Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

gdy facet chce sexu po subie

Polecane posty

Ty weź chociaż jednego nicku używaj, i tak wiecznie o jednym pieprzysz więc co za różnica?

Gość alejezeoawala
trafiłaś na Cipę on ci nigdy nie da orgazmu! O prosze, wrozka na forum.... Jak dlugo jestes juz wrozka?

Gość alejezeoawala
goody Myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona. Nie zgadkes. Fawila, odczep sie ode mnie! Jeszcze Ci nie przeszlo?

Gość OneTwo
To ja, od biedy, mogę Ci wsadzać, od czasu do czasu.

fawila :D on chyba poprostu lubi wiecznie rozmawiac o seksuologach, badaniach, kotach w worku i 'czekac na cytaty' (;

Wiesz dlaczego badania to udowodniły??? Ponieważ małżeństwa z seksem po ślubie są zawarte przez ludzi głęboko wierzących. Dla takich ludzi małżeństwo jest do końca życia bez wyjątku , nawet kiedy pojawiają się zdrady , bicie i alkohol Ci ludzie nie decydują się na rozwód ponieważ "przysięgali" a jakość tego małżeństwa nieważne , że jest znikoma. Tak było w przypadku mojej ciotki. Wujek ją zdradzał na lewo i prawo a ona mówiła , że jej obowiązkiem wobec męża i boga jest zacisnąć zęby i to znieść.

"to zdradź swój sekret - jesteś prawikiem który boi się kobiet, prawda? jesteś zbyt brzydki, by jakaś Cię chciała? masz mikropenisa? I dopisujesz do tego śliczne teorie o czystości przed ślubem." to pewnie "puszysta" laska podająca się za faceta i dorabiająca sobie teorie do tego, że nikt jej nie chce :P

Gość Miki288
słuchaj uciekaj od niego - to nie jest facet on sprawi, że zapomnisz że kobietą jesteś nienawidzę takich niezdar aseksualnych

Daj spokój, on twierdzi, ze faceci wyginą. Świat z seksmisji mu się marzy. Z resztą mówimy o kimś kto wiedzę czerpię z zakładki "psychologia" na www.kobieta.wp.pl :D A ludziom którzy nie potrafią się dogadać współczuję. Ani nie jest miło być do seksu zmuszanym, ani do czekania.

Gość alejezeoawala
Daisyy To nie jest wytlumaczenie. Nawet jak ominiesz cezure slubu to jednoznaznie badania wskazuje ze im pozniej seks tym lepsze pozycie seksualne.

Czy my już raz nie udowadnialiśmy, że te twoje badania są niekompletne? Chyba nawet nie raz...

Gość skandybnawa
Niektorzy tu sprawiaja wrazenie jakby wiedzy zadnej nie czerpali

Gość mychaaaa
wracam i widze ze niezla dyskusja sie tu rozwinęła :) tak czy siak każdy niech ma swoje podejście do tego czy przed czy po ślubie. Niech każdy wierzy w co chce bo nie ma sensu przekonywać nikogo do swoich racji bo i tak PRAWIE każdy sie tutaj wypowiadający swoje zdanie uważa za wlaściwe :) Ja chciałam sie tylko podzielic tym z kims, wysluchac opinii na ten temat i poczytac niektorych mądrych wypoiwedzi, które by cos wniosły :)

no niestety, ale mysle ze twoj chlopak to gej lub impotent. Ale z jednej przyczyny. Juz pomijam fakt, ze chce on czekac z seksem do slubu (moze sie tacy zdarzaja, skoro sa takie kobiety). Najdziwniejsze, ze nie macie daty slubu, nie jestescie zareczeni, wiec ile bedzie trzeba czekac nikt nie wie. Wiec on ci glosno mowi, ze W OGÓLE NIE POTRZEBUJE SEXU! porozmawiaj z nim szczerze,bo nie dogadacie sie za niedlugo. tracisz wiec z nim czas, takie jest moje zdanie.

a ten dalej pisze z dwoch nickow. Ludzie, naprawde z nim nie warto w dyskusje sie wdawac, to jest zwyczajny prowokator.

