje sie ich jak debili ;/

Gość KANNET
kretyne pokazujesz wlaasnie Ty obrażając innych. nie na napisanych wymagań, ale chce wiedziec czy potrzebna jes biologia bo w innych szkołach wymagają 'kretynko' wiec lepiej zapooznaj sie z sytuacją a potem wypisuj swoje mądrości.

Gość wesiopesdio . ..
kretynka to ty jestes ... pisze ci analfabetko ... Kandydaci przyjmowani są bez egzaminów wstępnych. O przyjęciu na studia decyduje kolejność zgłoszeń. jak tego nie rozumiesz nie idz na studia bos za glupia ;/

Gość KANNET
Ja pier.. nie ma jak anonimowość na kafe ;) Kocham wprost waszą prostacką gadke. Niezależnie czy szkoła jest prywatna czy nie, na niekotrych wymagają biologii. Proszę pogłębić swoją widzę. Siemanko.

Gość wesiopesdio . ..
kurwa mac ... ale na twojej nie wymagaja tego ;/ ty jestes jakas niedorozwnieta ? jak pani w sklepie mowi ci ze masz zaplacic 100 zl za produkt, to tyle placisz nie ? taka samo tu ... pisze ci jak byk ze nie biora pod uwage wynikiow matury, a ty dalej sie zastanawiasz ...

Gość gość
Ja akurat miała okazję studiować na magisterce z ludźmi po licencjacie fizjoterapii z WSZ na GUMed. Sama robiłam licencjat na GUMedzie. Różnica w poziomie wiedzy, a przede wszystkim w praktyce ogromna.Wręcz przepaść. Ja odradzam WSZ!!!!

Gość gość

Gość studentkawsz
Powiem wam, że jedyne do czego można się na uczelni przyczepić to nazwa. Szkoła daje dużo możliwości, dostajemy wszystko czego nam do nauki potrzeba. ALE jeśli ktoś nie chce się nauczyć to przebimba wszystkie egzaminy bo nie stanowi problemu zdać. Jest naprawdę garstka bardzo wymagających wykładowców, reszta po prostu ma podejście że jak chcą to się nauczą jak nie to olać ich. Przy okazji jeśli ktoś się tam wybiera to proszę o kontakt, co roku jest promocja odnośnie obniżenia czesnego za osoby polecone. W zamian za taką pomoc mogę wspomóc materiałami na fizjoterapię. unforessen@gmail.com