Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ku przestrodze...........

Hahahahaha ale się uśmiałam!!!

Polecane posty

Gość o kuźwa co to ma być
? :D :o co za siara przed wszystkimi, maskara jaki fałsz :o

Gość uspokuj sie
tina tarner to nie jest, ale bez przesady w sumie to glos ma ladny, a w stresie mozna zgubic czasem rytm :) ja tez bym chciala zaspiewac, ale od mojego skrzeczenia moglby pan mlody uciec :D hehehe

Gość to co podajecie to zwykłe
Jaka siara :o ta laska fałszuje strasznie, pewnie cala rodzinka ma z niej polew

czy ona siebie nie slyszy,skad ona wziela ten pomysl zeby spiewac a ten nieszczesnik,zal mi go.

Moze gotowanie i mycie garów idzie jej lepiej

Gość o ja piedole normalnie
gdybym tam była to chyba bym uciekla z tego wesela bo nie moglabym sie powstrzymac ze smiechu. Ten facet chyba tez chcial uciec ale nie wypadalo

o jejku teraz do konca jej wysluchalam i wiecie co jest na koncu BIS hahahah

Gość effy.
no ale ona ma głos jak co drugi piosenkarz/piosenkarka z zespołów weselnych - tylko że ona z pamięci spiewa i nie ma wprawy :P

Ale przeciez ona ładnie spiewa, czego wy chcecie?? Żadnego fałszu tam nie wysłyszałam... co prawda, troche tekst pomyliła, ale wyszła z tego obronna ręką, więc naprawdę nie wiem, gdzie wy ten fałsz widzicie... pokażcie mi, w której minucie dokładnie ona nieczysto spiewa... Ona ma trochę za gruby głos do takiej piosenki i dosyć dretwo spiewa, więc może to wam się wydaje fałszem...

Juz wiem, gdzie... końcówka jej troche nie wyszła, ale to jest trudne z wysokiego dźwięku przejść na bardzo niski... i żeby tego nie sfałszowac.

Gość sama wazylam ...
edyciak wez sie puknij w leb ;/ przeciez ona czesto falszuje ... nie rozb z siebie znawcy na sile ;/ co nie zmienia faktu, ze mi to nie przeszkadza i nie rozumiem osob tutaj wypisujacych sie, przeciez zrobila niespodzianke mezowi, a wy oczywiscie musicie sie nabijac ;/

wydaje mi sie ze nie powinno znalezc sie to w sieci,wiec albo jej ktos zrobil kawal, w co watpie bo komentarze nie bylyby zablokowane wiec uwazam ze to zrobila para mloda wiec niech nikogo nie dziwi ze sa komentarze.

to nie przez nieczyste spiewanie, tylko tak jak wam mówiłam, ona ma taki głos i to się tak wydaje dla przeciętnego słuchacza.. wiem, bo śpiewam praktycznie od urodzenia.. ok, to wykonanie nie jest profesjonalne, ale jak na amatorke poszlo jej całkiem nieźle.. poza tym to był prezent dla męża, a to się chyba najbardziej liczy :)

Gość kuleczka :)
a moze oni maja w dupie wasza komenatrze chamskie, bo ta piosenka jest znakiem ich milosci, moze przy niej sie poznali, moze kochali, a moz cos tam. i skoro dla nich ma moze wielkie znaczenie, to tylko oni wiedza jak wyjatkowo sie czuli, gdy ona to spiewala. piosenkarka nie jest, ale spiewala niezle. ale chyba nie o to w tym chodzilo ;/ by dac super wystep ale by cos okazac. i moze dl anich to wazniejsza niz tak jak dla was fakt nieczystosci spiewu albo obciachu ;/ jacy ludzie na tym swiecie ;/

jej mąż na pewno był zachwycony i szczęśliwy z takiego prezentu. Co z tego , że było nie czysto zaśpiewane? Lubię patrzeć na szczęście innych osób oni byli bardzo zadowoleni i tak trzymać :)

Gość ona ze wsi pewnie
jak wiocha, weselei ta piosenka

to po cholere to na you tube wrzucac niech sobie maja w domu na plycie i dzieci mecza w przyszlosci

Gość uspokuj sie
zawistne zmije... same pewnie lepiej nie potraficie, a jakas inna komentujecie...

Gość gdybym tak zaspiewala
facetowi to pewnie spierdalałby gdzie pieprz rośnie :D

Gość jak ktoś jest naturalnie
bez przesady, nieźle jej poszło;) a to było jej wesele a nie występ w mam talent- liczy sie uczucie :)

Gość jaka wiesniara omg
:o co to ma być w ogole? :o

zazdrościcie jej i tyle, głos ma całkiem ok, a w dodatku dużo odwagi, ogromny plus dla niej jej mąż na pewno będzie to pamiętał do końca życia

Gość nikolaus
"jej mąż na pewno będzie to pamiętał do końca życia" Z pewnością takiego upokorzenia nie zapomni do końca życia :D