Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana kulturą kobiet

Dlaczego na tym forum jest tyle zawistych żmij ???

Polecane posty

Gość rozczarowana kulturą kobiet

a ich wypowiedzi wprost ociekają jadem. Ludzie, chcecie wyrazac swoje zdania i opinie, róbcie to kulturalnie. Po co te wszystkie obelgi, wyzwiska i przykre komentarze??

No właśnie też nie mogę tego zrozumieć. Nie potrafią uszanować innych podłe żmije.

Gość co druga to stara panna
albo rozwódka bez szans na kolejny związek. A poza tym, jeśli jest coś, czego na pewno nie ma, to na pewno nie ma babskiej solidarności. To oczywiste, że zawistnice muszą jadem plunąć. Nie przyznają się do tego, ale wiedzą, że nigdy wesela nie będą miały, to trują atmosferę na weselnym forum. Zakompleksione, brzydkie kobiety, które zmarnowały swoje życie, teraz na swoich błędach chcą uczyć osoby, które będą już wkrótce młodymi mężatkami. ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ Inaczej się tego wytłumaczyć nie da.

Gość Armani Code
bo taki, niestety, jest poziom naszego społeczeństwa i ujawnia to dopiero internet. w kontakcie face to face miłe, kulturalne kobiety a w necie pokazują swoją prawdziwą naturę. ot co

Raczej robienie sobie jaj z zakompleksionych panien których jedynym zajęciem i celem w życiu jest ŚLUB a raczej wesele ... po prostu niektóre tematy i wpisujący sie nań kobiety to niezły kabaret i jako kabaret trzeba je traktować :) Oczywiscie jest tez mnóstwo pomocnych tematów na którym toczy sie wiele ciekawych i fajnych dyskusji no ale to znikomy procent,reszta to niezły ubaw i wcale sie nie dziwię ze sa tam takie a nie inne wpisy dziękuję za uwagę

Kobiety z natury mają kompleksy i w duzym procencie osoby tutaj są zakompleksione.W związku z tym uwazam,ze nie powinno robic się jaj z zakompleksionej osoby skoro samemu ma się kompleksy (nie mowie koniecznie o wadze,ale biust,cipka nie ta,posladki - forum erotyczne).Tematy typu slub zaplanowany,a nie bylo jeszcze zareczyn to zenada.

a tematy w stylu " mam ślub na rok 2013 kto juz jest na ten rok ? I co macie już przygotowane? :) no kur... ręce opadają :D

niech sobie zakładaja tematy jakie chcę to nie powód do durnowatych komentarzy ;/ jak się nie podoba to nie pisać i już.

Quis leget haec? co to sa staraczki? :) ? te co starają sie o ciążę ? :D bo nie wiem

Gość 13f
staraczki to te, które uskuteczniają staranko poprzez przytulanko, coby im fasolinka wykiełkowała... a potem "wspułczują twoim dziecią"!

Gość klepiesz jak kura na grzędze
20:40 co druga to stara panna nie ma to jak kolejna wszechwiedząca na forum :D może ty jesteś brzydka i zakompleksiona inne nie muszą takie być jak ty ;) przesadnie używasz słowa zazdrość - czyżbyś jej niezmiernie doświadczyła? zawistne żmije? to tylko internet i forum każdy ma prawo do własnych wypowiedzi nawet jeżeli są one sprzeczne z twoimi ;) proste i logiczne

Zgadzam sie z zalozycielem/cieklka watku. Ja w co drugim komentarzu jestem atakowana , wielokrotnie zostalam zwyzywana. Ja rozumiem, ze ktos moze nie zgadzac sie z moimi komentarzami itd. (sama nie popieram wielutu powszeschnych tu praktyk oraz zachowan) - aczkolwiek nigdy nie obrazilam kogos - nie napisalam nic w stylu "ty chyba jestes glupia ze robisz tak czy siak " albo "a ty jeszcze glupsza";-)) po prostu takie pyskowki zostawiam tym ponizej poziomu, przynajmniej mojego..... smiesza mnie wszystkie watki w ktorych panny same sobie zaprzeczaja typu jak dostac rozgrzeszenie skoro sutannik nie akceptuje faktu, ze lubie regularny namietny seks itd. Przeciez o wszystkim mozna porozmawiac bez wulgaryzmow! Najbardziej razi mnie jednak waskotorowosc myslenia - panny ktore ciesza sie wlsanym slubem (czemu nie - niech sie ciesza) ale nie moga czasem zrozumiec ze nie kazad marzy o tym samym (osobiscie mnie to nie dotyczy) . a za najwieksze "przeklenstwo" uwazaja stan satopanienski;-))) to jest przezabawne;))) wiadc tu silny wplyw patriarchatu w takim mysleniu ja np. uwielbiam podroze - ale nie uwazam ze kazdy kto nie podrozuje mi "zazdrosci" po prostu sa ludzie ktorych bardziej od podrozowania np. cieszy ogladanie tv - i tez dobrze;-)) skad sie bierze ta ciasnota umyslu?;-) i ten brak usmiechu na codzien? ja wyznaje zasade ze obrazja innych i sa agresywni tylko ludzie przestarszeni i zagubieni;/

