Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzidzi

Z usmiechem przez zycie BEZ dzidziusia !

Polecane posty

Gość becia:)))
Martva sama jesteś kurwą! Juz cie kolega zdemaskował!

Gość ldkfjrfjruuuuk
bekarty to rzygi,trzeba je kasowac :D

Gość mamusia:)....
Uważam że autorka ma prawo pisać co jej się pdoba i gdzie jej się podoba istnieje coś takiego jak wolność słowa. Jest tylko jedna rzecz którą chciałabym powiedziec autorce: Niepotrzebnie wspominasz o jakimś wiadrze między nogami bo upadasz nisko dzięki tym słowom i jest to głupia obrona, jeżeli chcesz dyskusji to wiedz że najlepiej pilować się na tyle żeby nie obrażać. Natura jest jaka jest i innego madrego sposobu na poród nie wymyślono i pomimoże jestem matką nie uważam żeby był to sposób najlepszy dla ciała kobiety. Wiedz natomiast że natura też w żaden sposób nie wyposażyła facetów we współczucie dla kobiet :D, twój facet nie współczuł by ci że chodzisz z brzuchem czy też że musiałabyś urodzić twój facet martwi się jedynie o to by mieć wolność , spokój od tematu dzieci i ciasną pipunię by mu się lepiej ...no wies, poza tym życzę ci spokoju , tego by nikt cię nie obrażał idał ci żyć jak chcesz w szczęściu i tak jak tylko umiesz najlepiej ze swoim partnerem długo i szczęśliwie ale bądź dla siebie i jego bez szukania poklasku od innych dla własnego stylu życia. Jeżeli szuaksz podobnych do ciebie to raczej nie tu, tu gdzie zresztą sama obrażasz innych nie będziesz mieć spokojnej dyskusji.

Gość 13.7
Martva no i poszła sobie bo argumentów nie miała . No normalnie młot pneumatyczny to słabo

Gość koiko
martva ma racje rozplodowe ciolki Cielcie sie dalej...:(

Gość traaalloopoioo
:)

moj ukochany o mnie dba, nawet mi pokazal porod i powiedzial, czy tego chcesz? bo chcial;am corke, teraz juz wiem dzieki niemu ze lepiej zostac kobietom. on mnie uratowal i jestem, mu wdzieczna, wy takiej milosci nie doswiadczycie zegnam.

Gość traaalloopoioo
no i w cywilizowanych krajach sa juz hotele i plaze gdzie dzieci nie maja wstepu CUDO zadnych wrzeszczacych od rana dziecek, masakry na plazy itp Polecam kazdemu cudowne!!!! :) dzixi :)

Gość abc nie ujawnie sie
Martva, co ty tu robisz, przecież temat "z uśmiechem...", nie dla takich gburów jak ty...załóż sobie temat z krzywym pyskiem przez zycie

Gość Ale zryty beret!
Martva, mieć własne zdanie a kogoś obrażać to dwie róźne rzeczy. Nie chcesz to super, masz prawo. Ale nie wypowiadaj się o sprawach o których nie masz bladego pojęcia. Ja urodziłam naturalnie, nie jestem rozjechana ani rozciągnięta. I teraz cię zaskoczę- nie bolało! Nie bardziej niż pewnie ciebie każdego miesiąca. No chyba że ty już truchło jesteś i stąd ta frustracja. Mój facet uwielbiał mnie z brzuszkiem. Więc co to za jakieś popierdolone argumenty. A seks w ciąży- cudowny.

Gość traaalloopoioo
nigdy nie chce bachorów bo ich nienawidze,i juz :)

Gość traaalloopoioo
boze jak klamia,jasne bo ci uwierza hahahahahaha

Gość 13.7
Martva hehehehehheeheheehehehehehehehhe ale się uśmiałam . TWÓJ jak go nazywasz poprostu nie widzi w tobie matki dla swoich przyszłych dzieci , toba sie pobawi a rodzine z inna założy i z nią będzie miał dzieci

Gość mamusia:)....
Martva ja ci wierzę że twój facet cię kocha ...bez dziecka ale nie oburzaj się tak. Dziewczyno to głupie siedzieć na kafe i udowadniać innym jak to super jest nie mieć dzieci to tak jakby ktoś pisał jak super nie musieć chodzic do pracy bo i garb nie wyrasta:D. Życie jest życiem i zawsze i wszędzi ebędziesz patrzeć na normalne rodziny z dziećmi, to niesą cielące się krowy to są normalni ludzie którzy mają dzieci jak w każdej polulacji na planecie niebieskiej tak u każdego gatunku jest coś takiego jak rodzina i potomkowie...żałosne że trzeba komuś tłumaczyć takie rzeczy. Żyj sobie w spokoju jak tam uważasz , ja też ma znajomych kótrzy nie mają dzieci , jedna para ich nie planuje bo tak i już i my to akceptujemy i nikt ich nie pyta dlaczego ale oni lubią obce dzieciaki w tym moją córkę i nigdy nienie dośwaidczyłam żeby się wywyższali z tego powodu czy też żeby któreś z nich mówiło coś o wiadrach i tu widzisz jest różnica między tobą a takimi ludźmi bo oni są szczęśliwi i żyją sobie jak chcą a ty szuaksz podobnych do siebie by poczuć się lepiej a mówiąc o wiadrach odkrywasz swoją zawiść i złość na tych co dzieci mają...aż można by pomyśleć że czegoś ci brakuje.

