Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujny pollack

Kolejny oficer polskiego kontrwywiadu popełnił samobójstwo

Polecane posty

Gość Czujny pollack

Albo siły wrogie Prawdziwej Polsce mu pomogly bo może za duźo wiedzial o smolensku itp po i tusk-komorowski robią dobrze tylko niemcom i rosji pod rządem po nigdy nie bedzie dobrobytu bo zysk przy ich wladzy ma niemiec i rusek a nie Polak,przeciwstawmy sie dominacji rusko niemieckiej w Polsce trzeba ustalic gdzie ostatnią noc śpedzili pasazerowie tupolewa i zebrac zeznania swiadkow odlotu tupolewa bo moze juz obezwladniono ich tj pasazerow na okeciu albo polecialy dwa samoloty w jednym byla bomba a drugi zestrzelono ?psy kgb kraźą po polsce i zabijaja,kazdy Polak powinien zostac przeszkolony w obsludze broni by jak dzika lawa ze wschodu zaleje nasz kraj bezlitosnie strzelac do wroga jak finowie (tj mieszkancy finlandii w 1939 zatrzymali psow stalina)Putin powinien stanac przed trybunałem w hadze juz np tylko za czeczenię i gruzje

Od czasów zamachu na WTC, jakoś los Czeczenów jest mi obojętny. Im mniej wyznawców islamu na świecie tym lepiej. :classic_cool:

Gość porucznik dub
Oj Myrevin rozczarowujesz mnie. Co ma WTC do Czeczenii? Dawaj jakiś link do tej informacji.