Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

gdy facet chce sexu po subie

Polecane posty

Gość mychaaaa
ktos wspomnial o pieszczotach... to oczywiscie jest ale wiecie co... teraz mi sie tak przypomnialo. Gdy robil mi dobrze reką mialam ochote aby robil to mocniej czy szybciej a on robi wszystko tak delikatnie. I do tego zadal mi pytanie czy nie za mocno i czy mnie nic nie boli. Wyjasnilam mu wszystko jak lubie, jak powinien... widac ze sie stara ale jego natury nie zmienie. Lubi byc delikatny... spimy ze soba wiec 90% facetow wykorzystalo by ta okazję a on nie... nawet bywa tak ze czasem nie ma pieszczot tylko idziemy grzecznie spac.... Wiem ze nie mam prawa sie o to na niego wkurzac ale czuje jak gdzieś we mnie glęboko siedzi taki żal i oczywiscie kolejnego dnia mimo najszczerszych chęci jestem zla. Staram sie mu tego nie okazywac ale czuję jak w srodku mnie to męczy.

Gość alejezeoawala
normalny facet chce sexu już teraz gdziekolwiek Co za brednia! Jak mozna byc tak glupim! Sa normalnie faceci ktorzy sa katolikami i seks zostawiaja na po slubie. Nie kazdy facet sie slini na widok kobiety i ne moze zahamowacv swojego popedu. Facet to nie zwierze!

Gość Miki288
jak ma malutkiego peniska z naroślami, to nie dziwne, że nie chce pokazać

a moze to przykrywka? Może on ma jakieś problemy z seksem i tymi wartościami itp nadrabia to? jeśli myśli o Tobie jak o osobie na poważnie, na zawsze nie powinien czekac az nałożycie sobie obrączki... powinien dążyc do jakiegoś minimu intymności... Przyjaźń od związku różni się tym że nie tylko szanujemy nasze wartości, rozmawiamy, mile spędzamy czas, cenimy się ale również kochamy i pragniemy intymności... zatopienia się w sobie wzajemnie i utonięcia w tej chwili.... Okazywac ciepło można i przyjacielowi bo jest dla nas jak członek rodziny, byc dla niego dobrym itp. ale jeśli występuje miłośc czyż nie pragniemy czegoś więcej? Jak dla mnie może miec ona jekieś problemy... fizyczne lub psychiczne... jakie gop ograniczają w tym i zmuszają do kierowania się wzniosłymi ideami.

Gość alejezeoawala
jak ma malutkiego peniska z naroślami, to nie dziwne, że nie chce pokazać Jak ktos nie ma mozgu to niedziwne ze pisze takie glupoty. Autorko trafilas na wrazliwego, romantycznego faceta. Jest duza szanse ze seks po slubie bedzie dosc lagodny nieostry. Najwidoczniej twoj facet juz taki jest.

AAaaa..skoro są pieszczoty, to chyba nie jest tak źle jak myślałam ;p

Gość mychaaaa
alejezeoawala - wiadomo ze lepiej ze znajomosciami ale ja chce otworzyc wlasna kancelarie wiec moze jedynie poczatki beda ciezkie. inga aa - to raczej mi nie grozi :)

Gość alejezeoawala
Mychaaa czy Ty nie jestes czasem z Lublina?

Gość Zinnka
alejezeoawala Bo skoro to powazny facet i powaznie podchodzi do waszego zwiazku, to nie ma prawa zmuszac cie do czekania On nie ma prawa zmuszac jej do czekania ale ona juz ma prawo zmuszac go do zlamania jego zasad? Na tym polega ten kompromis? czytaj ze zrozumieniem:) .......On nie uprawia seksu, wiec nie lamie swoich zasad, a ona moze dojsc dzieki pieszczotom, wiec bedzie miala to, czego potrzebuje. To jest ten kompromis.

Gość mychaaaa
alejezeoawala- widze ze trafilas/trafiles w sedno :) ja uciekam :) milo bylo uslyszec Wasze wypowiedzi i opinie na ten temat. :)

Gość mychaaaa
nie, nie z Lublina :P Poznan :)

Mowisz, ze mozesz go nauczyc seksu, ale pieszczot 'recznych' nie potrafisz go nauczyc. Bo wyraznie napisalas, ze mowilas mu jak lubisz, a on i tak robil swoje. Jak w takiej sytuacji wyobrazasz sobie seks? Myslisz, ze bedzie reagowal na Twoje potrzeby? Bo mi na to nie wyglada... A tak poza tym to ja rozumiem poczekac kilka miesiecy, a nawet i rok, bo dla niektorych ludzi to norma, ale 3-4 lata to juz dosc spore wymaganie...Co jesli to wszystko dlatego, ze on ma zwyczajnie niski piziom libido? Watpie zeby po slubie nagle mu podskoczyl, i co wtedy, bedziecie uprawiac seks raz na rok zeby zrobic dziecko? Pisalas, ze masz duze potrzeby wiec wez ta opcje pod uwage :o Osobiscie uwazam, ze chyba sie nie dobraliscie pod tym katem.

a tak w ogole to on jest prawiczkiem? Mowi Ci, ze nie chce seksu do slubu z powodow religijnych?

