Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia 7890

pogaduchy do poduchy

Polecane posty

Gość Aniulka80
Jankesa to masz synka i córkę ?

Gość Aniulka80
Babka Jaga a Ty ile liczysz wiosenek jesli mozna wiedziec ?

Gość nannananananana
babka jaga 100

jak to mowia, kupy nikt nie ruszy :) w dziecinstwie wszyscy strasznie sie klocilismy a bijatyki to byly co dzien :p ale teraz jest super jak sie wszyscy razem spotkamy. Nigdy nie chciala bym byc jedynaczka i nie chce tego dla swoich dzieci. Chociaz nie wiem jak by bylo ciezko to musze miec min 2 :)

i reszta mojej rodziny(od mamy siostry) tez ma duzo rodzeństwa . ale ja i brat tez mieliśmy miec jeszcze kogos , ale skończyło sie nieszcżęsliwie. A z bratem to sie dogadac nie umiemy . wiek -róznica roku. a z kuzynostwem to żyje jak z braćmi i siostrami. wkurza mnie to . bo tylko ja i on mamy takie" dorosłe i rodzinne zycie ". żona ,dzieci obowiazki. a dogadac sie nie mozna . próbowałam , nawet nie piszczie , bo ile razy kite kładłam ,żeby ugłaskać . bo to synek mamusi . dobra- agresor mi sie podniósł , kończę temat !!!!!!!!!!!!!!

Gość Aniulka80
Jeszcze Twoje dzieciaczki będą się kłócic i bedą bijatyki, wspomnisz moje słowa ;)

ja wiem ze beda i nie bede im tego zabraniac, przynajmniej oficjalnie. Jak sobie pomysle jak ja sie bilam, to bylo fajnie :p

Gość Aniulka80
No to dobrze ze masz chociaz kuzynostwo, bo ja mam ale daleko i nie utrzymujemy kontaktów. a Brat kiedys zmadrzeje i zmięknie.

Gość Aniulka80
babka jaga, to co ty narzekasz, młoda jestes jeszcze,zdążysz urodzic te wymarzone bobaski :)

Gość Aniulka80
Jankesa, to najstarsze Twoje teraz pójdzie do 2 gimnazjum a młodsze do 3 podstawowej ? To ja mam o rok młodsze od Twoich :)

raczej nie , jego zona bojąc sie choroby genetycznej sie chyba podwiązała jako panienka (porazenie mózgowe -co drugie pokolenie) jej siostra tez nie ma dzieci . a mój brat chciał to wziąść na siebie i na to ,że kiedyś pracował w szkodliwych warunkach i ,że nie może. szkoda mi go.bo on kocha dzieci ,i wiem ,że chciałby mieć swoje.

Czesto mysle o tym ze postaram sie byc jak najlepsza matka nawet dla urwisow dlatego ogladalam ,super nianie, jak szalona :p chce znac wszystkie triki :)

Gość Aniulka80
To dlatego moze nie dogadujecie sie, macie inne zycia, Ty dzieci, on nie- a chciałby, szkoda. Jedni nie chca i maja za duzo, inni pragna i nie moga, wszystko takie trudne jest w zyciu.

Ania ,wiem ,że o to chodzi TERAZ , ale wczesniej nie było ciekawiej , każde z nas miało inne zycie.

Gość Aniulka80
a fakt, Twoje starsze jest 1999 to młodsze o rok od mojego :0 Babka jaga, ja zawsze sobie mówiłam ze nie bede krzyczała na dzieci ani biła, do dzis to pamietam. Ale mój najstarszy syn to łobuz paskudny taki wyrafinowany cwaniak, i nie raz ochrzan dostanie. Córke to mam wspaniałą, ja moge sie pochwalic wszedzie, nie raz myslałam ze to rekompensata od Boga za syna łobuza. Ona to anioł a nie dzieciak, uczennica szóstkowa, wzorowa, ale i w domu mam pocieche i pomoc, i jest strasznie uczuciowa, a syn znów nie.I pomyslec ze to dzioeci od jednych i tych samych rodziców.

u mnie jest podobnie tzn synek mamusi, zawsze najlepszy. A najgorsze jest to ze moja mama miala to samo ze swoim bratem a wychowala takiego samego pasozyta :/

Gość Aniulka80
Wiesz ja nie mówię ze syna nie kocham a córka jest mamusi, tylko chodzi o to ze on taki niedobry jest. staram sie nie wyrózniac ich, ale przez syna przeszłam kłopotów w zyciu, oj przeszłam, obcy by nie uwierzył ze to prawda. Tak więc nie moge tez nie chwalic córki jeskli na to zasługuje i zapracowała tylko dlatego zeby jemu nie było p[rzykro, bo on tez wie ze jak zasłuzy to go pochwale.

Gość Aniulka80
Jankesa znów sie muzykuje :)

Gość Aniulka80
Babka Jaga tzn, ze brat jest bardziej akceptowany przez mame niz Ty ?

Ania ..> dlatego nie komentowałam pierwszego postu ,czekałam . a ja mam music w sercu i co zagra ................................. a jak cos dla was to wrzucam.

lobuz lobuzem ale takim dzieciom zawsze troche latwiej w zyciu jest. ogolnie jak czlowiek jest taki przebojowy i pewny siebie to co by nie bylo to sobie poradzi, a napewno bardziej niz ten kto jest szara myszka.

dokladnie tak. mama zawsze mu uslugiwala mial wszysko podane na tacy. rzuci tylko haslo np gdzie sa moje spodnie a mamusia biegnie mu szukac i tak ze wszystkim bylo i jest.

mój brat od 2 lat mieszkał z kobieta i jej rodzicami - ale tam dieta . kasza ,soja warzywa ogólnie . a do mamusi na schabowe . ale jak zachwalał przez telefon ,że teściowa pyszne sojowe zrobiła . a moja matka przez 6 lat tak mu gotowała ,jak dojeżdżał . a teraz ma ryja . nawet pewne sprawy (ponizej honopu)sobie załatwił u notariusza. (tzn ,rodzice tez podpisali).

Gość Aniulka80
Babka Jaga, wiem o tym, rozumiem ze chłopcy rozrabiaja itp. bo inaczej nie byliby chłopcami, ale uwierz, nie o zwykła wybryki tu chodzi. Nie będę pisac o co, bo to nie miejsce na to, a i nawet mi wstyd by było.Powiem Ci tylko ze w szkole go mieli dosyc i dziwili mi sie jak ja daje sobie z nimrade.Nie raz miałam dośc wszystkiego, tych skarg, wezwań do szkoły, on poprostu robil takie rzeczy ze nawet bym nie myslała ze kiedy kolwiek by było go na to stać, I to nie to ze zazdrosny o siostre, nie. Bo on juz w przedszkolu był taki, a nie miał jeszcze siostry. Ja mam tylko jedna nadzieje i marzenie, by w koncu sie zmienił i nie przysparzał więcej kłopotów.Juz jest jakas zmiana w zachowaniu, i przgne by tak zostało, bo nie wiem czy starczy mi sił i cierpliwości na dalsze przykrosci z jego strony.

Gość Aniulka80
No i juz mi sie cisnienie podniosło na same wspomnienia o kłopotach :) takze juz nic nie pisze na ten temat, bo wole nie wspominac.

mam nadzieje ze sobie z nim poradzisz i wyrosnie z niego porzadny facet. Wygladasz na mila madra mame, dasz rade :) ja juz zmykam bo widno sie za oknem robi :p dobranoc

Gość Aniulka80
A Wy rano o której wstajecie ? mi trudno będzie się zwlec ;)ale fajnie sobie tak poklikac z kimś.