Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*minerwa*

Płaski brzuch...musi się udać!

Polecane posty

zaczynam dietę plaż południa Dlatego tak ważne jest przy odchudzaniu dobieranie produktów o jak najniższym IG. Niski Indeks Glikemiczny = 55 lub mniej Średni Indeks Glikemiczny = 56-69 Wysoki Indeks Glikemiczny = 70 lub więcej Produkt Indeks Glikemiczny Ananas 59 Arbuz 75 Banan 59 Banany dojrzałe 72 Baton Mars 65 Baton Twix 44 Biszkopt 46 Brzoskwinie 29 Brzoskwinie z puszki w syropie 52 Budyń 43 Buraki 65 Cebula 15 Chipsy 90 Chleb - Pieczywo francuskie 95 Chleb biały 95 Chleb pełnoziarnisty żytni 58 Chleb pszenny 85 Chleb pumpernikiel 40 Chleb żytni na zakwasie 55 Chrupki kukurydziane 63 Chrupki pszenne 70 Ciasto francuskie 59 Coca Cola 63 Cukier rafinowany 68 Czekolada biała 44 Czekolada gorzka 22 Czekolada mleczna 49 Czereśnie 22 Czosnek 15 Daktyle suszone 103 Dynia 75 Fanta 68 Fasola biała 40 Fasola biała, ugotowana 33 Fasola czarna 30 Fasola płaskostrąkowa 46 Fasola szparagowa 71 Figi suszone 35 Fruktoza 20 Frytki 95 Glukoza 100 Grejpfrut 25 Groch gotowany 22 Groszek zielony 45 Groszek zielony z puszki 61 Gruszki 42 Herbatniki 57 Jabłka 38 Jabłka suszone 29 Jogurt owocowy 36 Jogurt 0% tłuszczu 27 Jogurt czysty bez cukru 15 Jogurt naturalny 36 Kasza gryczana ugotowana 54 Kasza jaglana, ugotowana 71 Kasza manna 58 Kiełki fasoli Mung 25 Kiwi 52 Kleik ryżowy 90 Knedle ziemniaczane 52 Kukurydza słodka 53 Kukurydza z puszki 55 Kus kus gotowany 65 Laktoza 46 Lody z pełnego mleka 61 Maltoza 110 Makaron 65 Mango 55 Marchewka długo gotowana 85 Marchewka świeża 30 Mąka kukurydziana 70 Melon 65 Miód 87 Mleko odtłuszczone 32 Mleko pełne 3% tłuszczu 27 Mleko słodzone, zagęszczone 61 Mleko zsiadłe 32 Morele suszone 30 Morele świeże 15 Nutella 33 Orzechy 22 Orzeszki ziemne, solone, prażone 14 Otręby owsiane 55 Płatki kukurydziane 84 Płatki owsiane błyskawiczne 85 Płatki ryżowe 80 Pomarańcza 44 Pomidory 15 Popcorn 72 Proso 70 Rodzynki 64 Ryba 38 Ryż Basmati gotowany 60 Ryż biały gotowany 70 Ryż brązowy (naturalny) gotowany 55 Ryż długoziarnisty gotowany 56 Rzepa 72 Soczewica z puszki 44 Soczewica zielona gotowana 30 Soja 14 Soja z puszki 18 Sok ananasowy 46 Sok grejfrutowy 48 Sok jabłkowy 40 Sok pomarańczowy 52 Sok pomidorowy bez cukru 38 Sok z marchwi świeży 43 Śliwki 30 Truskawki 40 Winogrona 46 Wiśnie 25 Ziarna całe pszenicy 41 Ziarna całe żyta 34 Ziarno jęczmienia 25 Ziarno kukurydzy 69 Ziemniaki gotowane 95 Ziemniaki młode 57 Ziemniaki pieczone 85 Ziemniaki puree 90

Też uważam że na płaski brzuch to najlepsze brzuszki. Wiele latek temu w miesiąc wyrobiłem taki kaloryfer że sam się zdziwiłem. mięśnie gdzieś tam pod spodem do tej pory pozostały choć nie widać już ich ;) Najlepsze to takie niepełne by kręgosłupa nie obciążać za bardzo. z poziomu leżąc do około 45 stopni unieść tułów, chwile przytrzymać jak jest siła i na dół. póżniej gdy już damy radę przytrzymując w górze tułów skręty prawo lewo. świetnie to działa na mięśnie brzucha

