Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzidzi

Z usmiechem przez zycie BEZ dzidziusia !

Polecane posty

w TV byl wywiad z pracownikiem domu starosci, jak czesto starcy sa odwiedzani przez rodziny. srednia to raz na rok, lub lepiej. macie swoje bekarty :)

Argument, że dzieci są po to, żeby się zająć nami na starość jest kiepski. Sama nieraz tęsknie za tym czasem sprzed ciąży. Za spontanicznymi wyjazdami, leniuchowaniem w niedziele czy wypadami ze znajomymi na piwo do pubu. I dlatego zdecydowaliśmy się na dzieci jedno po drugim, odchowamy za jednym zamachem i już z mężem myślimy jak to znów będzie pięknie i spokojnie za kilka lat:P I jak to Bałtroczyk mówi: "Ja do Swoich dzieci mówię , żeby się za bardzo nie przyzwyczaiły":P Ale miło jest pomyśleć, że będzie miał kto do mnie kiedyś na święta przyjechać. A jak komuś wygodnie bez dzieci to po co to zmieniać. To jednak jest przeorganizowanie życia.

Gość becia:)))
przecież wszyscy doskonale wiedzą że wystarczy Ci powiedziec że pięękne masz wiersze, i od razu rozkładasz nogi:P

Gość kdsahdfkdfhuiwfroweiryhoei
martva to już wiadomo które mendy wtrącają się i obrażają inne dziewczyny wyzywając od wiader w kroczu:D . Siedzą takie złomy jak ty na tym forum z kroczem jak pestka cytryny i kwaśno wam się robi jak czytacie wpisy innych kobiet i wyzywacie od wiader. Właśnie takie jak ty nie powinny włazić na ciązę, poród i macierzyństwo :D ale być choć troszkę oryginalnym bo na samym forum jest dość duży wybór ....ale co tam lepiej włazić tam gdzi emożna poobrażać;). Bierz to swoje dziewicze cipsko i znajdź forum gdzie popiszesz o hobby i podróżach a dorosłych ludzi zostaw w swoich tematach.

Gość a ty Martva
całe szczescie, ze nie masz tych dzieci i miejmy nadzieje, ze ich miec nie mozesz bo takiej schamiałej i prostackiej kobiety to już dawno nie "widziałam". Twoje dzieci miałyby "cudowną" matkę ehhh... Idź na wino ze swoimi kolesiami od chlania i w parku przeklinaj a nie tutaj

Tam miało być, że ja do swoich dzieci mówię gościu, żeby się nie przyzwyczaiły:P

Gość bezdzidzi
mateczki poleczki wszystkowiedzace myslicie ze kazdy chce miec dzidziunie jak wy? NIE !

Gość becia:)))
Autorko a nie boisz się, ze jak już bedziesz koło 50tki zachce ci się dziecka?

Gość czy na pewno wyzbycie
to czy dziecko zostawi cię w domu starców zależy od ciebie, jak je wychowasz. Jeżeli dziecko będzie Cię szanować i kochać to nigdy Cię nie porzuci w takim miejscu.

Gość kulig
martva ty trupie wypierdzielaj stąd. Twoje ciało będzie się starzeć a jak będziesz mieć 60 tkę to inni będą mówić a ta starsza pani sama jest bo dzieci biedna nie mogła mieć . Twoja cipka będzie jak stara nieuczęszczana biblioteka z pajęczynami , zestarzejsz się i będziesz rzucać z okna obcym dzieciom cukierki (ja miałam taką sąsiadkę starą bezdzietną, dzieci nie chciała mieć ale zaczepiała obce na starość i zagadywała...żałosna:D

nie bede, moj luby nie chce bo nie dosc ze nie jest sie poznmiej sprawnym, ani pociagajacym bo sie jebie glutami to jeszcze wszystkim sie vagine pokazalo na porodzie. fajnie ze to tak w chooj boli :)

ja nienawidze dzieci, bede miala tylko meza i zwierzaki, podroze na ktore mam juz 32 tysiace uzbierane i inne zycie, koncerty, muzyka, kosmos :)

jedna ostatnio pisala, ze jej siostrze dupe rozerwalo i w pieluchach chodzi, to rzeczywiscie piekne :D

