Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byliśmy w inowrocławiu i bydzi

dziewczyny jak dbacie o siebie?

Polecane posty

Co ile myjecie włosy - jakich kosmetyków używacie . Co ile bierzecie prysznic, kąpiecie się i tu też jakie kosmetyki, balsamy. Jak dbacie o cerę? Co jecie ?(jaką macie dietę) Czy regularnie ćwiczycie i czy uprawiacie jakieś sporty? Jak się malujecie, jakie kosmetyki? itd.

wlosy codziennie lub co drugi dzien-kosmetyki kerastase,wczesniej loreal prysznic rano,wieczorem-zel ives roche,hipp mleczko nawilzajace dla dzieci zero makijazu-nawet fluid twarz myje zelem,tonizuje i krem(jak nie zapomne:P) 3godziny spotu dziennie-fitness w okresie wakacyjnym rower ok 30km dziennie nie pale,wypic lubie:P to jakas ankieta?

Nie :) Tak się tylko pytam

Gość fajansiara
włosy co 2-3 dni, prysznic raczej codziennie wieczorem, nieraz zdarza mi sie umyc po prostu w misce. do twarzy mycia zel antybakteryjny + sciereczka z mikrofibry, co 4 dni maseczka z pszczelego miodu, czasem z zielonej glinki Ziaji. Peeling twarzy raz na tydzien krem ogórkowy z ziaji na noc lub czasem tylko wcieram przegotowane mleko od krowy na dzien krem z filtrem nivea obecnie w ogole nie cwiczę :( na powietrzu swiezym staram sie byc 2-3 godziny dziennie dieta różna, czasem pizza, czasem zaupki chinskie, ale na ogol domowe obiady, owoce, warzywa, duzo wody mineralnej, pestki słonecznika, jogurty, kakao, czasem słodycze, zieolna herbata, herbata z pokrzywy i bratka balsam po kapieli rzado :( raz na tydzien bo zazwyczaj mi sie nie chce

włosy - codziennie albo co 2 dzień - tu na zmianę szampon Shauma, a następne mycie Head&Shoulders, odżywka do spłukiwania Joanna, na końcówki bez spłukiwania jak wyschną Pantene intensywna regeneracja, czasami pianka jak chcę je ułożyć lokówką prysznic - codziennie, rano używam mydła w płynie, natomiast wieczorem z Ziaji kozie mleko, balsam jakiś tani z rossmana rano, wieczorem po goleniu też z jakiś tańszych twarz - żel zapomniałam firmy, a nie chce mi się iść do łazienki ;) tonik z ziaji ogórkowy, krem masło kakaowe z ziaji rano, jak nie wychodzę nivea soft. wieczorem to samo co rano + krem dove Malowanie tusz z firmy eveline czarny, puder z rossmana synergen, pomadka ochronna nivea nie ćwiczę, nie uprawiam sportu a moja dieta lepiej nie mówić i dlatego założyłam ten temat. może mi się zachce od tego co przeczytam

Włosy myje zawsze rano i używam sayossa do blond włosówi odżywke z Pantene na zmianę z Johnem Friedą do blond włosów. Kąpie się rano i wieczorem. Twarz myję żelem loreal 30 sec chrono clear, woda termalna Avene i krem również z Avene do cery naczynkowej i używam też kremu nivea. Nie ćwiczę regularnie i jem to co chcę. Makijaż to: podklad - Maybelline Affinitone na zmiane z Revlonem Colorstay, puder - Laura Geller/ Rimmel Stay Matte róż- The Color Workshop, Laura Geller tusz do rzęs- Maybelline One by One błyszyk- Chanel albo Isadora fruity amazing glaze kredka do oczu- Inglot albo gosh

Koneserka męskich łydek - cóż mam zrobić skoro mą pasją jest wizaż :)

w dupie to mam, jak mi się chce to nakładam podkład i puder, jeszcze rzadziej walne se krechy onelinerem. 🖐️ no i myję się :classic_cool:

Gość Luna33
Włosy Nivea color protekt odżywka ta sama,twarz płyn miceralny Balea z kwasami owocowymi,krem na dzień Balea też kwasy owoc fluid Astor puder Astor kredka Miss Sporty wodoodp,tusz Astor,prysznic raczej wieczorem Dove,balsam Garniera masło kakaowe

włosy myję 2 razy w tygodniu. Używam odżywek z 3 na raz Ze sportu - to teraz dość często rolki, od święta basen Cera: używam toniki i kremu jak mi się chce Maluje się jak jestem nieopalona pudrem i tuszem, czasem zrobię sobie kreskę Dieta - normalnie zawsze jem ciemny chleb i przeważnie dużo warzyw z ryżem, ryby, indyka, nigdy nie pije gazowanych napojów, uwielbiam słodycze i fast foody. Kiedy jestem na diecie jem tylko sery, warzywa, jajka, jakieś warzywa strączkowe , owoce i piję wode. Poza tym palę, piję alkohol, piję kawę. Czasem dbam o rozwój intelektualny , wtedy czytam jakąś książkę, bądź oglądam film.

acha zapomniałam dodać że kąpiej biorę codziennie, czasem 2 razy w ciągu dnia, nie używam żadnych płynów. Jedynie mydło, sole do kąpieli i oliwka po kąpieli.

