Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

gdy facet chce sexu po subie

Polecane posty

Na 100% coś z nim nie tak. Prawdopodobnie gej. Śpi z laską w jednym łóżku i nic nie robi. To absolutnie nie jest normalne.

swoje argumenty juz Ci podawalam w poprzednim Twoim zalosnym watku - tak jak wielu innych uzytkownikow tego forum. Po tym wszystkim wiekszosc ludzi uznala, ze dyskusja z Toba nie ma sensu, choby nie wiem co Ci mowic Ty i tak sie upierasz przy swoim., a na dodatek ciagle gadasz to samo, w kolko ta sama spiewka, juz to wszystko slyszalam wiec to nie ma sensu.

Gość alejezeoawala
Czy Wy nie rozumiecie ze nie kazdy facet to jest zwierze? Facet to nie zwierze ktore nie moze pohamowac swojego popedu! Jakie arguemnty podawalas? Nie zartuj nawet

Gość alejezeoawala
Sama pleciesz glupoty. Nie mozesz pojac ze facet to nie zwierze!

"zdrowi facet z wysokim libido moze miec swoje zasady" mój ma zasady, ale co mają wspólnego zasady z nieuprawianiem seksu? :P dla zasady to można komuś dać w pysk albo nie podrywać dziewczyny kumpla. " i chciec uprawiac seks dopiero po slubie" cóż, wielu gejów bierze sobie kobiety jako przykrywkę :D albo koleś jest prawikiem z mikropenisem, którego boi się pannie pokazać :D

bardzo rozne, poczytaj sobie jeszcze raz jak masz ochote ja juz nie mam na Ciebie sily, niech ktos inny sie z Toba pouzera, tak jak juz mowilam dyskusja z Toba jest niemozliwa bo w kolko gadasz to samo, jak nie masz ochoty na sluchanie zdania innych ludzi bo jestes tak uparty to po co w ogole zaczynac dyskusje? I tak nikogo nie przekonasz do swoich racji, ani nikt Ciebie nie przekona do swoich i tak bedzie sie to ciagnelo w nieskonczonosc.

to tak, jakbyś stwierdziła że jak facet jest głodny i je, to oznacza że jest brzydkim zwierzakiem który nie panuje nad popędami śmieszna jesteś.... i założę się że libido masz bliskie zeru

"Nie mozesz pojac ze facet to nie zwierze!" ile masz lat dziecko? może nie zajmuj się związkami dorosłych ludzi, tylko jakoś pożytecznie spędzaj wakacje 🖐️

Gość alejezeoawala
mój ma zasady, ale co mają wspólnego zasady z nieuprawianiem seksu? Moze miec zasade ze seks dopiero po slubie. Rozumiesz to czy przerasta to twoj mozg? Gdyby glupota mogla latac to byscie byly ptakami Jak mozna byc tak ograniczonym by nie rozumiec ze facet moze chcciec seksu dopiero po slubie!

Gość alejezeoawala
Co Ty porownujesz jedzenie do seksu? Niemowlak musi jesc ale nie musi uprawiac seksu! Widzisz roznice?

goody: on jest facetem, prawiczkiem co chce czekac z seksem do slubu, niech sobie czeka, ale rozmowa z nim nic nie wskorasz - gwarantuje Ci to :)

Nie odczytałem czy autorka coś mu tam robi, jeśli nie, to może jest impotentem.

Gość skandybnawa
alejezeoawala nic nie wskorasz. Tu sa same tlumoki ktore nie potrafi zrozumiec ze czlowiek to nie zwierze. Zachowuja sie jak zwierzeta i mysla ze kazdy taki jest.

"Jak mozna byc tak ograniczonym by nie rozumiec ze facet moze chcciec seksu dopiero po slubie!" bo facet nie może chcieć dopiero po ślubie :D ani zdrowa kobieta również. chcieć po ślubie może gej lub aseksualny, ewentualnie ciota-prawik wychowany na Radiu, Które Ma Twarz :P

Nie rozumiem tego dziwnego myślenia, dlaczego seks kojarzy wam się ze zezwierzęceniem? :O Co ma jedno z drugim? Same siebie oszukujecie myśląc, że wasze podejście zmieni się po ślubie. Po ślubie nadal będziecie seks uważały za coś nieczystego.

alejezeoawala i skandybnawa to ta sama osoba - fiedmannn (; tak jakby ktos nie wiedzial.

Gość alejezeoawala
bo facet nie może chcieć dopiero po ślubie ani zdrowa kobieta również. Jestez zbyt ograniczona i chora by zrozumiec ze zdrowy czlowiek, moze chciec seksu dopiero po slubie. Zdrowy czlowiek ma jakies wartosci, nie uwaza sei za omylnego.

ale pierdolicie dzieciaki. właśnie tym się różnimy od zwierząt, że popęd seksualny wiąże się z miłością. i jeśli się kogoś kocha, to także pragnie się i pożąda bliskości, seksu. ale miejcie sobie ten swój seks po ślubie raz na 2 lata i sfrustrowanych mężów, nie będziemy zazdrościć :P

Gość alejezeoawala
Seks to nie jest zezwierzecenie. Zezwierzecniem jest natomiast nieumiejetnosc panowania nad swoim popedem, ktora charakterzyje osoby twierdzace ze nie mozna czekac z seksem do slubu.

"Jestez zbyt ograniczona i chora by zrozumiec ze zdrowy czlowiek, moze chciec seksu dopiero po slubie" naucz się ortografii, a potem idź głosić swoje bzdety :D cholera, powinni znieść te wakacje, za dużo gówniażerii tu siedzi :o🖐️

Gość alejezeoawala
Gdzie ja mam problemy z ortografia? Czekam na cytaty.

zarzucę wierszykiem: drogie dzieci gimnazjalne, szkoda na was klawiatury, jak se chcecie to czekajcie z seksem do emerytury :classic_cool:🖐️

Gość alejezeoawala
TY jest literowka a nie blad ortograficzny! Odrozniasz pojecia?

Gość alejezeoawala
Tak sie sklada ze nigdy nie chodzilem do gimnazjum, Ty zapewne tak. To tyle w kwestii tego kto jest tu gimnazjalista

Gość Miki288
ja bym się nie zdecydowała trafiłaś na Cipę on ci nigdy nie da orgazmu!

jesteś facetem? to zdradź swój sekret - jesteś prawikiem który boi się kobiet, prawda? jesteś zbyt brzydki, by jakaś Cię chciała? masz mikropenisa? I dopisujesz do tego śliczne teorie o czystości przed ślubem. Zgadłem?