Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freedom1999

fatalne zauroczenie ;/ instruktor prawa jazdy ;/

Polecane posty

A myślisz że co ja robię, układam scenariusze :P i zapewne żadnego nie zrealizuje. Boje sie jeszcze z kim on akurat będzie kończył. OBy nie z jakąś laska bo jej coś zrobię... mam na myśli konkretną laskę..

free nie mam pojęcia ;/ nie umiem sobie tego wyobrazić lusterka raczej tu nie są winne bo odbijają to co jest za autem nie ważne pod jakim kontem. Musisz widzieć i tył auta i to co za tobą. Wyedy jesteś w stanie dobrze ocenić czy auto jest równolegle Poproś instruktora żeby podczas twojego łuku podpowadał się kiedy skręcić. Mi mój mówił...

konkretną? :P hehhe anonyme sad creature ja chyba też muszę sobie zrobić "łuk" gdzieś na podwórku:P miejca tyle że można spokojnie taki łuk zrobić. Trzeba wziąć siędo roboty a nie myśleć o moim księciu w srebrnym fordzie. Tak zrobię.

Tak robiła kurs równocześnie ze mną ale szanse że akurat teraz by miała jazdy doszkalające są nikłe. I oby wybrała na te jazdy innego instruktora...

U mnie jest fatalna pogoda, ale co tam założe mini, bluzkę z dekoldem do pępka i szpile. Wgl to nie będzie dziwne :P

mini, bluzkę z dekoldem do pępka i szpile. Seksi nie jest jednoznaczne z tym powyżej wymienionym :P

WKuwaj przepisy wkuwaj! Bo pamietam jak mój mnie pochwalił i pogłaskał za to że dobrze coś tam powiedziałam :P faceci lubią mądre dziewczyny :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Oj Pinessko... ja muszę spadać powoli. Trzymam kciuki za ciebie, pamietaj :) wierzę, że jutro będziesz cała w skowronkach :) i koniecznie napisz jutro :) POWODZENIA!!!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 kocham cię:D paaaaaaaaaaaaaaa

Oj dziewczynki wspolczuje wam,co ci instruktorzy maja,ze tak dzialaja na kobiety? Bylam kiedys w podobnej sytuacji,tylko to bylo bardziej skomplikowane ale wam zycze powodzenia.

Mnie też chwalił.. :D Ale teraz to już mam podwyższoną poprzeczkę bo jestem po kursie i powinnam już wszystko wiedzieć :P Papa Kochana 😘😘😘😘😘 laaaluniaaa widzę że jest nas coraz wiecej...

Tak tylko,ze u mnie bylo inaczej niz u was. To on mnie podrywal a ja nic od niego nie chcialam. Potem uswiadomilam sobie,ze go lubie,moze nawet za bardzo. A potem trzeba bylo dac sobie spokoj,nie myslec,zapomniec.

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skąd jest freedom1999? mam zamiar iść na prawko, więc fajnie byłoby wiedzieć gdzie jest taki fajny insruktor?:)

A czemu nie dzisiaj?????????????????????????? Bd rzadziej pisać bo nie będę miec dostepu do internetu :( ale damy radę ;*

Pineśa wróciła przed 2 godzinkami z jazd i co i co NICO! Tak jak myślała siedziała cicho!!! No nie licząc paru pytań dotyczących znakow czy coś.. Zła Zła Zła... Ma ostatnią szansę po południu.. Ale i tak nic nie zdziala... I wiecie co Pineśa zapomniała jak używa się ręcznego :P wgl nie ma siły żeby go uruchomić i zwolnić :D paliła sprzęgło że aż przez zamknięte okna bylo czuć ;p(moze to była guma;p) Mój egzamin jutro skończy się masakrycznie. Obstawiam na czym obleje.. 1.Przekroczenie prędkości(Pineśa nie widzi znaków) 2.Wymuszenie pierszeństwa 3.Wjebie się w auto na górce ktore będzie stało za nią :D(dzisiaj wjebała się prawie w policję) 4. Najlepsiejsze wjebie się w pachołek na łuku.;p 5. Zgaśnie jej auto milion razy... Zdolniacha ze mnie Pierwszy raz na jazdach uwidoczniłam swój gniew na siebie a ON "SPOKOJNIE SPOKOJNIE" 🌻 http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU AJAJAJAJAJ Ale mój strój zdał egzamin oblookał mnie z góry na dół :D🌻

No i koniec.. ostatnia godzinka z nim wyjeżdżona.. Gadałam więcej.. ale bez ładu i składu więc się zamknęłam :D Zeby nie wyjść na idiotkę :P Tym razem szło mi o niebo lepiej... A jak miałam wysiadać z samochodu to tak odwlekałam tą chwile, aby jak najdłużej z nim pobyć ostatnie sekundy.. ostatnie setne sekundy... Mam pokwitowanie z jego podpisem :P oprawię sobie chyba je w ramkę :D A jutro egzamin.. ta egzamin... Na odchodne powiedział mi "żebyśmy się już wiecej nie spotkali, wiesz o co mi chodzi" Ja "wiem" z wielkim bólem serca.. Ale nic z tego być nie mogło i być nie może.. Mimo że już wiecej go nie zobacze, jakoś mi ulżyło tyle ze mi smutno...

No i po egzaminie :D ZDAŁAM!! Jeszcze to do mnie nie dociera.. A to oznacza Żegnaj Romeo... Dostałam w miarę łatwą trase, na 3 trudne skrzyżowania przejechałam 0 :D NAprawde to jeszcze do mnie nie dotarło...

Gość anonyme sad creature
Gratulacje Młoda,

Jakie to durne uczucie.. cieszyć się jednocześnie i być poddołowanym... Ide sobie ulicą i z sentymentem patrze na "elki". One już mnie nie dotyczą, za trzy tygodnie dostane prawko i będe śmigać autkiem bez "elki". Ale jak patrze na te "elki" to też mi strasznie smutno bo już nigdy do niej nie wsiądę i go nie zobaczę nie pogadam z nim, nie będziemy się razem śmiać. Dzisiaj go widziałam mijał mnie "elką" uśmiechnął się do mnie i pomachał.. Mam ochote usiąść gdzieś na chodniku i wyczekiwać aż znów mnie minie i machać mu w nieskończoność.. Ah.. głupia głupia... Pinesskaa

Gość Panna__Anna=)
Pineska-czytając to co piszesz (i jak piszesz) moge nawet stwierdzić-bardzo głupia :/ 🖐️