Gość ROR, ale co ty tu robisz?
Ktoś już ci raz zadał pytanie - co ty robisz na forum ślubnym? Możesz odpowiedzieć? Ciut wyżej sama piszesz, że CIEBIE TO NIE DOTYCZY. To co ty tu robisz? Dobre rady chcesz nam dawać, jak ciocia Benia? Jej też nie dotyczyło, ma 65 lat i nadal pewnie czeka na rycerza na białym koniu, co to ją w świat zabierze. Oczywiście ciocia Benia zna się najlepiej na wszystkim, na małżeństwie, na wychowywaniu dzieci, na tym jaka powinna być kobieta i czego od życia ma wymagać. Ciocia wymagała, a że jej życie nie dało nic, to pryszcz. Najważniejsze, że umiała całe życie pouczać innych, jak powinni żyć. I nie ma znaczenia, że nikt takiego życia, jakie miała, jej nie zazdrości. Na koniec powiem ci, że sama uczysz nietolerancji. Nietolerancja na cudze poglądy, kpiny z wiary, kościoła upoważniają nas, żeby być nietolerancyjnymi względem ciebie. Ot piękne za nadobne. Skoro uważasz, że na tym forum dziewczynom nie wolno poświęcić się dla swoich UKOCHANYCH partnerów, skoro narzekasz, że oddają swoje sumienia w ręce, jak to piszesz sutanników, to nie miej żalu, że każdy traktuje cię tu, jako wymagającą pewnie interwencji psychiatrycznej, rozhisteryzowaną, zagubioną w życiu, nieporadną, a pewnie i mocno przejrzałą, nieatrakcyjną babę. Przyznaj się, na co się leczyłaś, że teraz nienawiścią do kościoła, do mężczyzn, do całego świata, chcesz zarazić innych? Daj sobie spokój, kup sobie Fakty i Mity i idź na spotkanie Towarzystwa Popierania Palikota. Tam twoje miejsce, a nie na forum, które już z nazwy jest przeznaczone dla ludzi, którzy zamiast nienawiści, wszystko postawili na MIŁOŚĆ. No tak, ale jak ślepemu powiedzieć co to światło? Jak ROR wytłumaczyć, czym jest miłość? Przecież to się nie da. Jak ktoś pluje jadem, to nie powinien się dziwić, że ludzie się od niego odwracają. Kochać żmiję - za dużo żądasz dziewczyno.

