Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk

niech mi ktoś wytłumaczy ...

Polecane posty

ja kompletnie nie rozumiem jak można być z kimś w związku ... jak można miec o czym gadać, interesowac się daną osobą przez dłuższy czas ? nie wiem.... 3 lata wzwyż ? choćby rok... jak można kochać... jak można kogoś zainteresowac sobą... ciągle słowa kocham cię, kocham, oh kocham... ale jak ? co? z czym ? kompletnie tego nie rozumiem i chcę zawyć z tego powodu do księżyca, bo dla mnie chyba nie ma ratunku...

Gość Żę Cą
napisz to po polsku bo nie kumam :O

Gość jestem zdziwiona
Słowa nie są najważniejsze :) Zrozumiesz to dopiero jak na Ciebie trafi.

życie to ciągłe kręcenie się w kółko i co jeden obrót , to dochodzenie do tego samego....💤

może i przyjdzie, ale dziwnie mi z tym fantem,że wszyscy wokół kimś zainteresowani, a ja ? w ogóle nikt mi nie pasuje pod względem rozmowy... dla mnie żaden facet nie ma czegoś wyjątkowego w sobie, wszyscy faceci są dla mnie jedną wielką plamą, w której nie mogę rozróżnić kolorów... wszyscy tacy sami ? ;/

" Zrozumiesz to dopiero jak na Ciebie trafi. " ale co mnie trafi ? chyba ujjj mnie trafi conajwyżej ;/

może i przyjdzie, ale dziwnie mi z tym fantem,że wszyscy wokół kimś zainteresowani, a ja ? w ogóle nikt mi nie pasuje pod względem rozmowy... dla mnie żaden facet nie ma czegoś wyjątkowego w sobie, wszyscy faceci są dla mnie jedną wielką plamą, w której nie mogę rozróżnić kolorów... wszyscy tacy sami ? ;/ masz za duże mniemanie o sobie....jak poczujesz głód na faceta , będzie za późno..."ksieżniczkuje " się tylko doc czasu - potem jest tylko desperacja...;)

haha nie, jednak wolę facetów :P ale ja poważnie pytam, bo to się wydaje z deczka chore ...

revolver- mam głód faceta i nie mam za dużego mniemania o sobie ...

robię UP bo strasznie mi zależy żeby mnie ktoś ukirunkował, nie wiem... cokolwiek napisał co by mi dało do myslenia ;/

revolver- mam głód faceta i nie mam za dużego mniemania o sobie ... wcale nie masz głodu faceta , tylko głód seksu z facetem :classic_cool:

też ... ale również bliskości itd.. w ogóle niech mi ktoś też wytłumaczy, jak można za kimś tęsknić ? czemu nikt za mną nie tęskni ? ;/

Z czasem to zrozumiesz jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:)... Być może jeszcze nie poznałaś Tego Jedynego i narazie nikt na dłuższą mete nie jest w stanie Ciebie zainteresować.

ale wychodzi na to,że ja również jestem mało interesująca ...

w ogóle niech mi ktoś też wytłumaczy, jak można za kimś tęsknić ? czemu nikt za mną nie tęskni ? ;/ a Ty tęsknisz? bo chyba dopiero zaczynasz być głodna...💤 jesteś strasznie chaotyczna...jak małolata

mogłabym pisać normalniej ale sie udzielam gdzieś indziej i nie mam czasu. po prostu nie widzę całej tej idei związku... nie widze siebie z kimś itd ...

revolver, może dziewczyna w ten zawiły sposób po prostu próbuje dać do zrozumienia, że nie radzi sobie z lękiem przed bliskością?:P zwalczeniu tego służy terapia prowadzona przez osobę do tego przygotowaną :classic_cool:

ależ ja chcę bliskości ...

revolver, może dziewczyna w ten zawiły sposób po prostu próbuje dać do zrozumienia, że nie radzi sobie z lękiem przed bliskością? zwalczeniu tego służy terapia prowadzona przez osobę do tego przygotowaną dama ma wahania emocjonalne i sama nie wie czego chce 💤 chyba pasa jej trzeba :classic_cool:

Gość dupazemniekobieta
autorko może pogadamy bo mam tak samo, wymienimy sie spostrzeżeniami

Gość dupazemniekobieta
gg 3304649 jak coś ;)

Gość Dżemdżemdżem....
"dla mnie żaden facet nie ma czegoś wyjątkowego w sobie, wszyscy faceci są dla mnie jedną wielką plamą, w której nie mogę rozróżnić kolorów... wszyscy tacy sami ? ;/" hehe, niestety, ja tak odbieram trochę całą ludzkość. ;) Ale to jest całkiem przeciętne, wielu trochę tak ma, że uważa siebie za istotę bardziej złożoną, aniżeli innych. Takie pozorne, powierzchowne myśli przepadają wraz z dojrzewaniem.