Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam takie

Światowa Organizacja Zdrowia pytanie mam

Polecane posty

Ja rowniez ma pytanie do SOZ, dlaczego wrzucasz tyle angielskich wyrazow?

"ZS Spodziewałeś się po mnie ciętej riposty?" Nie miałem żadnych konkretnych oczekiwań co do Twojej odpowiedzi. "Uważasz, że mnie na taką nie stać? " Jesteśmy na forum, zapewne Cię na nią stać. "Czy, że zawsze powinnam mieć na nią ochotę, bo to Cię bawi?" Z rzeczy, które mnie bawią na tym forum to m.in. dyskusje z kolegą offerma oraz sfrustrowane kobiety (takich tu nie brakuje) "Nie jestem tu po to żebyś dobrze się bawił, pie**olę cały ten "owczy pęd"." Nie mam pojęcia dla jakich powodów tu jesteś i mnie to szczerze powiedziawszy dosyć mało obchodzi :), tzn. jak zechcesz napisać to przeczytam :). sz, "anetka i zuzanka od zawsze mysla, ze sa bystre i inteligentne, to na szczescie z czasem mija" Zuzanki nie znam, Anetke tak... i co do tego czy jest inteligentna to nie wiem, co wiem natomiast to to, że jest np. koniunkturalistką.

Gość IMO13834
zawsze szczery i się samce wściekle trykają "imo, bbc ma bardzo dobre programy, bez dwoch zdan, czyzbys jednak nie przedawkowal?" Nawet nie pytam, dlaczego akurat tą część mojej wypowiedzi zacytowałeś. :classic_cool:

i tyle bylo z jasnosci to chyba ta jasnosc na koncu tunelu

Gość IMO13834
zawsze szczery "Nawet nie pytam, dlaczego akurat tą część mojej wypowiedzi zacytowałeś." "tę, tę" "nie mialem zamiaru odpowiadac" Dlatego odpowiedź pozostawiłem swoim domysłom (bardziej lub mniej przerażającym). :P

''Ponieważ czasem łatwiej coś wyjaśnić używając zwrotów angielskich.'' Szczegolnie tym, ktorzy angielskiego nie znaja, po angielsku opisujac polska rzeczywistosc.

myslisz, ze trafi sie chociaz jakas zwrotnica? boczne tory bywaja zdradliwe :)

'Szczegolnie tym, ktorzy angielskiego nie znaja, po angielsku opisujac polska rzeczywistosc." Patrz mój post wyżej, ja nie tworzę tutaj elaboratów po angielsku a używam pojedynczych słów/zwrotów, które ułatwiają wyrażenie tego co chcę napisać.

Gość vvvv ss
w Europie chyba jeszcze tylko w Polsce nie trzeba udawać, ze się angielskiego nie rozumie ;-) nawet francuskie bufony znają, i jedynie się ograniczają do odpowiadania po francusku

Gość ło matko a Polki
po szkołach Bolka i Lolka narzekają ,że taki zaawansowany angielski miały.Poza tym teraz w podstawówce już jest angielski, w gimnazjum i liceum.Jak któraś się w 10 lat nie nauczyła , to się nie nauczy.

które ułatwiają wyrażenie tego co chcę napisać a znasz WTF? jak ktos nie potrafi sie wyslowic w jezyku ojczystym to juz mu nic nie pomoze, angielski moze byc jako ozdobnik a nie nagla iluminacja

Gość vvvv ss
"jak ktos nie potrafi sie wyslowic w jezyku ojczystym to juz mu nic nie pomoze" poza angielskim

mam wrazenie, że uruchomiono tu tryb timeshift taaa ja wlasnie dochodze do pauzy

"a znasz WTF? " Fakt, z tym WTF to czasem mi się zdarza przesadzić. Ale używam tego tylko w odpowiedzi na wyjątkowo głupie pytania/topiki/wypowiedzi. ... ale niech będzie - nie będę :P "WHO widzę, że doczekałeś się fan klubu " Tu już drugi topik na mój temat :). Jakiś czas temu był już jeden ale krótki.

zaczynam odczuwac swoiste niedomkniecie chcesz o tym porozmawiac? :)

Fakt, z tym WTF to czasem mi się zdarza przesadzić. Ale używam tego tylko w odpowiedzi na wyjątkowo głupie pytania/topiki/wypowiedzi. ... ale niech będzie - nie będę patrz co za zbieg okolicznosci! uzylam dokladnie tak samo

Osobiscie, uwazam, ze wtracanie ang. wyrazow w zdania jest niepotrzebne i wcale nie wyglada sie bardziej inteligentnie :) Pamietam, przy ostatniej wizycie prezydenta US, jak pan Komorowski uzyl slowa dinner zamiast kolacji...Krew mnie zalala!