Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

coraz mniejsza mam ochote poznac jakas dziewczyne

Polecane posty

chyba sie przyzwyczajam do tego ze bede w zyciu sam chodziaz czasami zazdroszcze jeszcze ludzia ze maja kogos ale juz coraz zadziej nie wiem czy to dobrze czy zle

Gość mariannaaaaaaa
zalamany chyba chetny

co was w tym bawi bo to raczej sytuacja nie jest smieszna nie wiem robie sie co raz bardziej aseksualny do kobiet nie wiem chyba przez to ze sie powoli poddaje

nie wiem nigdy nie bylem w zadnym zwjasku i nie wiem jak to jest z kims byc i moze to to i dla tego mam coraz mniejsza ochote chodziasz kiedys bardzo chcialem kogos poznac moi najblizsi znajomi maja kogos albo mieli i jak ich zwjazek sie skonczyl i byli sami to wpadali w depresie czyzby zwjazek byl az tak fajny ?

Gość mariannaaaaaaa
bedzie dobrze

*BLE BLE*, Fajne masz suki. :) A tak w ogóle to chyba nie jest z Tobą tak źle, co? Sam się wpędzasz w chandrę, zamiast zazdrościć innym, to wziąłbyś się do roboty. :)

oj jest ze mna zle jesli chodzi o wyglad ale temat nie jest o moim wygladzie i tym czy komus zazdroszcze tylko o zniecheceniu i czuje ze za jakis czas bedzie mi te zwjazki tak zwisaly ze nawet jak jakims cudem jakas laska by podeszla i chciala by byc ze mna to ja juz nie bede chcial

*BLE BLE*, No ja się nie dziwię, że już jesteś zrezygnowany, zwłaszcza, że masz zawężony wybór dziewczyn przez swój wzrost. No ale są niżsi. IMO ma 162cm i jakoś żyje (chyba). Z drugiej strony nie myśl też tylko o dupach, idź do kolegów, najeb się jak człowiek, zobaczysz, że będzie lepiej, a jak nie to przynajmniej się zabawisz. :D

nie zbyt sie przejmuje takimi ludzmi oni maja cos z glowa ten podszyw jest chory czasami chcial bym odreagowac napidz sie ale kumpel jest zajenty i malo czasu ma nie stety

*BLE BLE*, No pewnie Twoi koledzy już są sparowani i nie mają zbyt dużo czasu na chlanie, czy inne pożyteczne rzeczy. ;) No a znajomi z pracy czy ze studiów? Nic?

*BLE BLE* "nie mam pracy a na studia nie poszlem mam juz 27 lat" Hmm... o kurwa. To z czego się utrzymujesz? A nie chcesz iść teraz na studia? Jakoś zaocznie iść? Bo maturę chyba masz, nie?

no wlasnie kurwa zczego sie utrzymuje ano z renty chorobowej naszczescie ja mam a po za tym mieszkam z mama takrze jest taniej a nie stac mnie na mieszkanie nawet na wynajecie a na studia nie pujde bo raczej sobie nie poradze

*BLE BLE* "a na studia nie pujde bo raczej sobie nie poradze" Już się o to nie martw, teraz to każdy może iść na studia, niektóre prywatne uczelnie mają taki poziom, że ciężko się NIE utrzymać. ;)

nie ja nie pujde na studia ale myslalem o jakiejs szkole policealnej moze pujde zobaczy sie

no tak.. to teraz czekaj na prawdziwą miłość :PP bo to facet musi umieć zadbać o swoja kobietę. nie masz wykształcenia.. perspektyw.. pomysłów.. no masz internet :) -----------------------------------------------------------------------------

*BLE BLE*, No to do szkoły policealnej, jak uważasz, ale idź gdzieś, przynajmniej kogoś poznasz. A wracając do dziewczyn to może masz za wysokie standardy i tym samym innym pannicom nie dajesz szansy?

e tam nie mam zawyzonych standardow i jak by jakas dziewczyna nawet mniej atrakcyjna by zechciala cos byl bym zadowolony ale zadna nie chce te mniej atrakcyjne tez no bo ktora zechce malo atrakcyjnego niesmialego nie majacego swojego zdania faceta po za tym to juz mi sie odechcewa wszystkiego zreszta juz napisalem i nie chce mi sie juz robic zadnych ruchow do kobiet dobra koncze jutro o 8 rano mam rwanego zeba musze sie wyspac bylo milo wpadne dzis jeszcze dziekuje za rozmowe pozdrawiam i dobranoc :)

Gość skad wiecie ze on ma
imo ma 162 ?

Gość wszyscy o tym wiedzą
🖐️

Gość dfdsfsfsf
że też mu sie jeszcze chce

Gość krasnale też mają szansę
na dziewczynę!

Gość fzzrssssssg
IMO pisał, że ma 180 coś;) ale nie wiem jaka jest prawda.

"No ale są niżsi. IMO ma 162cm i jakoś żyje" To żeś pocieszyła chłopaka :D Napisz jeszcze, że Charles Manson miał ledwie 150 cm. Chyba pęknie z dumy...