Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yh6yu6

jestem zaburzona marze o silnym mezczyznie

Polecane posty

Gość Witamiżegnamzarazem
Bo takich nie ma, kurwa.....

do Egosit Klimaty sado maso sa dla imbecyli, raz wszedlem i na tym koniec ///////////////////////////////////////////// nie nie moze nie dokońca. Ale pejcze skórzane kostiumy - nie dla mnie. Dominację trzeba mieć w swojej osobowości - nie trzeba jej demonstrować ciuchami i sprzętem. Mozna byc nirmalnie ubranym i dominujacym, nie trzeba zakładćc skór i wiązać rąk.

Gość Egoist za to pasuje do zjeba
o niku Aneta90_210

Egoist za to pasuje do zjeba o niku Aneta90_210 /////////////// ale chłopie odwal się, i przestań się czepiać. Nic o mnie nie wiesz więc nie prorokuj do kogo ja pasuję?. Ok?

Gość dobrze mu tak,niech się czepia
ją go :D:D:D:D:D:D:D

Gość z. Opola
yh6yu6 -> dziwna kobieta z ciebie Żaden normalny gość nie chce mieć drugiego dziecka przy swoim boku, a ty takim jesteś. Owszem znajdziesz,ale frajera - jelenia w typie ojca.

Gość egoist ma 186 cm
wez sobie tyczke , masz racje gnomie :O:O

Gość z. Opola
Wow to dobry ma wzrost, ale kobieta metr 76 to już lekka nadwyżka, macie rację. ;>

Gość wasz egoiste ma 175

Gość Egoiste31 wymienil wzrost
az kobity 176 poniewaz zjeb z nickiem A ma tyle wzrostu :D:D:P

kobietom sie wydaje że jak facet ma 186cm to szuka takiej ze 156, lub 146cm. Żeby ją zdominować i wykazac się zaborczością: Śmiech. Nie chcemy córek ani siostrzyczek z pzredszkola. chcemy mieć laski które w domu bez obcasa będą nam prawie sięgać oczami do naszych oczu. Chcemy partnerek, równych nam a nie rodzonych córeczek. A co myślałyście ?

Gość egoist, nie do końca
prawda :D ja mam 163 cm, mójfacet 196. sam mnie poderwał i często powtarza, że jestem malutka i poręczna, wprost stworzona do opiekowania się, a ja się czuje przy nim bezpiecznie :)

Gość do Egoiste _ 31
ze wzrostem u kobiet przesadzasz jak zawsze :D ja mam 171 cm i za żadne skarby świata nie chciałabym mieć 176 cm :O

Gość egoist bajerowal niejedna
egoist, nie do końca Egiste 31 faktycznie poczytał o kretynce z tego forum której nika nie podam :D

egoist, nie do końca prawda ja mam 163 cm, mójfacet 196. sam mnie poderwał i często powtarza, że jestem malutka i poręczna, wprost stworzona do opiekowania się, a ja się czuje przy nim bezpiecznie /////////////////// no tak tylko u mnie to działa inaczej. Zbyt mała kobieta może wywoływac skojarzenia z dzieckiem. A to osłabia pożądanie. Bardziej mnie jarają wysokie do 177cm- a małe takie córeczkowate nieporadne bardziej są. Wy tez małych facetów uważałybyście za synów anie kochanków. I nie chwal się tym 196cm. Najwazniejsza u faceta jest twarz, potem zgrabność ciała, potem motoryka ruchów i inne elemnty świadczące o zdrowiu. Jak twój facet trafi na Kliczkę-215cm to ci bezpieczeństwa nie zapewni buhahahahahhahahahahaha:)

do Egoiste _ 31 ja mam 171 cm i za żadne skarby świata nie chciałabym mieć 176 cm //////////// ale te do 177 kojarzą się z seksem i siłą. Sa bardziej erotyczne

Gość egoist ty sie zajmij faktyczni
tym "zyebem" bo zada inna z tego forum cie nie zechce

Gość do Egoiste _ 31
co ty bzdury opowiadasz :D przejrzyj jakie znane kobiety mają wzrost od 169 - 170 - 171 i są uważane za seksowne, a nie pisz o jakichś tyczkach :O bo coraz bardziej się ośmieszasz :O a "" zyeb"" o którym pisaliście rzeczywiście tyle ma i dlatego kisi kuciapę codziennie na tipie prawiczków :O bo żadnego nie może wyhaczyć w realu :O

do Egoiste _ 31 co ty bzdury opowiadasz przejrzyj jakie znane kobiety mają wzrost od 169 - 170 - 171 i są uważane za seksowne,////// ale ja nie mówię że one nie sa seksowne ale piękne i mjace 176 sa jeszce bardziej wkręcajace :)

wzrost u kobiet jest uzalezniony od długości nóg. Im dłuższe nogi tym bardziej rozgrzewają erotycznie faceta. Długie opalone nogi sa sexi. Więc niech niskie panny nie mysla że faceci nie ogladaja się za pięknymi wysokimi

Gość do Egoiste _ 31
skończ już bajerzyć :D wkręcasz ludzi i nie myśl że każdy się nabierze na twoje durnoty:O

Gość egoist, nie do końca
egoist to mnie wyruchaj jak masz 186 :D

do Egoiste _ 31 skończ już bajerzyć wkręcasz ludzi i nie myśl że każdy się nabierze na twoje durnoty///// ale co ja takiego bajerze ludziom - nie czaję?. O co ja jestem oskarżony?

Gość do Egoiste _ 31
nie rżnij głupa :D każdej wciskasz te same kity i myślisz że się zbajerować:O ale cóż :O rób dalej swoją robotę :O🖐️

Gość tyfysp
Niedługo zostaną przy nim tylko downy :classic_cool:

Gość Egoist31
Jak kobita ma 170 to mówię jej że jest seksowna i najlepsza, jak ma 167 też jej to śpiewam, ma aż 176 mówię to samo, byle tylko zrobiła loda po drinach.

Gość DO AUTORKI POSTU
Autorko, jak sądzę nie szukasz silnego mężczyzny. Silny mężczyzna nie będzie cię niańczył, robił wszystkiego za ciebie, załatwiał za ciebie. Masz mylne pojęcie silnego mężczyzny. To nie zryta psychika. Poszukujesz opiekuna/ojca/sponsora, który za ciebie wszystko załatwi, da ci na gotowe, zajmie się wszystkim, a ty wystawisz co najwyżej dupę i będziesz się ładnie uśmiechać w zamian. Obawiam się że z twardym facetem nie wiedziała byś co robić. Znajdź sobie raczej opiekuna. Tego szukasz jak wynika z twojego opisu.