Gość 13.7
Martva ale masz zjebany ryj

Gość kjdidjisdji
martva ty dzieciak jesteś:D "w chooj boli":D biedna martva uciekaj bo to boli , idź na pociesznie po lizaka;). Kobieto życie nie zawsze funduje same przyjemności a czy poród boli..mnie nie bolał bo rodziłam przez zoo. Fajnego masz faceta skoro szanuje cię tylko dla ciasnej cipki..weź się zastanów lepiej. Oczywiście życie bezdzietnych nie musi i nie sądzę żeby było małowartościowe czy ubogie ale nie wyzywaj nikogo od wiader w kroczu tylko dlatego że sama do końca życia będziesz taka jak od zarania dziejów:D. Ty masz zajefajnego faceta i ciasną cipkę a inne mają dom, mężów i dzieci i jest ok:) i po co się tym tak jarać na kafe...czyżbyś czegoś szuakała na tym forum i czy to przypadek że akurat na "takim" forum?;)

Gość bezdzidzi
martva nie rozpierdzielaj jak zawsze tematu

ja lubie bol, ale nie taki :o ale mniejsza z tym, kocham mojego bo dba o mnie i nie chce abym sie meczyla z wielkim brzyszyskiem i rozwalona vagina. kocha mnie bezinteresowanie, jestem dla niego wazna ja a inni maja was tylko dla bachorow, wspolczuje 🖐️

Gość 13.7
Komu "szczęśliwemu " przychodzi do głowy zakładać taki temat?? NIKOMU to jest jakaś sfrustrowana kobieta która marzy o dziecku ale z jakiś przyczyn go nie ma. Normalny człowiek jak nie ma dzieci i jest szczesliwy nie zaklada takich tematów tylko robi wiele innych ciekawych rzeczy a nie siedzi na kafeterii jak np Martva. Życie ma nudne wiec dojebuje innym szczęśliwym a na żywo pewnie nawet znajomych nie ma

a co, tylko staraczki moga ston tematow takich samych zakladac? zal mi was ludzie

Gość kjdidjisdji
no cóż to cię zaskoczę:D, mój mąż jest ze mną od 10 lat bo się kochamy, 5 lat staraliśmy się o dziecko (udało się ale dzieki terapii lekami inaczej bylibyśmy bezdzietni do końca życia) nie mam wiadra bo miałam cc , mam sliczną córkę podobną do mojego męża i nie wyobrażamy sobie życia bez niej. Czy mój mąż żałował by mnie gdybym z brzuszkiem nie chodziła? nie on żałował mnie kiedy nie mogliśmy mieć ciąży. Nadal uważam że tój facet rzuciłby cię gdybyś zaszła w ciążę i miała rozluźnione krocze, poprostu jesteście takimi ludźmi którzy cenią sobie ciasnotę;) i wygląd oraz wygodę ot tacy hedoniści z was po prostu. Ja mam życie , męża i córę ty masz ciasne krocze i kochającego lubego;)

Gość abc nie ujawnie sie
co sie przejmujecie losem bezdzietnych?, teraz są zajebiście wyposażone DPS-y a dla kasiastych jeszcze lepsze domy seniora :) w niektórych jest ful wypas - jestem z branży -zapraszam :)

Gość 13.7
Zakładać temat każdy możę, tylko pisząc takie bzdury nie pierdol że jesteś szczęśliwa bo twoje wypowiedzi świadczą o tym że nic o życiu nie wiesz a szczęście jest dla ciebie stanem obcym. Nie chcesz mieć dzieci ok nikt Cie zmuszac nie bedzie ale po co na sile chcesz ty i inni udowodnić waszą wyższość nad tymi co dzieci mają. Ja jak dzieci nie miałam do głowy mi nie przyszlo siedziec na tym forum bo i po co??Wtedy szalałam z chłopakiem jeździłam po świecie chodziłam na imprezy a ty Martva na kafee siedzisz jak dla mnie co najmniej dziwne

Dzisiaj gotowałam obiad prawie cztery godziny (leczo). Trwało to tyle bo w międzyczasie dwa razy karmiłam dziecko, w tym jeden obiadek ugotowany, kładłam spać i dla rozrywki myłam jego, siebie i leżaczek bo był łaskaw wszystko obsrać. Oj tak, nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego jak bywało fajnie bez dziecka... Nie wiem czy z macierzyństwem wychodzi się na plus. Na pewno nie jeśli patrzymy o wolny czas, niezależność, organizację czegokolwiek, względy praktyczne, finanse... Tylko emocjonalnie nam to coś daje. Ale tak samo można być spełnionym człowiekiem bez dziecka, jak można być spełnionym nie robiąc kariery zawodowej...

no i w cywilizowanych krajach sa juz hotele i plaze gdzie dzieci nie maja wstepu :-D CUDO :-) zadnych wrzeszczacych od rana dziecek, masakry na plazy itp :-) Polecam kazdemu :-D