Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tonsor

Czy taki ktoś może mieć dziewczynę?

Polecane posty

Normalny chłopak ok25l tylko w czasie gdy coś mówi niezaładnie to wygląda ma coś z ustami do tego krzywy zgryz. Poza tym ok, jak milczy to ok nie ma zastrzerzeń. Czy taki ktoś może mieć kobietę jak każdy tylko nie z litości? znacie podobne przypadki?

:-O A dentysta ? Aparat ? Nie warto by zainwestowac niz klepac na kafe ? Dla mnie zeby to bardzo wazny element. A prochnica itd ? Masz ? Wstaw fote :-D

Chetnie bym zainwestował gdybym miał robotę. O fotce zapomnijcie. Czy ktoś zna takie przypadki?

Gość za te błędy ort mówię: nie,
nie możesz mieć dziewczyny

Mysle, ze jestes straszny :-O 25 lat..zero pracy..paskudne uzebienie :-O Nie znam takich przypadkow :-O

No, ale nie masz mysli samobojczych ? :-O

Gość dfdfdffgfgfg
mnie bardziej irytują twoje byki ortograficzna: zastrzerzen, pruchnica... to by mnie wkurzalo strasznie bo od razu widac, ze zwykly NIEUK

Gość taaakijeden
Oczywiście że możesz mieć dziewczynę, masz krzywy zgryz, ale możesz tą jedyną oczarować zupełnie czymś innym np uśmiechem czy charakterem, trudno aby w wieku 25 lat było cię stać na wywalenie kilku, czy może i więcej tysięcy na poprawienie tego.

Gość dfdfdffgfgfg
inteligencją to on raczej nikogo nie zaczaruje, bo jej nie ma. nie dosc ze krztwa geba to jeszcze tuman i nieuk, no bo jak osoba 25 letnie może nie wiedziec jak się pisze "pruchnica" :O wiec to ejst przerażająca a nie twoj zgryz. wiec nie wiem, chyba bedziesz musial byc bardzo bogaty zeby jakas poderwac bo nie dosc ze krzywy ryj to jeszcze tuman, ktoremu w szkole uczyc sie nie cchialo, ksiazek tez pewnie nie czytal.

czemu piszesz w 3 osobie nie umiesz normalnie napisac jestem taki i taki mam to i to :o

Gość oczywiście, że tak
są osoby, które mimo dużej inteligencji, mają problemy z ortografią. Nie skreślajcie chłopaka tylko dlatego, że wstawił parę błędów. A wracając do zgryzu: przekuj porażkę w sukces i zrób ze swojego "wykrzywionego" grymasu atut - coś, co Cię wyróżnia na tle innych, normalnych, nudnych kolesi ! Nawet nieco krzywe zęby, jeśli są białe, czyste, zadbane, mogą wyglądać pięknie i zdrowo. Głowa do góry. Cheer up! :)

taaaaki jeden :-D :-D pewnie tez masz krzywy zgryz :-D jak moze oczarowac usmiechem, skoro wlasnie o tym pisze , ze nie ? :-O A to, ze nie ma pracy itd..to inna historia..Zamiast siedziec na kafe, moglby mykac gdzies dorobic na aparat.

Gość dfdfdffgfgfg
piszesz bzdury, akurat wlasnie jak ktos ma problemy z ortografia to na pewno jest glupi, bo madry czlowiek to po pierwsze uczy sie w szkole, duzo czyta, a co za tym idzie na pewno nie robi bykow w najprostszych wyrazach, a po drugie, to jesli nie wie jak cos napisac, to sprawdza w slowniku a nie wali byki. jak bedziesz pisac z bykami do dziewczyny to na pewno sie toba nie zainteresuje zwlaszcza ze uroda nie grzeszysz...

Gość dfdfdffgfgfg
mnie by taka wada nie przeszkadzala, moj chlopak tez piekny nie jest a go kocham, no ale on jest super inteligentny, ortografia w jednym palcu i w ogole bardzo madry czlowiek. Jak ktos jest tak madry to wyglad uwierz mi nie ma znaczenia. A jak ktos jest glupi to nawet najdrobniejsze sprawy potrafią czlowieka wnerwic, w tym tez wlasnie krzywy zgryz.

Akurat zadbane uzębienie to dość ważna kwestia. Krzywy zgryz to często choroby przyzębia itd. jakie masz wykształcenie? Facet bez pracy raczej będzie miał kiepskie szanse na związek. Co do ortografii- to totalne lenistwo. Przecież w oknie, gdzie piszemy posty podkreślane są słowa zawierające błąd :O

W szkole miałem problemy z otoczeniem na punkcie wyglądu dlatego nie pchałem się w edukację czego wynikiem jest brak nawet matury. Po prostu miałem dość poniżania. Poza tym dla ludzi staram się być miły i koleżeński gdy już trafi się jakiś przyjaciel/przyjaciółka. Oprócz tego gram na dwóch instrumentach i śpiewam. Mam różne pasje.

Gość tak masz szansę...
w sumie dziwne to bo przeciez jak byles jeszcze dzieckiem to leczenie mialbys za darmo, mogles isc do ortodonty? do pewnego wieku aparaty na zeby sa za darmo, czemu z tego nie skorzystales?

Bo jak powiedziałem o tym rodzicom to mówili ze wszystko jest normalnie i jestem przewrażliwiony, i najwyraźniej nie wiedzieli o tej darmowej opcji. Kiedyś ciotka to zobaczyła i im to wypomniała to ją delikatnie mówiąc ochrzanili.

Jak kiedyś zarobię odpowiednią ilość kasy to sam sobie zafunduję operację plastyczną potem aparat, potem przeprowadzę się gdzie indziej i zacznę nowe życie. Jak będzie trzeba to sprzedam nerkę;)

masz straszne kompleksy. znajdź prace, wtedy będziesz miał ubezpiecz. albo odłóż z własnej kieszeni i zacznij szukać dziewczyny. !!!!

Gość taaa zgryz przeszkadza Ci
czytać książki? nieuk i tyle

Gość jurekkiller25
stary powiem ci, że masz przesrane ja jestem całkiem okej z wyglądu, roboty co prawda też teraz nie mam , ale dopiero od tygodnia, mam wyższe wykształcenie, znajomych, ale dziewczyny od 2 lat nie moge znaleść.

Gość mateusz988
a jaka by chciała mężczyznę który w wieku 25 lat nie ma pracy i jest gołodupcem? Nawet taka zdesperowana, która ma biologiczne ciśnienie na dzieciaka nie ma co u takiego szukać, bo nie zapewni rodzinie utrzymania a co dopiero dziewczyna na poziomie która chce czegoś więcej od życia...