Gość do mychy
Nie kupuj kota w worku!!!!!!!.Na 100% eunuch!!! Skoro on Cię pieści, popieść go i Ty, wtedy się przekonasz czy mu staje i czy ma penisa i jaja, czy fujarkę i 2 żołędzie., i czy w ogółe ma nasienie. Doprowadź go do wytrysku, nasienia powinno być ok 5ml=łyżeczka od herbaty. Mężczyzna gdy ma sucho w jądrach z reguły nie ma pociągu do seksu, ma kłopot z erekcją i ejakulacją. Z zapłodnieniem i potomstwem też może być problem, zatem zbadaj go fizycznie i nie nasraj na jego delikatność, w dodatku po ślubie, bo, mając wysoki temperament, zmarnujesz sobie życie.

Gość alejezeoawala
.Co jesli to wszystko dlatego, ze on ma zwyczajnie niski piziom libido? Watpie zeby po slubie nagle mu podskoczyl, i co wtedy, bedziecie uprawiac seks raz na rok zeby zrobic dziecko? A skad mozesz wiedziec jakie on ma libido jak on nie uprawia seksu?

Gość alejezeoawala
Ale tu ogranicozne kobiety pisza! Czy Wy nie mzoecie zrozumiec ze zdrowi facet z wysokim libido moze miec swoje zasady i chciec uprawiac seks dopiero po slubie! Sa tacy faceci! Sugerowanie ze facet jest jakis chory itp jest zalosne i swiadczy o waszej glupocie, o braku kultury juz nie wspominajac

Gość alejezeoawala
Kota w worku to Ty mozesz sobie kupowac. Czlowiek to nie jest zaden kot! Zapamietaj sobie

ten tekst o kocie brzmi znajomo...hmm fiedmann podkreslal w kolko ze czlowiek to nie kot ;] Znowu piszesz z pod innego nicka? A tak poza tym to nie napisalam, ze ten facet na 100% ma niskie libido, tylko ze MOZE ma. Takl samo jak Ty nie wiesz na 100%, ze ma wysokie :o Jakby autorka uprawiala z nim seks przed slubem to by sie dowiedziala sama. Jesli tego nie zrobi to sie nie dowie tak w zasadzie kogo sobie wziela za meza :o Moze wziela ogiera...a moze kogos kto nie potrzebuje seksu! Ma duze potrzeby dlatego powiedzialam, zeby to sobie przemyslala

Gość alejezeoawala
To takie dziwne ze ktos pisze ze czlowiek to nie kot? Dla Ciebie czlowiek jest kotem? Uwazasz sie za kota?

a czy ty wszystko bierzesz doslownie? wiesz co to metafora? Bo w tym przypadku autor tej wypowiedzi raczej mial na mysli - jesli nie wiesz WSZYSTKIEGO o swoim partnerze to sie w to nie pakuj bo moze Cie spotkac niespodzianka (mila albo NIEMILA) :o Nie wiesz dopoki nie sprobujesz.

Gość alejezeoawala
Wiem co to jest metafora. To nie zmienia faktu ze sie tak nie mowi o ukochanej osobie! Zrozum to. W zwiazku nie ma mowy o zadnym kupowaniu!

Gość alejezeoawala
jesli nie wiesz WSZYSTKIEGO o swoim partnerze to sie w to nie pakuj bo moze Cie spotkac niespodzianka Nigdy nie wiesz wszystkiego o swoim parnerze, nigdy, nawet po 50 latach bycia razem ktos moze zaskoczyc 2 polowek negatywnym lub pozytywnym zachowaniem

o kocie w worku to jest bardziej metafora, dziwne że tego nie zdążyłeś/aś zauważyć. Zawsze powinno przed ślubem sprawdzić się także w sprawach intymnych. Niedopasowanie seksualne niszczy wiele związków a wszystko przez trzymanie cnoty do ślubu.

Gość alejezeoawala
Niedopasowanie seksualne niszczy wiele związków a wszystko przez trzymanie cnoty do ślubu. Badania pokazuja ze wiecej zwiazkow rozpada sie w ktortch seks byl przed sluvem niz po. Zdaniem seksuologow nie ma takiego czegos jak niedpasowanie seksualne.

no dobrze, moze z ta wiedza wszystkiego to przesadzilam, ale jesli dla kogos seks jest wazny w zawiazku tak jak dla autorki to powinna znac swojego pratnera z tej strony przed slubem. a 'kupowanie' to tez w tym przypadku byla metafora :o nie tylko ten nieszczesny kot.

A jednak to Ty fiedmannn ;] znowu pieprzysz o badaniach i seksuologach. Ludzie uwaga z tym panem nie ma dyskusji - jest zwyczajnie niemozliwa, dlatego ja stad uciekam ;] to bez sensu. Autorce watku zycze powodzenia - moze wszystko samo sie jakos rozwiaze.

Gość alejezeoawala
Uciekaj uciekaj, jak nie masz zadnych arguemntow