Gość alejezeoawala
Fawila czy Ty jestes taka glupia mczy tylko udajesz? Przeciez moj poglad o seksmisi byl oczywistym droczeniem sei, prowokacja! Myslalas ze to serio pisze?

Mycha - jak skłonna jesteś ustąpić to ustąp. "Większej racji" nie ma w tej sprawie nikt, więc niech będzie po stronie tego, któremu bardziej zależy.

Gość Miki288
więc ci mówię- uciekaj od niego przy nim zapomnisz że kobietą jesteś

Gość alejezeoawala
Skad wiesz ze pisze z dwoch nickow? Moze pisze z 3 albo 5?

Ej, kochany...przecież ja się z Ciebie nabijam, nie zauważyłeś? :) Wszystko co piszesz to prowokacja, więc musiałoby mnie zdrowo poturbować żebym brała na poważnie cokolwiek mówisz. :P

"To nie jest wytlumaczenie. Nawet jak ominiesz cezure slubu to jednoznaznie badania wskazuje ze im pozniej seks tym lepsze pozycie seksualne." Dobrze , więc teraz zacznę z Tobą rozmawiać podobnie jak Ty z innymi czyli: Moim zdaniem to też nie jest tłumaczenie ponieważ nie masz pewności czy takie badanie w ogóle było robione, czy to nie jest wymysł czy nie zostało zmyślone na potrzeby udowodnienia komuś swoich racji ani nie znasz też ankietowanych , czy w ogóle istnieją oraz czy nie kłamali.

"Najdziwniejsze, ze nie macie daty slubu, nie jestescie zareczeni, wiec ile bedzie trzeba czekac nikt nie wie. Wiec on ci glosno mowi, ze W OGÓLE NIE POTRZEBUJE SEXU! porozmawiaj z nim szczerze,bo nie dogadacie sie za niedlugo. tracisz wiec z nim czas, takie jest moje zdanie" mnie tez to uderza, czekanie w nieskończonosć ?

Gość alejezeoawala
więc ci mówię- uciekaj od niego przy nim zapomnisz że kobietą jesteś Kolezanka Ci dobrze radzi. Musi sie dac rznac. Kobieta ktora nie jest rznieta to nie kobieta. Pamietaj o tym!

bo nicku skandybnawa uzywales juz w poprzednim topicu. Jesli piszesz z 3 czy 5ciu to jeszcze lepiej to o Tobie swiadczy ;)

Gość mychaaaa
i czytając niektore wypowiedzi tylko płakac... nie chcę tutaj nikogo obrażac bo każdy ma prawo miec swoje zdanie, nawet jeśli wg mnie jest ono błedne dla kogos innego może byc ok Ale zauważyłam ze wielu chciałoby facetów zmierzyć jedna miarką a przecież jeden facet to nie jest ogól, każdy jest indywidualną jednostką i każdy jest inny. A to ze nie chce sexu przed slubem nie jest dla mnie równoznaczne z tym ze ma niskie libido. Moze miec wysokie ale moze miec równocześnie zasady. Oczywiscie nie oczekuje nie wiadomo czego od niego, ale raczej normalny bedzie potrafil byc. :)

Gość alejezeoawala
Fawila, daruj sobie takie czulosci wobec mnie!

Gość Miki288
jesteś naiwną idiotką na pewno ma zeje...ste libido tylko je ukrywa

mychaaa - beznadziejna jesteś najpierw się skarżysz i biadolisz, a potem go bronisz

Gość alejezeoawala
A to ze nie chce sexu przed slubem nie jest dla mnie równoznaczne z tym ze ma niskie libido. Moze miec wysokie ale moze miec równocześnie zasady. Oczywiscie nie oczekuje nie wiadomo czego od niego, ale raczej normalny bedzie potrafil byc. Dokladnie. Niestety wiekszosc tutaj, jest na tyle ograniczona ze nie mzoe zrozumiec ze zdrowy facet moze miec zasady i czekac z seksem do slubu. Maja tak ograniczony mozg ze nie potrafiaj zrozumiec jak tak mozna.