Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia 7890

pogaduchy do poduchy

Polecane posty

Gość Aniulka80
juz zmykam juz....;) własnie wczoraj jej słuchałam :) no to teraz na serio, pa pa.... zajrzyj tu jutro, ja moze tez bede ale troche predzej ;0 hi hi... to narka

Gość stokrotka.87.87
widze, ze rozmowa jeszcze sie toczyla :) pozdrawiam :)

Gość julia 7890
Przywitam się również i lecę pomóc w robieniu kolacji:)

Gość stokrotka.87.87
to sie chyba dziewczyny wyglupilam, powiedzcie co myslicie :) ta randka dzis nie odbyla sie, ale smsowalismy, on napisal ze jak bede niedaleko niego to zebym wpadla go odwiedzic, ja mu odpisalam, ze moze wpadne, ale moze on w tenn weekend wpadnie do (nazwa klubu) bo ja tam bede to pogadamy troszke, bo szczerze mowiac to sie troszke wstydze isc tak do niego do domu ;) napisalam tak, bo jeszcze nigdzie nie bylismy razem sami itp, wiem ze nic mu zlego nie chodizlo po glowie, to niesmialy chlopak..ale nic nie odpisal.. chyba sie wyglupilam xD

Gość stokrotka.87.87
widze juz nikt tu nie zaglada ;)

Gość Aniulka80
No ja dopiero teraz siadłam :( stokrotka.87.87 ---dlaczego myslisz ze sie wygłupiłas ? bo nie przyjełas zaproszenia ? tak szczerze ja tez bym nie swojo sie czuła sam na sam w jego mieszkaniu, tak jakos by mnie krepowało.W klubie to tak bardziej na luzie,zawsze znajdzie sie jakis temat. a po drugie to ja tak odebrałam jakbys ty mu dała zaproszenie do klubu, to fajnie, poczuje sie że jest kims waznym dla Ciebie,że chcesz spotkac sie z nim wśród ludzi.zawsze trzeba byc soba i działac tak jak sumienie podpowiada.

Gość stokrotka.87.87
hej:) no wyszlo cale szczescie wszystko ok, pozniej ejszcze milej nam sie rozmawialo (nie wiem czym to bylo spowodowane, moze uznal ze nie jestem jakas "co lata odrazu do faceta na chate" hehe) wyszlo nawet na to ze umowilismy sie na film do kina :)

Gość Aniulka80
No jestes :) to fajnie, widzisz a juz tak sie bałas ze źle postapiłas, oj Ty oj Ty...

Gość stokrotka.87.87
bo ja to taka jestem..hmm niestandardowa jak na moj wiek i czasy obecne :P wiele razy spotkalam sie z taka opinia, ze jestem zbyt dojrzala na randki..faceci chca zabawy a ja nie bede latac za nimi jak pies za kielbasa..a niestety tak duzo dziewczyn robi i przyzwyczaily do tego chlopakow hehe

Gość Aniulka80
ja tez jestem tego zdania,ze to facet powinien biegac za kobietą a nie ona za nim :) A ile masz lat ? jesli to nie tajemnica .

Gość stokrotka.87.87
jasne, ze nie, myslalam nawet ze podawalam , mam 20 lat:)

Gość Aniulka80
moze podawałas ale ja nie spamietałam. Wiesz tak przegladam niektóre tematy i jestem w szoku :o Ile tu wyzwisk i sprosnosci, w głowie mi sie nie miesci jak mozna takie rzeczy wypisywac.Ja na kafeterii nigdy nie pisałam,dopiero jakos wczoraj zajrzałam i sie odezwałam, a teraz jestem normalnie w szoku.

Gość stokrotka.87.87
jest tak niestety, najgorsze sa podszywy, niektore zabawne, ale czasem to przesada, jak ktos pisze o powaznych problemach, a tamci wypisuja okropnosci.. ;/

Gość Aniulka80
Ale ze z tym nic nie robia, nie blokuja takich osób, nie wiem, dopiero teraz przejrzałam na oczy jacy potrafia byc ludzie.

Gość stokrotka.87.87
anonimowosc to podstawa ich "odwagi" i "inteligencji" hehe

Gość stokrotka.87.87
uciekam spac, dobranoc:)

Gość Aniulka80
No pokazuja co potrafią :)

Gość Aniulka80
i kiedy kolejna randka ? jutro ? a na jaki film sie wybieracie ?

Gość Aniulka80
No ja tez. to miłej nocki :)

Gość julia 7890
Hej:) widzę że nie spało się znowu w nocy;)a ja spałam smacznie:) Stokrotko dobrze mu napisałaś,nawet bardzo dobrze:)wjazd na chate na pierwszej randce ..a feee;) Aniulka no to fajne żę odezwałas sie do nas:)

Gość stokrotka.87.87
jeszcze sie nie dogadalismy konkretnie kiedy, ale jakos w najblizszym czasie. A film? hmm ja lybie horrory, komedie i sf.. inne nie specjalnie;P moze kac vegas 2 jesli jeszcze graja :)