toz tyo na wage zlota taka ciocia benia;-)))))) "I nie ma znaczenia, że nikt takiego życia, jakie miała, jej nie zazdrości." kochana - nie wszystkich sens zycia opiera sie na tym zeby wzbudzac ZAZDROSC u innych;-))))))) ciocia benia to b.madra osoba z tego wynika;-)) "Na koniec powiem ci, że sama uczysz nietolerancji." ja niczego nie nauczam , a przy najmniej nie za darmo;-))) "Nietolerancja na cudze poglądy, kpiny z wiary, kościoła upoważniają nas, żeby być nietolerancyjnymi względem ciebie." ach i znowu towszechobecne przewrazliwienie katolikow ;-)) wydaje mi sie ze tej religii to kpia same wyznawczynie zakladajac topiki typu - co zrobic przed slubem jak nie chce zaprzestac dobrego seksu;-)) prawdziwa schizofrenia;/ do agresji i wulgaryzmow - poza brakiem kultury - nic nie upowaznia - radze zebys zapamietala "te nauke";-))))) " Skoro uważasz, że na tym forum dziewczynom nie wolno poświęcić się dla swoich UKOCHANYCH partnerów, skoro narzekasz, że oddają swoje sumienia w ręce, jak to piszesz sutanników, to nie miej żalu, że każdy traktuje cię tu, jako wymagającą pewnie interwencji psychiatrycznej," jak dla mnie to niech robia co chca - ja tylko zgodnie z ich prosba udzielam im rad - w koncu to one zakladaja te topiki nie ja;-)) a katolicy maja w zwyczaju kierowac na oddzial psychiatryczny wszystkich z innymi pogladami - to nawet zabawne;-)))) "rozhisteryzowaną, zagubioną w życiu, nieporadną, a pewnie i mocno przejrzałą, nieatrakcyjną babę." o walsnie o tym mowilam;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dziwne ze zwykle, nie zawsze, to katoliczki czesto wyglaszaja takie wywody;-))) dobrze ze ci ulzylo kochana;-)) "Tam twoje miejsce, a nie na forum, które już z nazwy jest przeznaczone dla ludzi, którzy zamiast nienawiści, wszystko postawili na MIŁOŚĆ." milosc to juz udowodnilas wypowiedzia powyzej;-)))))) nie bardzo wiem kto to jest ten koles na spotkanie do ktorego mnie wysylasz ;-)) "Jak ROR wytłumaczyć, czym jest miłość?" a dziekuje juz mnie uswiadomilas pozyej - alez tej milosci do bliznieggo w tobie wilele;-)) przytocze wypowiedz kolezanki pelnej milosci raz jeszcze: cyt" "rozhisteryzowaną, zagubioną w życiu, nieporadną, a pewnie i mocno przejrzałą, nieatrakcyjną babę." hahahahahahahahahhahahahhahahaha;-) " Jak ktoś pluje jadem, to nie powinien się dziwić, że ludzie się od niego odwracają. Kochać żmiję - za dużo żądasz dziewczyno" kochana ty wszystko widzis zw kategoriach zazdrosci i jadu - a nie zdrowego rozsadku i zabawy;-)) a - i jeszcze jedno - radze zapamietac - nie mierzw wszystkich wlasna i krotka miarka;-)) ja nie oczekuje milosci - nie przenos podswiadomie swoich pragnienien na mnie;-)))

Gość storczykowy świat
ROR, na kilometr bije od ciebie taki staropanienski jad, frustracja, ktora próbujesz ukryc pod postacia takich tekstow jak wyzej:O smieszna jestes, tyle w temacie..a moze raczej załosna?

Gość no bo wiekszosc
Wiekszosc ZMIJ na tym forum to zapewne STARE PANNY, ktore wchodza oreagowac sobie - ile mozna gadac z kotem... Szczesliwe Panny Mlode raczej nie maja czasu i OCHOTY na wylewanie jadu...

Gość mało o życiu wiesz
Szczesliwe Panny Mlode raczej nie maja czasu i OCHOTY na wylewanie jadu... 90% tutejszych to zamęzne albo planujące ślub to byś się zdziwiła :D

Gość mało o życiu wiesz
i co to znaczy nie mają czasu na wylewanie jadu? napisać kilka wątków nie zajmuje kilku godzin :D

Zgadzam się. Całkiem niedawno na jakimś forum był topik o slubie williama i Kate i oczywiście kilka stron komenatzry jak brzydko wygladała, że za chuda, że brzydka, że sukienka do dupy, brzydkie dlonie, brwi i w ogóle wszystko beznadzieja. A jak napisałam, że ciekawe jak pieknie one będą wygladaly na swoim ślubie i po co przez kilka stron skupiać się na pisaniu złych rzeczy o kimś innym to mi się do gardla rzuciły. Ot i cała prawda - kobiety są bardziej zawistne niż mężczyźni.

Bo mają żal do całego świata o to, że jest im źle. Są zazdrosne, zawistne bo nie mają partnera, bo mają gorszego niż koleżanka, bo inne baby są głupie i przecież nie mogą mieć lepiej niż one: takie cudowne, piękne, inteligentne kobiety. Najzabawniejsze są kobiety, które jadą po innych z powodu np. tego, że te inne coś chwalą, coś im się podoba u innych, są miłe - a przecież nie muszą pod anonimowymi nickami. Widząc te wredne wypociny chyba nie jest trudno odgadnąc dlaczego brak im fajnego chłopa.