Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi.s.

kremy perfecta mama i seria pharmaceris ma parabeny mimo

Polecane posty

Gość gabi.s.

to kupujecie? ja kupiłam krem na rozstepy pharmaceris, a potem doczytałam i teraz go nie użyję. ktore są bez parabenów?

Gość nie zaszkodzi,ale
Ja kupowalam Mustele,ale nie wiem czy ma parabeny. Polecam Welede - nie ma sztucznie wytwarzanych skladnikow: http://www.weleda.co.uk/mummy-too/pregnancy-body-oil-100ml/invt/606160/ Ja akurat tego olejku nie uzywalam bo o Weledzie dowiedzialam sie dopiero kiedy dziecko sie urodzilo,ale teraz jestem wiernym klientem tej firmy od ponad 2 lat :)

Gość No i co z tego że ma?
parabeny, ja w dwoch ciązach używalam całą serie z perfecty i moim dzieciom nic nie jest. A co myslisz ze od tego dwie glowy wyrosna dziecku? Po za tym uzywalam tez normlanych kosmetykow jak z przed ciazy tylko wyeliminowalam te mocnijesze kremy do twarzy dermatologiczne. Bez przesady najlepiej w ciazy polozyc sie w sterylnym pokoju, albo najlepiej w namiocie tlenowym i 9 miesiecy lezakowac. Patrzac w ten sposob musialabys wyrzucic wszystko co uzywalas łacznie z pasta do zębów i plynem do plukania ust bo wiesz ze fluor w nich zawarty moze byc szkodliwy dla dziecka?