Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamamazaniepokojona

Do mam 9-latkow - wstydliwy chlopiecy problem

Polecane posty

Witam, mam takie pytaanie do mam 9 latkow ile wynosi dlugos penisa waszego dziecka? Nie wiem czy mam sie niepokoic? Jesli u mojego dziecka penis jak narazie nie rosnie, ma jakies 3cm.. jak jest u was? czy poczekac jeszcze do 11 roku zycia, czy juz wybrac sie do lekarza? Co byscie zrobily?

Gość bfhdj kefffffffff kfjjjju
taa bo kazda matka mierzy swemu 9-latkowi penisa. wez sie wal kobito-nie masz innych problemow, tylko chlopcu w gacie zagladac?

yy nikt nic nie mierzy, przeciez golym okiem widac

i co, lekarz ma sprawić,że penis będzie większy? Niektórzy po prostu tam nic nie mają i niestety żaden lekarz nic na to nie poradzi ;) Moi noszą bokserki, bo ciągle ich coś uwiera, więc chyba mają więcej niż 3 cm. Ale nie sprawdzałam (13 i 11 lat;))

Gość kopkpok
no coz, jak wiemy istnieja mezczyzni z mikroskopijnymi penisami, wiec jesli taki dorosly ma 7cm, to jako dziecko ma wlasnie te 3:D

Gość masakra tez sie balam kiedys
ale zobacz co siue dzieje gdy chlopak ma za malego wiec sie nie dziwie ze sie niepokoisz lepiej przed tym obronic: http://www.zdradzila.pl?id=zw7yaz

Gość trzmielina
ależ Cie zjechały, a ja Ci się wcale nie dziwię, że się martwisz. szukałaś w internecie? może tam znajdziesz odpowiedź?

Gość ale ale ale ale ale ale aleal
ciekawe jak zmierzyłas? w czasie w wzwodu? to jest chore, 9 latek to juz duzy chłopak, mamusia nie powinna miec wstepu w jego majteczki, bo bedzie miał problemy ze soba

Gość gość
Mój syn miał problem.. Nie wiedział jak go rozwiązać samemu. Coś go zaniepokoilo w wyglądzie jego penis i sam do mnie przyszedł ściągnął napletek i zapytał czy tak to ma wyglądać.. Oczywiście najpierw zapytał czy mu pomogę i poszliśmy w odosobniony miejsce.. I co to jest coś dziwnego? Spod prysznica w domu też nago wychodzi, to przecież widać.. Wie, że w miejscach publicznych nie ma się obnażac, ale w domu? Ja nie widzę w tym nic gorszacego.. Jeśli patrzysz na penis swojego dziecka jak na jego rękę czy nogę to uważam, że wszystko w porządku, jeśli na jego widok czujesz podniecenie to wtedy to już jest chore.. A do kogo ma ten chłopiec pójść? Kogo zapytać?