Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziwiajcie:)

patrzcie jak się laska odchudziła SZOK

Polecane posty

Gość cjwfksl;,
"a d**e mam jak jennifer lopez i stanowi ona wielkie zrodlo moich komplexow " chyba jesteś w tyle bo J. Lo schudła ostatnio 20 kg

Gość wcześniej była za gruba teraz
jest za chuda. Jej piersi muszą być woreczkami obwisłej skóry (popatrzcie na zdjęcia w zielonej kiecce, wyobrażacie sobie, jak muszą wyglądać cycki, które spadły z takiej wielkości do niemal zera?) :O Przesada w każdą stronę nie jest dobra. Ale teraz oczywiście lepiej wygląda, jest też bardzo jędrna, mimo że zrzucała z dużej wagi.

Gość cjwfksl;,
wcale nie musi, widac po niej że jej sie skóra idealnie wchłonęła, ma zgrabne nogi, na ramionach nawet żadnych zwisów, także pewnie i piersi ma ok, tylko małe, ale chociaż proporcjonalne do sylwetki

Gość wcześniej była za gruba teraz
Najfajniejsza według mnie jest jej waga ze zdjęcia w słomkowym, kowbojskim kapeluszu - szczupła, ale seksowna, kobieca.

Gość do dfkljsfkljskdfj
"No to mozliwe, ze takie wymoczki, co sami maja po 25cm w bicepsie to unikaja takich lasek i twierdza, ze im sie nie podobaja" (twój cytat)- nareszcie się określiłeś, to juz lepiej zostań tą babą hahaha, lepsze to niż wymoczek hahaha czy kilka postów wcześniej nie napisałaś, że ta umięśniona dziewczyna jest fuj? -

Gość dfkljsfkljskdfj
"do dfkljsfkljskdfj " Proponuje wrocic sie do podstawowki, tam cie naucza czytac, moze nawet ze zrozumieniem, wytlumacza takie trudne pojecia jak ironia itp... Poki co twoj poziom intelektualny dyskwalifikuje cie, jako partnera do dyskusji. Moze to byc rowniez zwyczajnie niskie IQ, wtedy nic nie poradzisz...

Gość do dfkljsfkljskdfj
no popatrz, do tego inteligentna,no no no

Gość do dfkljsfkljskdfj
a ty wiesz co to znaczy wyrwane z kontekstu, uważaj lala...

Gość dfkljsfkljskdfj
zblazowana na maXXXXa Ja wierze, ze maszyny tez maja obciazenia itd. Ale uwierz, ze maszyny to nie to samo co podstawowe ciezkie cwiczenia. Maszyny sa zdecydowanie przereklamowane, jesli chodzi o budowanie miesni. Powaznie, dobry trening i dieta i nie ma sily, zeby tylek nie rosl ;) To tak jak z facetami, ten narzeka, ze mu klatka nie rosnie, tamten, ze plecy, a winna zwykle albo dieta albo zla technika lub dobor cwiczen albo wady postawy, ktore sprawiaja, ze pewne partie pracuja nie tak jak powinny. Na genetyke nie ma co zwalac, tylko myslec, co trzeba skorygowac, zeby byly postepy.

Gość dfkljsfkljskdfj
"do dfkljsfkljskdfj " Jak juz probujesz trollowac i prowokowac, to chociaz nie na poziomie przedszkola, bo sie kompromitujesz az zal.

Gość do dfkljsfkljskdfj
To po co udajesz faceta?

mam tylko 3 programy w telewizorze:classic_cool:

Gość dfkljsfkljskdfj
"do dfkljsfkljskdfj " Pytanie po co ty udajesz myslaca istote. Ja niczego nie udaje.

Gość do dfkljsfkljskdfj
Oczywiście, że udajesz faceta i nic ci nie pomoże kąsanie...

Gość dfkljsfkljskdfj
Wiesz, rodzice pewnie czesto powtarzali ci, ze jestes bardzo wyjatkowa dziewczynka... Ale tak naprawde, niezupelnie o to mieli na mysli...

dfkljsfkljskdfj do dfkljsfkljskdfj przestańcie prowadzić tę glupią dyskusję:P

Gość dhbeauty
taki fajny watek, moglby zmotywowac wiele osob, niekoniecznie zeby zrobic z siebie kosciotrupa ale zeby schudnac pare kilo moze troszke wiecej.... ale przez ta klutnie pewnie na to forum juz nie zajze! ludzie opanujcie i dajcie sobie spokuj! kazdy ma wlasne zdanie! nie starajcie sie na sile wcisnac komus wlasnego!

Gość do dfkljsfkljskdfj
no widzisz dfkljsfkljskdfj nawet po babsku się kłócisz, hahaha, było IQ, cofanie do szkoły, rodzice , jeszcze nie było tylko o facecie, który mi niedogodził, frustracji z powodu tuszy, brzydoty i co tam jeszcze twoja główka wymyśli.... podziwiajcie, sorry, juz kończe, mam nadzieję, tylko, że ten farbowany niedowartościowany "facet" sobie odpuści filozoficznego zadęcia na temat brzucha wdęcia lub dupy wypięcia hahaha A dziewczyna jest piękna!!!

Gość dfkljsfkljskdfj
O IQ i potrzebie powrotu do szkoly, to bylo zwykle stwierdzenie faktu, skoro nie rozumiesz co czytasz... Zaklinaj sobie dalej rzeczywistosc :) Pewnie jeszcze codziennie powtarzasz sobie, ze jestes piekna i madra :) A prawda taka, ze cos jednak z toba nie tak, ze musisz trollowac na forum. Szkoda czasu na ciebie i tak za duzo uwagi ci poswiecam.

Gość paparara2
do dfkljsfkljskdfj miała jednak racje, dfkljsfkljskdfj to jest chyba baba i to stasznie kłótliwa, a co do zdjęcia, to szczęka mi opadła, na forum dukana po zalogowaniu mozna obejrzeć zdjęcia naprawde motywujące, ale to, to mistrzostwo świata, musiała mieć dużo zaparcia dziewczyna, zazdroszczę jej silnej woli i konsekwencji.

Gość dfkljsfkljskdfj
No jasne, trolle zaczynajace klotnie sa ok, a ja jestem klotliwy bo odpowiadam :) A robcie sobie co chcecie. Z niektorymi widze to jest tak, jak z kobieta pytajaca faceta czy przytyla i robiaca awanture, jak uslyszy, ze owszem. Odchudzacie sie zawziecie i zachwycacie jakas wychudzona bidula i wielki krzyk i obraza, bo ktos powiedzial ze za chuda...

jadła pomiędzy 1200 a 1400 kcal dziennie i ćwiczenia:)

Gość fgthrsysthyr
ale ładna dziewczyna:)

Gość ta od płaskiej doopy
dfghjklcos tam to co mam robić? jaki trening? w domu jedno co mam, to taka guma co sie zaklada na kostki i jak sie chce np. zrobic wymach noga, to tworzy sie jakby obciazenie. Mam tez hantle 2kg, ktore mozna sczepic w 1 4kg jakby co. I orbitrek. nie ma u mnie zadnych zajec ze sztangami ani nic jest tylko ta siłownia, ewentualnie fitness polegajacy na skakaniu układów tanecznych, czego nie cierpie

Gość nianiusia
Tak a teraz jak zaprzestanie diety i ćwiczen to przytyje drugie tyle co schudła...