Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

gdy facet chce sexu po subie

Polecane posty

Gość mychaaaa

i co zrobic ? jestesmy prawie rok ze soba. Jestem atrakcyjna, ale on mysli innymi kategoriami. Nie jest taki ze jakby mu gola miss postawic to by sie na nia rzucil ... mysli powaznie i rozsadnie ale ja tez mam sowje potrzeby

Gość mychaaaa
tym bardziej ze facet z ktorym bylam wczesniej byl tak chetny na sex ze az mnie to czasem irytowalo. Chyba mam za swoje gdy prosilam o innego chlopaka

Gość Zinnka
wyjasnij o co ci chodzi

Gość no to teraz się zastanów
czy chcesz trwać w celibacie, bo możesz ale zawsze jest ryzyko, że: - on jest kryptogejem - wcale go nie pociągasz - do ślubu aniołek ale potem i tak będzie skakał w bok

Gość mychaaaa
sama nie wiem o co mi chodzi. chyba zwyczajnie tylko o to ze ja nie chce czekac ... gdybym wiedizala ze slub za pol roku ale to 3 lata jakies. Pod inymi wzgledami jest idealnym facetem, takim o jakim mrzylam. Ale ile mozna zyc bez sexu. Inaczej byloby gdybym ja byla dziewica to latwiej byloby mi z tym zyc ale nie jestem i mam sobie tak czekc z 3,4 lata ?

xD ok... Ale z jakich powodów on chce dopiero po ślubie? Okazuje jakoś pociąg fizyczny do ciebie?

Gość mychaaaa
postaram sie pisac tak zeby można bylo zrozumiec co jest napisane. :) Tylko tak juz mam gdy chce szybko cos z siebie wyrzucic... tysiące myśli :)

Gość Zinnka
A rozmawialas z nim o tym? Z czego wynika to, ze on nie chce uprawiac seksu i rzeczywiscie chce z tym czekac az do slubu? I czy w ogole jestescie zareczeni?

Gość mychaaaa
okazuje :) poza tym można zauważyć, wyczuć. A chce po ślubie bo taki juz jest... dobry, delikatny, uważa ze wszystko w swoim czasie, wszystko ma swoją kolej. Powiedział że sex nie powinien być wtedy gdy sie chce komuś tylko gdy sie juz bedzie z tym kims na zawsze. Widac ze ma ochotę ale nie chce dac sie ponieść

Gość mychaaaa
zaręczeni nie, najpierw muszę zrobić aplikację. Ale często zaczyna temat domu, tzn własnego, dzieci. Mówi o wspólnej przyszłości, gdzie widzi mnie jako matkę swoich dzieci a to chyba jest najszczerszy dowód tego, że myśli o mnie poważnie.

Gość mychaaaa
tak, rozmawiałam z nim o tym raz i więcej nie wracałam już do tego tematu. Szanuję go i nie chcę robic nic wbrew jemu no ale na litość boska... tym bardziej że ja mam dość wysoki temperament jeśli chodzi o łóżko. Mogę czekać ale nie wiem dlaczego czegoś sie boję...

Gość awwqwqw
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia.

Gość alejezeoawala
Jaka aplikacje robisz, mozna wiedziec?

Gość alejezeoawala
Boi sie zapewne ze nie sprawdzi sie w lozku albo ze nie wytrzyma tyle czasu i go z kims zdradzi

gdy sie juz bedzie z tym kims na zawsze co za różnica czy macie ślub czy nie? Jeśli myślałby o tobie jak o tej na zawsze przecież mógłby przed....To by mnie martwiło a nie to ile ty będziesz na to czekac...

Gość mychaaaa
nie, odchodzic nie zamierzam. Sex, owszem jest wazny ale sa w zyciu rzeczy wazniejsze. No i jak juz wspomnialam jak on dla mnie takim malym idealem :) i wiem ze nie moglam trafic lepiej... :) i chyba glupia bym musiala byc aby go zostawic...

Przed ślubem trzeba się poznać od każdej strony. Pod względem seksu także, bo później mogą wyjść same nieporozumienia.

Gość Zinnka
Sluchaj, dobry zwiazek powinien sie opierac na kompromisie. On ma prawo miec zasady, ale ty masz prawo realizowac swoje potrzeby. Mowilas mu o tym, ze potrzebujesz seksu? I co on na to? Bo skoro to powazny facet i powaznie podchodzi do waszego zwiazku, to nie ma prawa zmuszac cie do czekania. Moze pojdziecie na kompromis - i bedzie uprawiac tylko pieszczoty. W ten sposob tez mozna osiagnac satysfakcje. A wiec kazde z was bedzie mialo to, czego potrzebuje.

Gość alejezeoawala
Bo skoro to powazny facet i powaznie podchodzi do waszego zwiazku, to nie ma prawa zmuszac cie do czekania On nie ma prawa zmuszac jej do czekania ale ona juz ma prawo zmuszac go do zlamania jego zasad? Na tym polega ten kompromis?

Gość bombelkowa_17
a jeżeli po slubie tez nie bd chciał seksu ? tutaj jest sporo historii na temat ze chłopak był idealny i wg nie chciał seksu az do slubu i co ... okazało sie ze po slubie tez nie miał na to ochoty

Gość alejezeoawala
Jesli po slubie nie bedzie chcail seksu to jest nieskosnumowane malzenstwo a to jest [podstawa do uniewaznienia slubu

Gość mychaaaa
aplikacje notarialną a boję sie że ja teraz bedę czekala i wszystko bedzie ok ale nikt nie da mi pewnosci czy za 3 lata bedzie tak samo i czy bedziemy razem. Tego ze sie nie sprawdzi w lozku sie nie boje bo sa to rzeczy ktorych sie mozna nauczyc. :) Moze faktycznie do tego slubu czekal nie bedzie, ale i tak w najbllizszym czasie nie mam na co liczyc. Tak czy siak on jest takim typem faceta, gdzie sex etc. nie sa na pierwszym miejscu. Ma on w zyciu swoje piorytety, ktorymi sie kieruje, wartosci.

Gość alejezeoawala
Jak notorialna to musisz mniec niezle znajomosci... tylko nie zaprzeczaj

Gość alejezeoawala
Tego ze sie nie sprawdzi w lozku sie nie boje bo sa to rzeczy ktorych sie mozna nauczyc. Tu masz absolutna racje. Wielki plus dla Ciebie

Gość inga aa
nie chcę Cię martwić znam sytuację prawie identyczną nie chciał..... niby pi ślubie i dziecko na szczęście laska nie zaszła, bo on był gejem i chciał TYLKO dziecko i potem odejść do kochanka brrr dobrze uważaj. coś tu nie jest normalnie. normalny facet chce sexu już teraz gdziekolwiek

Gość inga aa
nie chcę Cię martwić znam sytuację prawie identyczną nie chciał..... niby pi ślubie i dziecko na szczęście laska nie zaszła, bo on był gejem i chciał TYLKO dziecko i potem odejść do kochanka brrr dobrze uważaj. coś tu nie jest normalnie. normalny facet chce sexu już teraz gdziekolwiek