Gość do 13.7
zgadzam się z Toba w pełnej rozciągłości :D Widzę, że świetnie rozpracowałaś tę chamkę Martvą :D :D

Gość Lepiej się do tego nie przyzna
Zjedzą cię Matki Polki hehe

Gość ljdpojfojfdofj
traaalloopoioo -----> pochwica to co innego a pochwa jeszcze coś innego:D. Syf powiadasz? Syfem jest co, kobieta która urodziła? Jesteś chora i powinnaś przejść terapię . Twoja matka to syf, twoja babka to syf a noi wszyscy mężczyźni twój tato to syf (zapłodnił) twój dziadek to syf....;D idź że się lecz człowieku.

Gość Ale zryty beret!
I wszystko jasne- Martva to nieszczęśliwa istota uzależniona emocjonalnie od swojego faceta. Żałosne. Takiej jazdy to ja nie miałam, żeby mój facet pokazywał mi poród i pytał czy tego chcę. Żal mi was, ciebie- bo nie masz własnego zdania, a twojego faceta- bo żyje z taką rośliną. Wyświadczasz światu przysługę nie rodząc dzieci. Trzymaj te swoje 32 tyś. bo to pewnie twój jedyny atut!

Gość klaudia1985..
Ona nie będzie się udzielać (no chyba że to przeczyta i udowodni że jest inaczej;) ) bo nie znalazła tu przyjaciół. Wiecie co dziewczyny, gdyby jeszcze potrafiła pisać bez obelg, gdyby znalazła tu swoich i potrafiła kulturalnie sobie "pogadać" , wiadomo że wchodziły by tu osoby o odmiennym zdaniu ale nie musiałaby reagować a ta odrazu z wiadrem wyskakuje. Żałosna dziewucha. Uważam że autorka to takie strachajło , samo określenie "boli jak chooj" - poród świadczy o tym że gdyby nie bolało a może i gdyby obyło się bez rozciągnięcia krocza to zdecydowała by się na dziecko. To jest zwykły tchórz a nie ktoś kto ma taką filozofię na życie. Moja koleżanka ma 33 lata i mówi że nigdy nie będzie mieć dzieci bo nie chce ale nie chodzi jej o poród czy też luźną pochwę , ona po prostu nie chce być matką i ok:) a martva jak zdążyłam przeczytać ciągle o wiadrze luźnym kroczu i bólu jojczy więc o to tu chodzi czyli dokładnie jak tu ktoś napisał " chciałabym ale boję się:D " i stąd ta zazdrość i złość i wmawianie że suuuuper i lepiej jest być bez dzieci. Historynka---- moje dziecko dzić zjadło obiadek i zjadło go tak że i moje spodnie i fotelik i cała głowa dziecka była w ziemniaczkach z dyni:D i co z tego , dzieciak uczy się pierwszych manier no nie?:D. Twoje się osrało i na zdrowie!:D ale chyba nie oddasz je do domu dziecka?;)

Gość Tak na poważnie
A teraz tak na poważnie. Obecnie sama wychowuję 7 letniego synka. Nie powiem jest moja radością i jak na razie jedynym sukcesem w moim przegranym życiu. Ale prawda jest tak, że nie wiem co będzie za 5 czy 10 lat, czy czasem nie zechce byc ze swoim ojcem. Bo wiadomo matka więcej wymaga nie jest tak wyluzowana jak beztroski tatuś. A po liceum i tak ucieknie gdzieś dalej na studia, będzie sie sam realizował. Nie sadzę, że dziecko powinno wypełnić cały nasz czas jako rodziców. Mimo wszystko, każda matam,ojciec powinni mieć coś poza dzieckiem. Obserwując otoczenie widzę, że rola rodziców w wieku późniejszym i tak ogranicza się do opieki nad wnukami i cAŁKOWITEMU podporządkowaniu swojego czasu dorosłym już dzieciom. Zatem rozumiem każdą kobietę, która nie chce mieć dzieci. Okres fascynacji, pierwszym ząbkiem, kupką mija szybko. A potem nadchodzi okres szarpania się z pyskatym nastolatkiem, narkotyki itp. Matki Polki krzyczące tutaj zrozumcie kobiety, które chcą uniknąć tych problemów. Potem i tak po okresie eksploatacji skończymy wszyscy w domu starców zarówno bezdzietni jaki posiadający dzieci, jak ktoś już tu słusznie zauważył.

Gość lady B...................xxxxx
mi tam się życie po dziecku dopiero zaczęło...

Gość dssdxwsedwsxdes
jednym jest dobzre z dzieckiem innym bez dziecka, niech każdy żyje jak chce:) Ja mam dziecko i nie zamieniłabym się z nikim. Kobiety, które nie są matkami poprostu nigdy nie zrozumieją tego czym jest macierzyństwo. Dla nich jak widac to udręka. No i dobrze, niektórzy nie powinni nigdy mieć dzieci :) To dwa światy, po co sobie nazwajem udowadniać swoje racje, jak każdy wie co jest dla niego dobre.

Gość dssdxwsedwsxdes
a ta cała martva to kolejna znana idiotka na forum - było tu takich kilka...

Gość martva utleniona
Martva nienawidze ich juz mnie tak wkuriwja ze nie moge wiec zegnam durne kruwska------> Wow :D a może powinnaś mieć dzieci ...wiesz..jakby podrosły to nauczyłyby cię ortografii:D

Gość nie kazdy kocha dzieciii
no i bardzo dobrze i powinny by c też lokale z zakazem wstępu z dziećmi, tak jak zakaz palenia, bo innym szkodzi tak wrzask dzieci też może innym szkodzić

Gość ja mam recaro
a ja nie tesknie za czasem sprzed ciazy i byc moze,ze jestem matka Polka i jestem z tego dumna i absolutnie takie stwierdzenie mi nie ubliza.Moj synek jest calym moim swiatem i tak juz zostani.dosc sie wyszalalam jako nastolatka

Gość kalalaal
po 10-15 latach będziesz tęsknic