Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz będzie?

chce mieć dziecko, teraz, już!!!

Polecane posty

Gość i co teraz będzie?

Mam 12 letnią córką, jestem po rozwodzie. Za sobą kilka związków. Nigdy od momentu urodzenia córki nie myślałam o kolejnych dzieciach a teraz myślę ciągle. Kandydatów na ojca brak :(. Niedługo będę za stara na wychowywanie dzieci, na poród...

Gość wsadz se ogorka i wyjedzie dru
ga strona :classic_cool:

Gość i co teraz będzie?
Cała ta procedura sądowa przeraża, sądy nie chętnie przyznają dzieci samotnym kobietom. Szczerze, to wolałabym mieć dziecko z kochanym mężczyzną, tworzyć normalny dom. Jeszcze raz cieszyć się macierzyństwem. Nie chce mieć ogórka z ogórka, tylko pięknego dzidziusia z fajnym, kochanym mężczyzną :D

Gość fajni faceci
juz dawno zajeci to tak dla przypomnienia :P

Gość i co teraz będzie?
ZS rozumiem, że to uśmiech ironiczny ? Nie wierzę, że stać Cię na inny :P

no jasne, bo zabrzmialo to tak, jakbys: a) widziala juz zdjecie w gablocie b) planowala w myslach galerie na fb czy nk

Gość i co teraz będzie?
Wiesz co, mimo całej Twojej ironii(którą bardzo lubię i popieram) :D, powiem całkiem szczerze- jest coś w tym co napisałeś :)

Gość i co teraz będzie?
piękny dzidziuś-bo mój Fajny, kochany facet-bo mój Nie jestem idealistką, znam życie z różnych stron, długo mi zeszło zanim doszłam do wniosku, że chcę tworzyć z kimś normalny (w miarę) dom, mieć jeszcze jedno dziecko.To dla mnie przewartościowanie całego świata.Nie ma nic wspólnego z kolorowymi czasopismami, czy fb. Proza życia jest piękna :) Długo nad tym myślałam, Twój miły sarkazm nie działa na mnie. Kłamię, działa, ale nie w tym przypadku. :P

Nie jestem idealistką, znam życie z różnych stron, długo mi zeszło zanim doszłam do wniosku, że chcę tworzyć z kimś normalny (w miarę) dom, mieć jeszcze jedno dziecko. to zdanie brzmi calkiem normalnie, w przeciwienstwie do tego, ktore skomentowalem nie siedze w twojej glowie i nie mam ochoty analizowac czy piszac tak mialas na mysli nie :-)

Gość i co teraz będzie?
Właśnie. Wchodzisz, mówisz, wychodzisz. Też tak robię, też mnie to bawi, ale mniej kiedy dotyczy moich własnych, głębokich przemyśleń. Taka hipokryzja :) Nieważne ile mam lat. Jest tak jak mówię. :)

nie do konca jesli troche czytasz moich posotow to wiesz, ze w duzej mierze od autora zalezy jaka otrzyma odpowiedz chcesz miec dziecko, ok, potrzebujesz sie tym podzielic ok czy musi byc jak z obrazka? watpie, byle bylo zdrowe a juz pisanie, przez jak sie przedstawiasz, dorosla matke 12 letniej corki "dzidziusia" no litosci :-)

Gość i co teraz będzie?
Tak, słowo dzidziuś jest infantylne, też tak myślę. Obraz tego opisu mocno przekoloryzowany. Nie bez przyczyny. To wszystko jest tak zgoła inne od tego czego pragnęłam do tej pory, że zaskakuje nawet mnie. Nie radzę się nikogo, nie chwalę przed nikim. Mówienie o uczuciach przychodzi mi z ogromnym trudem.Może zrobiłam to nieudolnie, ale było mi to potrzebne. I tyle chyba :). Nie oceniaj mnie przez pryzmat paru słów, bo to głupie.