Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna ta PL.

Pokojowa znaczy sprzataczka musi miec wykształcenie średnie.

Polecane posty

Gość hellenamaria2011 czy jak
ci tam, weź dziecko ty się najpierw sama naucz języka polskiego! Głównie ortografii i interpunkcji, a później wypowiadaj się w takim temacie, bo pękam ze śmiechu czytając takiego nieuka i debila, który myśli, że wszystkie rozumy pozjadał, a tu ZONK!- IQ dużo poniżej 100 :o. Nie ośmieszaj się już więcej. Może zacznij od tego, że po kropce zdanie rozpoczynamy dużą literą:P

Gość hellenamaria2011 czy jak
Ta idiotka to chyba sama ma podstawowe i to ukończone w szkole specjalnej:D

Gość EmmaRabba
Aha więc ktoś kto ma podstawówkę czy zawodówkę tzn. że jest według ciebie takim debilem że rozmawiać z ludźmi nie umie?! Kobieto ty jesteś jakiś ograniczona. Takie osoby mają często większą kulturę niż tacy po studiach czy ze średnim którzy nie wiedzą co to kultura. Mam sąsiadkę magistra mieszka od lat w mojej bramie jest straszną mruką która nawet dzień dobry nie mówi sąsiadom bo uważa się za nie wiadomo kogo a słoma jej z butów wyłazi.

Gość dziwna ta PL.
ankatorunianka--Owszem,pokojówka ma częsty kontakt z gosćmi hotelowymi,ale nie musi posługiwac się obcym językiem. zmianę ręcznika czy brak mydła można pokazac gestem.A poza tym od tego jest recepcja i gośc dzwoni do osoby z recepcji i zamawia to i tamto. Przebywałam w hotelach jako gość w PL i poza PL i pokojowe nie musiały znać języków obcych.Za granicą wręcz natknełam się na pokojowe z innego kraju.

Gość u[lka]
Tydzień temu wróciłam z Turcji. Tam pani sprzątająca codziennie zmieniała ręczniki i pościel oraz bardzo starannie myła podłogę itp , czasem zdarzało sie to gdy byłam w pokoju. Próbowałam po angielsku, niemiecku i rosyjsku oraz na migi wytłumaczyc jej że jest czysto i dzsiaj nie chcę aby sprzątała - niestety pani i tak robiła swoje. Tak więc personel porządkowy powinien choć trochę znać język obcy.

Gość dziwna ta PL.
u :-) no to trzeba było porozmawiac z osoba w recepcji:-) Pokojowa to sprzataczka,ona ma sprzatac,a nie dyskutowac,a osoba w recepcji od tego0 jest aby wszelkie prośby i zażalenia przyjmowac i powiadomic o nich odpowiedzialną osobę i wtedy ta osoba daje dyspozycję np.pokojowej.

Gość dziwna ta PL.
Jezli uwazacie,ze pokojowe(sprzataczki) powinny znać jezyk obcy,to boj hotelowy,tragarz na peronie tez powinien znac jezyk obcy i do tego miec srednie wyksz.

Gość dziwna ta PL.
hellenamaria2011 ja cierpie na niedocisnienie :-) Idz kobieto,rozdysponuj prace wsrod swoich pracownic z wyzszym wykształceniem ;-) Ty sama też weź sie za sprzatanie,bo co dwie pensje to nie jedna :-)

Gość gość
Pracuje w hotelu w uk jako pokojówka o ironio słabo znam angielski a bez problemu znalazłam prace a w Polsce pokojówka musi znać biegle 3 krążyli j jeszcze kiec wykształcenie hahah