Gość nowa na caffe
prysznic codziennie- blubel ziaja, peeling cukrowy garnier, scrub sephora (zalezy jaki mam dzień) włosy codziennie- szampon clear, odzywka dove volume restoration, jedwab do wlosow na koncowki jem- co popadnie i co chce wystrzegam sie tylko czekolady bo uwielmiam a mi syfki wychodza sport- czasem rower latem czesciej i dlugie dystanse ok 60 km nawet ale nie codziennie makijaz: oczy- tusz rimmel glam eyes zloty, twarz: fluid max fator lasting performance wczesniej rimmel long lasting stara wersja, czasem roz pierre rene na usta raczej nic nie uzywam ewentualnie balsam aby lekko blyszczalu szminek i blyszczykow nie lubie stawiam na meeeeeeeeeega rzesy w makijazu. bez cieni

Gość nowa na caffe
aha balsam teraz mam garnier jakis nawilzajacy zielony i podbieram mamie ziaje kozie mleko ale to jak mi sie chce a skore mam sucha trza by nad tym popracowac troszke

Gość oligierka
prysznic i mycie włosów codziennie bo codziennie jeżdzę na rowerze bądź orbitreku więc się pocę. Kosmetyki do twarzy, antyperspirant, perfum, balsam do ciała, też codziennie

wlosy codziennie, jedynie w poniedzialek daje im odpoczac :P myje szamponem pantene purificante do wlosow przetluszczajacych sie, odzywka z nivei brilliant blonde, prysznic tez codziennie, kapiel jak mi sie chce no i jak mam czas, zel do kapieli Johnsons, balsam waniliowy z yves rocher o cero dbam srednio, nie uzywam kremow, tylko jak mi sie przypomni, maseczka mniej wiecej raz w tygodniu peeling to samo jem dosyc zdrowo, warzywa, duzo ryby, owoce morza, ale nie odmawiam tez sobie slodyczy bo je uwielbiam nie uprawiam sportow.. kiedys tanczylam teraz nie mam na to czasu, moze jeszcze sie zapisze do szkoly tanca bo sa obok mnie 2 :) Salsa :D na codzien nie maluje sie w ogole ewentualnie tuszuje rzesy, a ze sa dlugie i wyraznie podkreslaja oko nie uzywam niczego po zatym.. jak gdzies wychodze uzywam cieni ( nie wiem jakiej firmy ) delikatnego podkladu z maybelline no i roz, blyszczyk bezbarwny, ewentualnie w delikatnym odcieniu rozu

Gość wniebowzietaaaaaaa :D
JESTES Z INA?? AUTORKO?

Co ile myjecie włosy? co 3 dni jakich kosmetyków uzywacie? szampon dermena, odżywka pantin, czasem jedwab bio-silk co ile prysznic? 2-3 razy dziennie, kosmetyki raczej żadne mydło w płynie czasem balsam avonowski:) Jak dbacie o cerę? nie dbam, mam ładną Co jecie? wszystko, nie mam diety czy ćwiczycie? nie(ale lubię długie spacerki) Jak się malujecie? Zależy od okazji

Brzydula kiedy ty znajdujesz czas na te 3h fitness w 30km rowerem?? poza tym taki wyslek jest za duzy nie uswiadomil Ci tego nikt?;)

Co ile myjecie włosy - co dziennie, lub c drugi dzień! szampon, odżywka coś na końcówki ostatnio czasami z apeki maska na wypadanie włosów jakich kosmetyków używacie różnych! raczej znanych ale nei najdroższych! musi być żel pd prysznic zawz, płyn do kąpieli jak leże w wannie i obowiązkowo balsam do ciała ostatnio mój ulubiony to nivea q10 prysznic 1 raz 2razy dziennie:P Jak dbacie o cerę? wieczoem mam teraz cos do mycia tarzy z avonu 3in1 tonick z avonu krem z apteki- Physiogel krem Co jecie ?(jaką macie dietę) ZRÓWNOWAŻONA RACZEJ SIĘ NIE OBŻERAM CZĘSTO A MAŁO Czy regularnie ćwiczycie i czy uprawiacie jakieś sporty? siłownia 3razy w tyg 1,5 h [ staram się]:P rower 5razy w tyg po 10km moze 12 [do pracy]:P Jak się malujecie, jakie kosmetyki? itd raczej mało się maluje podkład i kuleczki do pracy na wyjścia większe tusz, i cienie dodaje:)