zaczynam program Nie ma nic zupełnie jak osiągnięcia czegoś, co wydawało się niemożliwe w pierwszej kolejności. Oto pięć tygodni uruchomiony program, który wkładacie na buty trzy razy w tygodniu na początku. Pierwszy tydzień 1 dzień: spacer trzy minuty, jog jednej minuty, powtarzać pięć razy 2 dzień: spacer trzy minuty, jog minutę, powtórzyć sześć razy 3 dzień: spacer trzy minuty, jog dwie minuty, powtórzyć sześć razy Drugi tydzień 1 dzień: spacer dwóch minut, jogging dwie minuty, powtórzyć osiem razy 2 dzień: spacer dwie minuty, jog pięć minut, powtórz trzy razy 3 dzień: spacer jedną minutę, jogging trzy minuty, powtórzyć sześć razy Trzeci tydzień 1 dzień: spacer jedną minutę, jog cztery minuty, powtórzyć sześć razy 2 dzień: spacer trzy minuty, jog dziesięć minut, powtarzać dwa razy 3 dzień: spacer jedną minutę, jog pięć minut, powtarzać pięć razy 4 dzień: spacer trzy minuty, jog dziesięć minut, powtarzać dwa razy Czwarty tydzień 1 dzień: spacer jedną minutę, jog osiem minut, powtórz trzy razy 2 dzień: spacer dwie minuty, jog dziesięć minut, powtórz trzy razy 3 dzień: spacer jedną minutę, jog dziesięć minut, powtórz trzy razy 4 dzień: jog dwadzieścia minut piechotą trzy minuty, jog osiem minut Ostatnim tygodniu 1 dzień: uruchomić piętnaście minut spaceru dwie minuty, uruchomić piętnaście minut 2 dzień: spacer jedną minutę, uruchomić dziesięć minut, powtórz trzy razy 3 dzień: prowadzony przez dwadzieścia minut 4 dzień: trwać trzydzieści minut lub aż do 5 km Po rozpoczęciu pracy, zaczniesz zwracać większą uwagę na to, co jesz i pijesz. Będziesz także lepiej spać i dodać lat do życia . Jeśli działa 5 km jest coś, czego zawsze chcieli zrobić, nie trać kolejnego dnia. Wszakże, jak Goethe powiedział: "Cokolwiek możesz zrobić lub marzysz możesz, zacznij go. Rozpocznij teraz ".

Gość marianna pe
udało się

Gość marianna pe
i co?

nie widzę sensu pisania w pojedynkę schudłam 4 kg waga stanęła i ani w górę ani w dół oczywiście cały czas ćwiczę, staram się trzymać dietę podobno 1 kg to ok. 7 tyś. kcal jak ciężko pozbyć się balastu może za dużo piję wody, ale jeszcze wczoraj termometr pokazał 30 st.C cały czas mam nadzieję, że w końcu uda się jeszcze 5 kg! w dół Pozdrawiam zaglądających tu...

bylam kiedys na sb - schudalm w 2 miesiace 15 kg i brzuch byl plaski , naprawde , wszystko na mnie wisialo az na mnie krzyczeli masakra byla jaks. mam 1.70 wzrostu i po diecie mialam niecale 55 kg , postanowilam przytyc 5 kg z powrotem i przy 60 juz bylo lepiej brzuch byl dalej plaski , mialam zaczac robic sb ale nie wiem czy dam rade znowu to samo , dlatego jestem na 1000 kcal ,ale jak mi zle pojdzie to tu zajrze do was , diete wtedy robilam bez najmniejszego grzeszka :)

Gość s.o.s
Cześć to ja dołączę do Was zacznę od jutra, bo dzisiaj jadłam normalnie pozdrawiam.

Gość s.o.s
Cześć to ja dołączę do Was zacznę od jutra, bo dzisiaj jadłam normalnie pozdrawiam.

Gość s.o.s

Gość s.o.s
ja od jutra zaczynam w sylwka może parę kropelek szampana, nie ma problemu z dietą

Gość s.o.s
Serene co się stało,że znów przytyłaś?

bylo to 4 lata temu , ptzytlam po 3 latach , potem bylam na dukanie i schudalm 8 kg w 2 miesiace . a teraz jestem tu :) w wakacje lody napoje gazowane, jakies piwko i poszlo :) tearz nie mam duzo do stracenia , ale wlasnie chce miec plaski brzuch, nie powtarzalam sb bo w 1 fazie nie mozna chleba platkow i owsianki , owocow , a to lubie najbardziej :)

sorki za literowki ale pieka mnie od wiatru oczy ( bylam z psem ponad 2 godziny , w lesie , na lakach i tam byl wiatr masakra :)

w sylwka bede sama w domu ( maz w pracy ) i myslalam ze sobie zamowie pizze :) a od nowego roku dieta od nowa

Gość s.o.s
ja nie byłam na sb ale inne próbowałam i z reguły po diecie waga wraca

jakby czlowiek pilnowal i na wadze bylo wiecej te 2 lub 3 kg to powinno sie je zrzucic a nie dobijac az bedzie 10 bo potem trudniej juz jest

Gość s.o.s
no, nie jest to łatwe

Gość s.o.s
ale zawalili z tą kafeterią chciałam cos rano wpisać i zero :P

Gość s.o.s
czyli Dieta South Beach ciężko będzie Pierwsza faza trwa 2 tygodnie i wymaga największej dyscypliny i wysiłku. W czasie tym organizm oducza się złych nawyków żywieniowych. Rezygnujemy w tym czasie z takich rzeczy jak: słodycze, owoce, pieczywo, ziemniaki. W tym czasie można schudnąć nawet 6kg! Etap I Produkty zabronione: pieczywo, ryż, ziemniaki, makarony, tłuste sery, masło, tłuste mleko, jogurty, słodycze, alkohol, owoce i soki owocowe.

Gość s.o.s
a na jakiej diecie byłeś?