Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia 7890

pogaduchy do poduchy

Polecane posty

bo ja zamiast zapic sie ,to wolę odbarczyc sie muzyka . od zawsze tak mam . najpierw muzyka ,

Gość Aniulka80
a mozna wiedziec w jakim wieku ?ile masz lat ?

ja jeszcze nie mam :) ale bardzo chcialabym miec i to wlasnie trojke. tak zeby dwoje bylo w podobnym wieku a jedno albo troche starsze albo mlodsze. ale moj mi zawsze mowi ze mi sie pewnie po pierwszej ciazy tego odechce, tzn po porodzie. to naprawde tak strasznie jest?

Gość Aniulka80
Ja tez uwielbiam słuchac muzyczki, a najbardziej jak mam obowiązki domowe - sprzatanie wtedy na głos daję :) a do poduszki jak usypiam to na mp4 lubie takie smutki posłuchąć.

Gość Aniulka80
Ja skonczyłam w czerwcu 31. Nie Babko jago :) to nie jest straszne, to jest zajefajne, kocham maleństwa, i gdyby nie to ze nie mam własnego M, yo moze i bym jeszcze kiedys chciała mieć jeszcze jedno, ale nie na te czasy. No i w koncu tez juz chce troche odpocząć. Mój mąż był przy 2 porodach i powiem ci ze nic tak nie zbliżyło nas jak właśnie obecność jego przy mnie. strasznie sie po tym zmienił. To sa nie zapomniane chwile.

ja zobacze jak wyjdzie . dwójke juz mam . i po dwóch cesarkach stwierdzili ,że wiecej nie moge zajść i ,że mnie podwiaza . nie zgodziłam sie . może sie jeszcze ułozy . ja miałam tylko brata . ale reszta rodziny sa wielodzietne ,i tez mam ciagoty . ale musze dostosować sie do sytuacji życiowej (kasa).:(

Gość Aniulka80
Jankesa a ile lat maja Twoje pociechy ?

Gość Aniulka80
Jankesa rozumiem Cię, nam tez troche ciężko, mąż charuje jak wół, mi sie skonczył w lipcu wychowawczy, wydzwaniaja do mnie z pracy ze juz chcą bym wróciła, ale jak na złość nie ma miejsc w przedszkolu. Ja rodziłam naturalnie 3 dzieci, także nie wiem co to cesarka.

ale mój był przy każdej okazjii ,miał być przy porodach niestety -podawał reke pred wjazdem na sale operacyjna.:( ale zaraz przy wyjeżdzie juz był ( miałam takiego lekarza) . że widział dzieciaki zaraz po i mnie też.

Gość Aniulka80
Ja takze mam tylko 1 rodzeństwo- siostre. A u nie- proszę trójeczka :)

Gość Aniulka80
No to fajnie ze chociaz tak Ci towarzyszył, Mam kolezanke ktora chciała miec pród rodzinny a on nie chciał.

Gość Aniulka80
Kurzce ;0 to jak ja ;)syn jest 1998 rocznik córka 2003 a synus najmniejszy ma 2,5 latek ;)

ja ma troje rodzenstwa i moze dlatego sama chce miec gromadke. Zawsze mi sie wydawalo ze jak jest dwojka dzieci to im jest smutno :p

Gość Aniulka80
A Babka Jaga uciekła biedna ? my tu o dzieciach i porodach a kolezanka na bok usunięta :(

moj bardzo chciał :) baba..> ja w ciazy to mogłabym całe zycie chodzic :D , zero skutków, zadnego rzygania , wzdęć . kolk . całej reszty . a tyłam z każdym po 32 kilo . nie obżerając sie. a teraz mam te 32 na stanie . ale jakie dzieci :D :D :D

Gość nannananananana
jankesa znowu usuwasz tematy? znowu szpiegujesz :D

Gość Aniulka80
a nie jednak jest z nami :) a ja chciałam z poczatku tylko dwoje, to 3 to prztpadek, ale kochany i na sczescie ze jest .

Gość Aniulka80
Ja całą ciąże wymiotowałam, juz taki moj urok. Ale nie mam zbednych kg a i nie wiem co to rozstępy. Mało przytyłam w tych ciązach i zaraz po porodzie dochodziłam do swojej wagi.

jestem jestem :) ale to prawda o dzieciach to nie wiele moge powiedziec. Moge wam pozazdroscic. Ale czasem tak mysle ze wlasnie przez to ze tak bardzo chcialabym byc matka to w przyszlosci z jakiegos powodu nie bede mogla miec dzieci :( taki psikus od losu

Gość Aniulka80
Jankesa o co kaman z tym szpiegowaniem i usuwaniem ? bo nie jarze :)

to masz szcżście ,bo ja mam mase pamiatek . przed byłam az za szczupła . i nie miałam tendencji do tycia. i jak poszło -to zostało,na skórze . ja to mam atlas geograficzny na brzuchu :D :P

to takie wewnetrzne zagwozdki ,spoko ,nikt nic takiego nie robi . prztyczki miedzy podszywami a mna :P.

Gość Aniulka80
Będziesz miała dzieci, zobaczysz, nawet bezpłodne kobiety zachodzą, teraz tak medycyna jest rozwinieta. a co do poprzedniego czy 2 dzieci jest smutno / moze i tak, ja mam tylko siostre i załuje ze nie mam jeszcze rodzeństwa, moja mam juz odeszła z tego swiata i zostałam z siostra i tata tylko, a tak to zawsze raźniej by było. jak zaszłam z 3 w ciążę to byłam z początku załamana, ale pomyslałam sobie ze jak kiedys mnie zabraknie, to chociaz będą mieli siebie nawzajem.

Gość nannananananana
ja nie jestem tymi wrednymi podszywami jankesa nie łobrażej se na mnie joł tak se żartujam z ciebie bo widza co robisz