jak robi wszystkie cwiczenia poprawnie, nie obciaza zadnego ze stawow i ma dobra diete (wiecej weglowodanow i bialka niz zwykla osoba) to wszystko jest ok. ja myje wlosy codziennie rano, nie susze szampony i odzywki rozne prysznic raz dziennie (rano) chyba ze mam ciezki dzien, duzo wysilku, zalatwiania to wtedy wieczorem tez buzia, nawilzajacy zel physiogel, krem la roche posay effaclar duo (wyleczyl mi krostki i wszelkie niedoskonalosci) :) makijaz, tylko puder prasowany la roche posay mineral teint (nie zapcha, ma filtry, utrzymyje sie b.dlugo) tusz do rzes i roz na poliki :) zawsze po kapieli balsam na cialo sport? kazdy weekend jakis aerobik, tance, basen, silownia, czasem wyskocze nad morze na kitesurfing (mieszkam w holandii i mam blisko i wietrznie :) )

Włosy: myję co 3 dni Syossem albo innym Pantene + odżywka Facjata: maskuję pryszcze przedokresowe jakimśtam podkładem, używam tuszu do rzęs, kredką lekko podkreślam brwi Ciało: mycie 1-2 razy dziennie, czasami biegam/robię brzuszki/inne lekkie ćwiczenia, spaceruję, dieta ze wszystkimi niezbędnymi składnikami bez śmieci

Gość wcale o siebie nie dbam
o ile myjecie włosy - codziennie, czasem nawet częściej jakich kosmetyków używacie - najczęściej DOVE, SEBORADIN, WAX i maseczka z jajka z miodem Co ile bierzecie prysznic - rano i wieczorem, a w ciągu dnia w miarę potrzeby. Kosmetyki - mydło, balsamów nie używam (uczulają) Nie ćwiczę, prowadzę siedzący tryb życia. Na twarz używam kremów ziaji (tylko te mnie nie uczulają), od tygodnia nie palę (zobaczymy, jak długo), chodzę w miarę wcześnie spać, jem co chcę - czyli głównie słodycze i pierogi :-D ale i tak ważę 50 kg przy 170 cm Dodaję od siebie: zęby myję po każdym posiłku :-D Makijaż: podkład, puder, tusz do rzęs - różne, raczej tańsze. Jestem zdrowa jak koń, cerę mam ładną.

ivaa - Ty chyba nie pracujesz, skoro masz czas rano umyc glowę i nie suszyc wlosow ;) brzudula - bardzo duzo czasu tracisz na dbanie o siebie a ja: -włosy myje 2-3 razy w tygodniu -szampon z avonu z odżywką, do tego odżywka w sprayu fructisa lub gliss kur -kąpiel codziennie wieczorem - prysznic w ciągu dnia w zależności od potrzeby - nieraz 1 raz dziennie, nieraz 2, nieraz wcale -kosmetyki: na twarz mydło antybakteryjne, krem dermosan, rzadko peeling i maseczka, do tego depilacja górnej wargi, henna brwi i rzęs; krem dermosan, krem pod oczy dla skóry naczynkowej - kosmetyki na ciało: żel pod prysznic nivea, dezodorat antyperspirant soraya, balsam z biedronki ;), -depilacja ciała co najmniej 2 razy w tygodniu -makijaż: codziennie: podkład soraya sceniczny, maskara rimmel i w razie potrzeby korektor punktowo i na cienie pod oczami; na wieczorne wyjscia dochodzą cienie, puder, róż, błyszczyk -diety - nie stosuję -ćwiczenia - sporadycznie rower :) aha, i zawsze i wszędzie mam z sobą wazelinę kosmetyczną białą i prawie zawsze krem do rąk :)

zapomniałam o pielęgnacji stóp - często czyszcze je pumeksem, kilka razy (2-3)w tygodniu pelling i nawilżanie kremem

Gość kxjdjddjdjdjdj
włosy myję codziennie (mam łuszczycę więc przed myciem codziennie nakładam maści i muszę je później zmyć) myję szamponem z pottersa z ekstraktem z dziegcia - rewelacja na łupież i swędzenie, oprócz maści przed myciem nie używam żadnych odżywek Twarz myję zwykłym mydłem (kiedy myłam żelami i mleczkami + tonik miałam mnóstwo pryszczy, teraz mam piękną i czystą cerę bez zaskórniaków i pryszczy), dodatkowo krem robiony w aptece z wit d3, co do diety to staram się nie jeść tłustych i smażonych potraw tylko gotowane lub pieczone + duża ilość ody mineralnej, jeśli chodzi o sport to tylko hula hop i pas vibro belt Rzadko się maluję a jeśli już to podkład z oriflame i tusz do rzęs który niesamowicie wydłuża rzęsy też z oriflame wonder i tyle :)